Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabor Suveg

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az árverés elindult az alábbi linken.www.vaterabolt.hu/iszaparveresKatalógus megtalálható az AxioArt oldalon. További hírek az iszaparveres.com oldalunkon...
Minden hírnek lejár egyszer a szavatossági ideje. Az október elején ijesztő váratlansággal bekövetkezett iszapömlésről is egyre kevesebb beszámoló kerül a lapok címoldalára, habár a seb, amit a katasztrófa a természetnek okozott, talán soha nem múlik el. Ahogy talán soha sem…..
Gabor Suveg 2010.11.02 22:55:45
Néhány nap alatt több mint 50 művész ajánlotta fel fotóit, szobrait, verseit, novelláit az iszaparveres.blog.hu -n az iszapömlés károsultjainak javára.Süveg Gábor - a blog mögött álló programozó, festő - és társai a felajánlott műveket árverésen értékesítik november…..
Rövid interjú velem a spott.hu oldalon az árveréssel kapcsolatban:http://spottr.hu/2010/10/11/jotekonysagi-arveres-az-iszap-karosultakert/  ..
Te is értesültél már arról a szörnyűségről, ami hétfőn zúdult Kolontár  és Devecser lakóira. Azt találtuk ki, hogy egy különleges művészeti aukciót szervezünk az interneten. Festők, illusztrátorok, grafikusok  képeit és irodalmi művek általunk illusztrált…..
Azert hoztuk létre az oldalt, hogy segíthessünk...