Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lica

910 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Star Wars Steampunk R2-D2 2013.06.20 10:59:20
Itt láttam...
Star Wars Moleskin 2013.06.05 09:23:19
Star Wars moleskine naptárak 2014-re. Tudom-tudom, van naptár a mobilban, de ez sokkal menőbb annál. Megrendelhető a cég webshopjában 17,5 euróért. Vannak 12 hónaposak és 18 hónaposak is, ha másfél éves időszakot szeretnénk átölelni egy moleskine-ben. Járnak hozzá szuperjó…..
Hosszú évek hallgatása után most elárulta, miért utasította vissza az először neki felajánlott szerepet.  Mert nem értettem a forgatókönyvet. Ezt válaszolta a Telegraphnak. Ezzel átpasszolta a szerepet Harrison Fordnak, aki igencsak jót alakított Han Solót. Nem is…..
Akkor ilyen is lehetne a könyvek címlapja. Thimothy Andersonnak az a hobbija, hogy újragondolja a filmek plakátjait. Elképesztően jó ötletei vannak, érdemes körülnézni. Meg is lehet vásárolni a képeket poszter vagy képeslap formájában. Most a három legújabbat mutatjuk meg, de van…..
Összevágott jelenetek alá keverték Arnold Schwarzeneggert. Vicces...
Star Wars Stressszlabda 2013.01.04 10:30:32
Via GeeksAreSexy ..
Star Wars Chewbacca kabát 2013.01.03 15:48:32
Egy kabát, amelyet visszafogottan hagyományos kabátként is lehet hordani. De ha igazán ki akarunk rúgni a hámból, akkor igazi Chewbaccaként járhatunk az utcán. Kifordítható, kettő az egyben és nagyon menő. Via OhGizmo!..
Nem kell ehhez sok szüveg, egyszerűen kell nekem ez a sörnyitó. Mindenhozva magammal vinném, praktikus és szép. A ThinkGeektől...
Star Wars Terráriumok 2012.09.25 10:58:21
Tony Larson készíti ezeket a Star Wars témájú terráriumokat. Meg is vásárolhatók, de kis munkával akár el is készíthető egyik-másik. ..
Csodálatos videó került elő a Jedi visszatér harminc évvel ezelőtti forgalásáról. Az a jó benne, hogy nem hivatalos behind the scenes videóról van szó, hanem egy olyan csak nagyjából összevágott filmről, mely messziről veszi a forgatást, a szereplőket, az ismerős jeleneteket.…..
Összesen hetven négyzetméteres 3D aszfaltfestmény készül április 7-én, szombaton az Erzsébet téri Akvárium bejárata felett. A közel 24 órán keresztül készülő kép április 9-ig látható, témája a Star Wars: A klónok háborúja lesz. A Cartoon Network akciója az esemény, az…..
Star Wars Jön a Kinect Star Wars 2012.03.27 15:09:00
Április 3-án jelenik meg a játék, mellyel igazán jedinek érezheted magad. Játszottál már vele? Milyen? Sajnos nincs Kinectünk, de valahol kipróbáljuk majd!..
Star Wars Galaktikus szakácskönyv 2012.03.05 12:16:00
Darth Malt és más galaktikus receptek címmel könyvet adtak ki a legjobb receptekkel, amilyen még Mos Eisleyben sem ehetsz. Olyan recepteket készíthetsz el, mint a Protokol droid pasta, Hidious Sidious Sorbet, Pickle Jar Jar. Csak 13 dollár és máris a galaxis legjobb szakácsává léphetsz…..
Star Wars A hűtő veled van 2012.02.20 10:38:00
Néha komolyan meg kell védeni a hűtőt. Például amikor kedvenc söröd, kedvenc sajtod kell védeni a többiektől. Ebben komoly segítség lehet Chewbacca, Obi-Wan és Darth Vader. Ők ezúttal nem egymás ellen harcolnak, hanem az ételt védik meg az ellentől. Esetleg tőled, ha épp…..
Levelet kaptunk olvasónktól, tetszik, közzétesszük: "Zenekarunk 2010 áprilisában, Pomázon mutatta be John Williams világhírű filmzenéjének fúvószenekari átiratát a Star Wars Symphony-t. A három nagy sikerű koncert után idén újra felhangzik az egész estés 14 tételből álló…..
Képzeljünk el egy romantikus estét, aminek ez a vége. Hahaha. Via GeekAlerts..
Merry Christmas, I wish...
Kiskaráácsony, nagykaráááácsony!..
Másfélszer gyorsabb a fénysebességnél...
Támadnak a birodalmiak...
Kisebb vita alkult ki a családban, hogy ez ki. Szerintetek?..
A fegyverek külön vannak...
Harcra fel!..
Klón!..