Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gubi24

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
A Bogoz zenekar 2011-ben alakult. Azóta rendszeresen koncerteznek önállóan, de lehetett már látni őket a Kiscsillag vagy a Pál Utcai Fiúk előtt is. Ebből már valamennyire ki lehet találni a csapat stílusát is. Igen, alternatív popzene. A zenekar nagylemeze most jelenik meg az NKA…..
Akik még használnak régi DOS-os programokat, pl. számlázó vagy könyvelő program, azok beleütközhettek abba a problémába, hogy Windows 7 (és talán Vista) alatt DOS módban nem működik a magyar billentyűzet. Az ékezetes betűk helyett az angol billentyűzetnek megfelelő karakterek…..
2011. 05.07.Ma reggel égdörgésre, villámlásra és szakadó esőre ébredtünk az apácák által működtetett szálláson. Mire elindultunk (negyed 8) kicsit csillapodott az eső, pár km után aztán teljesen el is állt. 17 km hosszan nem volt egy település sem, ez eléggé megviselte az…..
Kb 2 évvel ezelőtt hallottam a rádióban egy műsort a blogokról. Akkor még nem ismertem ezt a szót és végig azt hittem a drogokról beszélnek. (beszédhibás a riportalany: drog-dlog-blog) De miért emlegették állandóan az internetet is? Gondoltam, valamilyen illegális internetes…..
gubi24 2011.02.28 18:32:25