Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heritage

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben komoly sajtókampánynak lehettünk tanúi, melynek tárgya egy állítólag szenzációs magyar találmány, az őssejtek termelődését fokozó készítmény. Újságcikkek, rádió- és tévéinterjúk sora foglalkozott az új csodaszerrel, mely olyan súlyos betegségek gyógyításában játszhat szerepet,…..
Csoki egy mindnyájunknak kedves témát feszeget. Tényleg, ha valaki egyszercsak ki akar szállni egy fórumból, és minden régebbi hozzászólását töröltetni akarja, vajon megteheti-e ezt? Kedves Zugügyvéd, egy remélhetőleg érdekes témát szeretnék felvetni a…..
Sajnos, hiú vagyok. Két éve azonban nagyon durván ráfizettem a hiúságomra. Biciklisbaleset következtében megnyúlt jobboldali, felső szemhéjam miatt mentem erre a klinikára, az idősebbik plasztikai sebészhez. Ő, a koromra hivatkozva – 50 fölötti vagyok – rábeszélt egy…..
Heritage 2011.02.24 22:47:05
@szabidoki: mert ugye bizonyíthatatlan, hogy a páciens szipókázott műtét után"
Idézet egy riportból:"A kórházba saját alkoholt hozott, amiből ivott a műtét után. Ezután hányt, minek következtében kiszakadtak a varratok. Ezt több műtéttel helyreállítottuk ingyen és bérmentve" - mesélte az orvos. Erika egyébként elismeri, hogy ivott egy kortyot, de jóval a műtét és a hányás után."
Tehát elismerte, hogy ivott a műtét után, azaz nem bizonyíthatalan, kivéve, hogy mennyivel a műtét után. Azért egy átlag beteg nem piával érkezik egy műtétre, vagy mégis?