Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KapcsolatAngyal

31 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
cselekedj Két vélemény 2012.03.04 17:23:00
Ma, sajnos temetésen voltam, erről eszembe jutottak egy kb fél évvel ezelőtti temetésen történtek.Még épphogy csak megérkeztem, mikor egy ismerősöm odalépvén hozzám be akart szervezni egy MLM-es rendszerbe. AHHH Nem érdekelte különösképpen ,hogy éppen egy közös ismerősünket…..
cselekedj 2012.03.04 16:50:37
Séta minden nap egyelőre ennyit teszek. ..
cselekedj A kitartás hiánya 2012.02.24 13:11:00
Hajh, drága olvasóim bizony a nagy papolás közben én is beleestem abba a hibába, hogy csak dumálok és dumálok. Írtam korábban a kitartás hiányáról (mint minden bajok okozójáról) itt elolvashatod:Hogy mennyit fogytam a blogbejegyzések írkálása óta? Hát a célomnál lennék…..
Pedig nem is ilyet akartam :) Két hónapja birtoklom a masinát, egy hónapja érkeztek meg a megrendelt kiegészítők, így most már nem csak az első benyomásokról, hanem a tapasztalatokról is be tudok számolni, bár a tartósságáról értelemszerűen nem tudok nyilatkozni. Nem reklámnak…..
KapcsolatAngyal 2012.01.18 15:30:46
@t3v, az okostojas:
Köszönöm a választ!
Szerintem veszek egy MUM 465-öt, mert se turmixom se másom nincsen, alapgépnek kitűnő lesz.
Köszönöm a bejegyzést, megkönnyítetted a választásomat. Már rengeteg oldalt végigböngésztem, de ez győzött meg igazán. A Bosh-tól igazán kérhetnél jutalékot vagy minimum ingyen kiegészítőket a gépedhez.
Karácsony után elég sokáig tartott amíg rá mertem állni a mérlegre. Visszafogottan étkeztem, de mégis sikerült két kilót felszednem. Ez a szám valószínűleg a mozgáshiánynak betudható, mert a sportot vagy akár csak a napi sétát mellőztem az ünnepek alattA Bejgli-t a…..
Hát az otthoni munkának (reggeltől estig otthon kellett végeznem, az amúgy irodai feladatomat , így nem tudtam kimozdulni) meglett az eredménye három hét alatt 75,5 kiló lettem a 73-ról. De az előző böjt eredménye még megvan így is szerencsére. A kúrámat most más…..
cselekedj dr. steinberger kúra 2.0 2011.11.09 19:13:00
A mértékletesség elvét követve elhatároztam ,hogy megszabadulok még 10 kilótól, DE nem sietek, nem erőltetek semmit sem-így egy évet állapítottam meg magamnak célnak. Nem fogyókúrázom, hanem kis lépésekben megváltoztatom az étrendemet és a sporthoz való hozzáállásomat is…..
KapcsolatAngyal A család az első? 2011.08.31 09:03:04
Amikor a barátaid, vagy távoli rokonaid meglátogatnak akkor mit teszel? Gondolom ilyenkor napokig takarítasz, tervezgeted a menüt, megkérdezed többször is hogy mit szeretnek, nagybevásárolsz, friss virágot teszel az asztalra, megterítesz a legszebb étkészleteddel, az asztalterítő is…..
KapcsolatAngyal Mitől nő a nő? 2011.08.30 20:59:00
Emlékszem, hogy a kamaszkorom hajnalán az osztálytársaimmal teljesen el voltunk keseredve, hogy nekünk nincsen olyan gyönyörű fenekünk és cicink, mint Dórának. Dóra volt az Etalon. A fiúk megőrültek érte, mert volt mindene. Táncművészeti tagozatos suliba jártunk, tehát a…..
cselekedj Érted, Értem. Érted? 2011.08.22 20:25:12
Ez a blog sok mindenről szól. Életmódról, célok eléréséről, és még rengeteg mindenről olvashatsz majd itt nálam. Tudom, tudom manapság a tematikus blogok a menők, azok amik csak egy dologról szólnak. Ha nagyon valami mentén akarom kezelni ezt a cikkgyűjteményt, akkor a…..
cselekedj dr. steinberger után 2011.08.15 14:37:00
Még mindig az életmódváltás a téma. Összefoglalva az előző két bejegyzést: Léböjt kúrát végeztem öt napon át. Csak bioleveket, biokenyeret, csapvizet, ásványvizet, zöld teát fogyasztottam. Eredmény mínusz négy kiló, szép bőr, több energia.Na de mi van ezután? Több…..
1. nap - búzafűlé nap Nagyon nehéz volt. Elviselhetetlen éhségérzet tört rám és ingerlékeny voltam, nehezen gondolkodtam.  Néha remegtem. Nem volt hasmenésem, mint ahogy írták sokan. Sőt kevesebb volt a székletem mint előtte. Nehezemre esett egyszerűbb matematikai…..
Mi is ez a kúra?Ez egy ötnapos léböjtkúra, aminek az a lényege, hogy csak bioleveket ihatsz a kúra időtartama alatt naponta 5-ször másfél decit (a poharat mellékelték). Ehhez jön még napi kb. 3 liter ásványvíz, ami ajánlott azért fontos, hogy a méreganyagok könnyebben…..
cselekedj Miért vagy sikertelen? 2011.08.01 18:17:00
Több száz blogot, fórumbejegyzést, magazint, személyes életutakat tanulmányozva észrevettem valamit. Nem új gondolat, de nagyon igaz. A kitartás hiányzik az emberekből. Ott csúsznak el a fogyókúrával, életmódváltással, önismereti képzéssel, vagy a nyelvtanulással az…..
KapcsolatAngyal Randizni kötelező 2011.07.22 16:01:00
Egy gyors ötperces bejegyzés következik egy kis személyes vonulattal. Ti mikor randiztatok utoljára? Én el sem tudom képzelni enélkül az életemet. Hogy már 10 éve együtt vagytok a férjetekkel, párotokkal? És akkor mi van?Egy barátnőm az imént ugrott át hozzám öt percre és…..
cselekedj Változás kezdődik MOST 2011.07.22 14:38:00
mint azt az előző bejegyzésben már írtam elkezdem az életem gyökeres átváltoztatását. Pontosítva önmagam átváltoztatását tetőtől talpig, kívül és belül. A belső átváltozásra már ezer éve figyelek. Tanfolyamokon képzem magam, olvasok, gondolkodok, helyzeteket…..
Rájöttem mindenre. Arra, hogy miért vannak fölösleges kilóim, hogy miért nem halad az életem, hogy miért nem halad a vállalkozásom. Amikor valamibe belekezdek azt mindig tökéletesre akarom. Tervezgetek, körüljárom, megtanulom minden csínját - bínját, leellenőrzöm, aztán…..
KapcsolatAngyal Anyósok figyelem 2011.03.23 19:35:00
Általában szerelmi kapcsolatokról szólok, de most adok egy tippet az anyósoknak is egy rövid történeten keresztül. Kérlek olvasd el és gondolkozz el azon, hogy te mit tennél a következő esetekben. Beleszólni vagy sem? A fiadnak és a menyednek kisbabája születik. Szeretnél…..
Nem szeretget eleget a barátom-  mesélte nekem Sára. Már kezdtem eléggé haragudni a srácra a sok negatív sztori miatt, egészen addig, amíg a barátnőm be nem mutatott neki. Kíváncsi volt rá a barátnőm, hogy vajon menthető-e még a kapcsolat. Először is, megérkezik a srác…..
Kedves olvasó, ne gondold a cím láttán, hogy vissza akarom küldeni a teremtés koronáit az őskorba. Nem nekik igenis itt van a helyük velünk nőkkel, a teremtés királynőivel. Egy szerelmi problémára és megoldására szeretném felhívni a figyelmedet. Nemrég hallottam valahol ezt…..
Most múlik pontosan… Az előző bejegyzéshez az ex elengedésének lépéseihez kapcsolódik a Most múlik pontosan című szám.. Először a Quimby zenekar dala volt (zene és szöveg Kiss Tibor), később feldolgozta a Csík zenekar, majd a Janicsák Veca (volt X-faktoros) által lett…..
Azt biztosan te is tudod, hogy a régi kapcsolatod elengedése nagyon fontos, hiszen addig nem tudod bevonzani az újat az életedbe, amíg egy csepp figyelmed is az előzőre koncentrál. Na de hogyan tedd ezt meg? Itt van pár segítség. Nincs több nyavalygás Gyakran abba a hibába esünk,…..