Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kela-bá

0 bejegyzést írt és 1249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Minden évszázadban kísérletet tesznek arra, hogy megmutassák a világnak: az okkultizmus nem üres babona. Ha az ajtó egy kissé nyitva marad, minden új évszázad még szélesebbre tárja. Megérett az idő egy komolyabb tudásra, mint ami megengedett a számunkra, mely még most is nagyon korlátozott.”…..
Magyarország jövőjével kapcsolatosan több jóslat is íródott, azonban most csak két – talán a legismertebb – prófécia néhány sorára hívom fel az Olvasó figyelmét. Egyik ilyen jövendölés a Nyirkai Jóslat, amelyben a „zenélő sivatagok tigrisének” kiléte és eljövetele egyre inkább foglalkoztatja a…..
kela-bá 2014.11.13 17:31:02
LOGOSZ VILÁG BLOG REFLUX 2014.01.06 18:36:54
Az egyik leggyakrabban előforduló betegségek közé tartozik a reflux, azaz a gyomorsavakkal és emésztőnedvekkel elkeveredett gyomor és nyombél-tartalom visszaáramlása. A betegség kezdeti időszakában még nem szentel az ember jelentős figyelmet a tüneteknek, a gyomorégést csökkenti egy kis…..
Egyre ismertebbé válik Magyarországon az a jóslat, amelyet 1946-47 körül Lápkumánja táltos szellemétől kapott hét magyar táltos. A Nyirkai Jóslat Máté Imrének, a rábaközi táltos hagyományok őrzőjének Yotengrit című könyvéből származik (második kötet). A jóslat tartalmazza az 1946-47-től hazánkban és…..
Évek óta figyelem a magyar álláslehetőségeket és a helyzet napról napra siralmasabb. Inkorrekt, hiteltelen szavú munkáltatók keresnek bepalizható, éhbérért is munkát vállaló embereket, valamint „muszájból” meghirdetett állásajánlatokkal kápráztatják el a keresőket. Országunk a…..
A folyamatot a breszt-litovszki béke zárta le, amelynek révén a németek kezére több mint tíz magyarországnyi, addigi orosz terület került. Most, hogy kis hazánkban enyhén szólva provinciális vita bontakozik ki Marx szerepének átértékeléséről, lássuk, mi a helyzet Leninnel,…..
Pénzkérdés Mindig van lejjebb! 2014.01.23 10:28:16
Nemcsak a bukaresti 0-3 után Amszterdamban 1-8-t elérő magyar focira igaz a megállapítás már évek óta, de lassan a magyar monetáris politikára is megáll. Miközben előbbinek aligha örülnek a magyarok, a kamatpályára alkalmazott utóbbi megállapítás inkább pozitív tartalmú.A…..
kela-bá 2014.01.23 20:43:18
@káeurópaibankoló: Elgondolkodtató a téma, jók a hozzászólások. Kiegészítésként: www.hunnio.com / Karen Hudes üzen a magyaroknak.

További szép estét!
@ob.szerver: @_most_:
@TóthAttila: @Brix: @♔batyu♔:
Január 22-25 között gyűlnek össze megint a világ befolyásosai a svájci Davosban. Többek között megtárgyalják a világra leselkedő legnagyobb veszedelmeket is.   Idén ez a top 5 globális kockázat: 5. Cybertámadások   4. Klímaváltozás   3.…..
kela-bá 2014.01.19 13:15:48
@bastian: "Jó étvágyat hozzá ! "
Röviden , érthetően összefoglalta a lényeget !
Itt vannak további részletek :www.hunnio.com
(és vannak akik tesznek is valamit e reménytelen helyzetből való kimászásból. pld. KIÁLTVÁNY-ban.)
kela-bá 2014.01.19 13:26:32
@csakférfi: Örömmel olvasom, hogy Ön tesz saját magáért, családjáért, hisz ez a legnagyobb finom csúsztatása nálunk a demokráciának, hogy majd ez alatt, vagy az alatt a kormány alatt biztos jobb lesz. Nem lesz jobb !

Jó magyar közmondás, "minden ember saját sorsának kovácsa!" Ami már azzal kezdődik, hogy mit eszünk ?! Ezért is tartom fontosnak Weixel-Várhegyi László tanácsait :
youtube Lakossággyérítés állami segédlettel.

Ezt is ő írta : A só élettani hatásairól.
Meg ezt is : A parlagfű védelmében.

Jó egészséget, mert az a legfontosabb !
kela-bá 2014.01.19 20:35:32
@csakférfi: " Világos ? Uram. "
Azt hiszem félre értett ! Vagy összetévesztette a bejegyzésemet valaki máséval ? Örülök, hogy "szót " váltottunk .
Jó egészséget, sok sikert kívánok !
Abszolút semmi gond nincs azzal, ha az ember saját költségén körbelevelezi a nagyvilágot, ha valamiféle  ellenállhatatlan íráskényszernek engedelmeskedve, emelkedett, megható gondolatait föltétlenül meg akarja osztani a földgolyó különböző részein élő embertársaival.…..
A TASZ tevékenysége során kormányzati szervekkel is konzultál, hogy céljait elérje. A konzultáció minőségét gyakran kritizáljuk akár a lehetetlen - pár napos, órás - véleményezési határidők, akár a javaslataink érdemi vizsgálat nélküli lesöprése miatt. A következő sorozatban az Emberi Jogi…..
kela-bá 2014.01.14 21:14:31
A Morgan Stanley legfeljebb két-három évet ad Japánnak - derül ki az Investor cikkéből: Ha nem sikerül csökkenteni a költségvetési hiány mértékét, az emelkedő infláció miatt magasabbra kapaszkodó kötvényhozamok egyre drágábbá teszik a hatalmasra duzzadt államadósság…..
„Mert hiába hangsúlyozzuk a legigazibb belső meggyőződéssel, hogy ez a szolidaritás csak pillanatnyi, csak egy aktuális érdekközösség, hogy nem több, mint egy konkrét cél elérése kedvéért való ideiglenes szövetség, elkerülhetetlen az a veszedelem, hogy a szolidaritás…..
Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három…..
kela-bá 2014.01.14 10:44:40
Jók a bejegyzések. A kormány(ok) az okai mindennek.
Íme.
wwww.hunnio.com , vagy :youtube: Kik mozgatják a madzagot.(Sajtótájékoztató az EU-ból)
Hogyan magyaráznád el a pénz jelentőségét egy földönkívülinek? Belegondoltál valaha abba, hogy számodra mit jelent a pénz? A pénz van érted vagy pedig te vagy a pénzért? A pénz megkönnyíti vagy megnehezíti az életed? Felszabadít vagy függővé tesz? Rengeteg megválaszolatlan…..
kela-bá 2014.01.05 21:02:05
Nagyon érdekes írás. a www.hunnio.com -n kapcsolódik egy videó: Pénzt és életet (Money & Life ) Amerikaiak készítették, de "passzol" ránk is. Helyi pénzeket is javasolnak, ami már nálunk is van , Pld: Soproni Frank, Balatoni Korona, vagy sz Erzsébet Utalvány na és formálódik egy másik érdekes aranyfedeztű pénz is... (KIÁLTVÁNY)

BUÉK mindenkinek !

@sovesztomesz: @magyar ember teli szájjal: @Szarvas Norbert: @bbwd: @Félkifli: @neoteny: @vajdasagi: @laci_52: @fagyospityóka: @exkalibur: @movhu: @egy hang a hátsó sorból: @Pángalaktikus-gégepukkasztó: @Konzervatív0: @Bicepsz Elek:
kela-bá 2014.01.05 21:15:13
@alterina: Érdekes a blogja ! Pénzügyekben ez is :
www.hunnio.com

További szép estét !
Minden párt szereti hangsúlyozni, hogy mennyire fontosnak tartja az állam átláthatóságát. Ez üdvözölendő, de nem csak a kormányon bizonyíthatják a pártok, hogy mennyire fontos számukra a transzparencia. A K-Monitor most megnézte, hogy 2014-es választásokon induló nagyobb pártok…..
Idén 2010-hez, 2011-hez és 2012-höz hasonlóan újra, immár negyedik alkalommal kérdeztük meg mandineres bloggereinket: hogyan értékelik a 2013-as évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. 2013-as évértékelő sorozatunkat…..
70 évvel ezelőtt nagyon megkergette a Vörös Hadsereg az ellenséget. "A döntő győzelem évében", ahogy a Szovjetunióban nevezték a 44-es évet, történt a "tíz pusztító csapás". A kifejezést először J. V. Sztalin használta, a “sztalini” jelzővel még életében…..
A következőkben szeretnék néhány történelmi tévhitet és tényt szemügyre venni. Magyarázatként pár rövid tanulmányt jelölnék meg, ha kell később részletesen kibontom őket, bár e tanulmányok magyarázó erejét enélkül is nyilvánvalónak gondolom. 1) Tévhit: A Magyar…..
kela-bá 2013.12.31 17:51:15
... de hagyományos értelemben nem is mellettünk. Hétköznapi szempontból nézve a döntést jogosan feltételezik sokan, hogy a Kúria a bankok mellett foglalt állást. Ha madártávlatból nézzük, akkor viszont hamar be kell látni, hogy a Kúria elsősorban a magyar jog alapján döntött,…..
Mióta tudjuk, hogy Magyarország jobban teljesít, egyértelmű okunk van annak is örülni, hogy sokunk minden havi bérével ellentétben a magyar állami cégek vezetőinek javadalmazása is jobban teljesít. Olvasom, hogy millió forintban kifejezve egy-két számjegyű prémiumban részesül…..
kela-bá 2013.12.10 11:46:16
  Cseppben a  tenger Indulatból elkövetett blogbejegyzés,  avagy egy újabb érdekes történet Magyarországról: közbeszerzés, Gripenügy nagyon kicsiben..  ..
Szerte a világon mindenfelé, vesztésre áll a munka a tőkével szemben –  s ezt nem más írja, mint a baloldalisággal legkevésbé sem vádolható Economist.   A gazdasági lap cikke rámutat arra, hogy a 80-as évektől kedve világszerte csökken a munkáért fizetett pénz az…..
kela-bá 2013.12.05 21:22:45
@no_successful2: Kösz. a válaszát, azt hiszem értjük egymást, de sajnos ez van. Reméljük, hogy másképp is lesz. A "globális okokról" itt kaphatunk érdekes infókat: www.hunnio.com
További szép estét !
Egyszervolt országban Rogán Tonyó rámutatott a házi őrizetbe engedett Rezesovára, aki hogy, hogynem az éjszakáját már ismét a sitten töltötte. Mit tesz Isten, a Kúria elnökének is feltűnt, hogy egy jogállamban nem azért kell/kellene bárkinek sittre vonulnia mert a kormánypárt…..
kela-bá 2013.12.05 15:59:23
@Fabius: Kösz a válaszát ! Igaza van ! Mivel a bíró is ember, talán tévedhet az is , vagy nem ? Bízzunk továbbra is a független igazságszolgáltatásba !
További szép estét !
kela-bá 2013.12.05 16:02:07
@CSENDES: Kösz a érdekes válaszát ! Látogasson el ide : www.logoszvilag.hu
További szép napot !