Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbrn

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
gbrn 2010.11.24 15:03:28
én arra lennék rohadt kíváncsi (anélkül h elolvastam volna az összes hozzászólást, szóval lehet h már valaki felvetette) hogy a cikk végén a szavazás, hogy az ökölrázó tanítva előzővel (Bendével) vagy a higgadt európaival (Viktorral) ért-e egyet az olvasó, miként alakult volna ha tökugyanez a cikk egy nyugatibb, valóban európai ország Totalcarján jelent volna meg. mert ez az egész, amit a Bende felvetett, azért van, mert: "Maximum ego, zéró tolerancia és nulla empátia – ez a magyar autózók jelentős többségének ideológiai szentháromsága."

Viktornak van szóval igaza, de gondoltam, hogy a totalcar olvasóinak nagyobb része Bendével fog egyet érteni, lásd szavazás állását, Hiszen nyilván az autózást szerető, az átlagnál jobban, de legalább átlagosan vezető ámbör olvas TC-t, szvsz.

Nem értem miért ragaszkodik mindenki az úton elfoglalt helyéhez foggal-körömmel, hogy miért nem fér bele a közlekedésbe egy "egy kis lassítással kiengedem szerencsétlent" affér, vagy hogy tényleg a faszér' nem állunk meg a zebránál? Istenkém, hányszor dudáltam már vissza szerencsétlen gyalogost a járdára hogy el ne üssék, miután megálltam neki, de a velem párhuzamosan haladók meg nem akartak.

Amúgy azt hittem több lesz a Bende-szimpatizőrök száma. De talán még nincs minden veszve: Viktor oldala is dagad.

Egy kis életminőség emeléssel egyébként mindez megoldódna szerintem. Menj például egy kört Dániában... vagy faszt, elég Ausztriáig elmenni, és máris képesek normálisan közlekedni az emberek. És a nemnormálist és nem a tötymörgőkre értem.
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
Jó napot mindenkinek! Kinn süt a nap, remek az idő, a Tuning-show pedig elkezdődött. Sikeresen vettem a bejutással járó akadályokat és jelenleg menekültként az O.CT Tuning standjára húzódtam be. A rengeteg KW futómű-alkatrész közül jelentkezem, talán nem hiába. Kicsit…..
gbrn 2009.04.11 12:51:14
@baowah: Az bizony az! képeket róla mééég!!!
Az APC egyesítette a bukósisakot és a légzsákot, céljuk a gerincsérülések csökkentése. Statisztikák bizonyítják, hogy rengeteg olyan baleset történik, ahol a fej lendülése végzetes vagy maradandó sérüléseket okoz – ezt szeretnék kiküszöbölni innovatív eszközükkel.…..
gbrn 2009.03.24 14:13:58
Totalbike hírek Jacko árverez 2009.02.20 11:25:00
Michael Jackson joggal lógathatja az orrát, az anyagilag és erkölcsileg megviselt popsztár sorra kénytelen elárverezi holmijait. Az egyre inkább háttérbe szoruló, arctalanná váló művész kétezer, Neverland Ranch-rél származó tárgytól szabadul meg, többek között a gyengén…..
Nem egy film van, ami motorokról vagy motorosoknak szól, esetleg egy-két jelenet erejéig felbukkan benne valamilyen kétkerekű. A legtöbbjükben csak egy tárgy, szimpla közlekedési eszköz, rosszabb esetben a gonoszság szimbóluma valami rettenet zs-kategóriás filmben. Arra, hogy olyan…..
Totalbike hírek Yamaha szinglik 2009.02.05 19:20:00
Az egyre erősebb vevői nyomást már a gyárak is megpróbálják komolyan venni. Roland Sands SuperSingle motorjaira Japánban is felfigyeltek: a kiszivárgó gyári pletykák szerint a Yamaha fontolóra vette az ultakönnyű és kezes egyhengeres sportmotorok gyártását. Az alábbi…..
Mi másról szólhatna egy motorosblogot megnyitó bejegyzés, mint a sebesség iránti feltétlen alázatról? Erre vágyunk, ezt hajszoljuk, ezért folyik a harc – csak az alázat tisztasága határozza meg, hogy jobbá válunk-e a sebesség adta tapasztalattól, vagy dicstelenül, nyakat…..
gbrn 2009.01.24 15:32:24
Roberto Totti nem tartozik a széles körben ismert motorépítők közé, ennek ellenére Alaszkától Ausztráliáig jegyzik munkáit . Épített már sportmotortól kezdve a chopperig mindent, átvágott Ducatit, Guzzit, Yamahát, BMW-t, Hondát, Triumphot és Harley-t, vagyis mindent, ami a keze…..
-Fater, valami vécepumpagyár hív, hogy születésnapjukra egyedi choppert szeretnének. -Mike, te idióta, küld el őket a brébe. -Fater, megint hívnak, valami Grumman, hogy tematikus motort akarnak, titokban lopakodva. Elhajtsam őket? -Mike, te idióta, azonnal mondj igent, úgyis egy…..
Nagy nap ez a mai. A társadalmi megállapodás szerint Jézus születését ünnepeljük, hogy a napfordulóba és Mithrász istenbe most ne is menjünk bele. Van azonban valami, ami számunkra még a pannóniai Ízisz-kultusznál is fontosabb: a karácsony szent estéjére időzített, évi rendes…..
Totalbike hírek Rejtett dicsőség 2008.12.10 23:48:00
A Buellek formáját elfogadtuk, megszoktuk és egy kicsit meg is untuk. Japánban is így lehetett, hisz a Hide Motorcycles gondolkodás nélkül vágta szét a 2005-ös XB9S Lightningot. Alig maradt eredeti alkatrész, sokáig kell kutakodni a fekete elemek között, hogy azt mondhassuk: ez…..
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..
gbrn 2008.12.08 16:42:31
Totalbike hírek A gorilla odacsap 2008.11.27 17:15:00
A Wrenchmonkees egy dán motorépítő műhely. Fiatalok, lelkesek és elszántak arra, hogy a mindennapokra alkalmas gépeket építsenek. Szeretik, ha a forma egyszerű, és nem aggódnak, ha véletlenül megkarcolódik majd használat közben. Szívesen nyúlnak youngtimer korú japán…..
Belsőség Ugrok, már ugrok! 2008.11.23 02:55:00
Helikopteres cikkem szerkesztése közben Winkler és az összes szerkesztőségben tartózkodó kolléga jól szórakozott. Én is jól mulattam a megjegyzésein, bár egyik szemem sírt, a másik nevetett, mert Robi kegyetlen volt a helikopteremmel. Jó néhány bekezdést száműzött a cikkből.…..
Schumi motorozik, Rossi autózna – kifordult a világ. Már csak egy hét van hátra, hogy Valentino november 20-21-én kipróbálja a Ferrari csapat 2008-as Formula-1 kocsiját.Korábban spekulációk kaptak szárnyra arról, hogy a nyolcszoros világbajnok abbahagyná a motorversenyzést, de…..
Tegnap vettem két új obit és egy vakut, ezek a Sigma 10-20 és az elsőnél az SB900 tesztképei. Eddig még nem használtam vakut, de majd szépen kiderül, mit és hogyan...
1-N-2-3-4-5-6 GPZ projekt 2008.10.27 12:28:00
Édesapámnak hála, áll egy ilyen a "családi garázsban", aminek helyrajzi koordinátái folyamatosan változnak, most éppen nővéreméknél foglalja a helyet. Egy igazi GPZ1100i 1984-ből. Kezdeni kellene vele valamit! Viszont lassan már 10 éve annak, hogy letettük - ez itt a…..
Rég volt olyan jó dolga az újságosstandoknak, mint idén. 2008-ban már a harmadik, felhőtlen szórakozást, hömpölygő információözönt, receptornyalogató fotóorgiát ígérő Totalcar-Expressz használtautós magazin bukkan fel a polcokon. Talán már holnap megjelenik, de szerdán…..
Morzsa kutyám januárban tölti be a tizenhatot. Elképesztő, hogy olyan idők tanúja volt, amikre már magam is csak ködösen emlékszem. Például még hosszú és barna volt a hajam, Morzsa a színpad szélére volt kikötve, és Siófokon játszottunk a Moby Dick előzenekaraként, mint…..