Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodics

3209 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedik bajnoki címére hajt az ETO, de még a Verebes-féle aranycsapat sikere sem volt sétagalopp. Már csak hat forduló, plusz egy elmaradt Újpest–MTK meccs van hátra az OTP Bank Liga jelenlegi idényéből. A Győri ETO elsőségét a szurkolók többsége klubszimpátiától…..
Vajon lesz-e még alkalma Kenesei Krisztiánnak a Haladás színeiben az egyenlítésre?A Pécs elleni meccsen az újpesti Kabát Péter megszerezte pályafutása századik magyar élvonalbeli gólját. Ebből az alkalomból készült a Rangadó.hu legújabb összeállítása, amelyben megkerestük…..
Rangadó Blog Bravúr után bukta 2013.04.16 10:41:12
Ilyen ez a bajnoki szezon: a nagy győzelmeket általában kiábrándító vereségek követik.Sokszor halljuk a rossz passzban lévő csapatok játékosaitól, edzőitől, hogy egy bravúrgyőzelem segítene kilábalni a hullámvölgyből. A Lombard Pápa példája szolgáltatta az apropót, hogy…..
Minden adott a feljutáshoz, egyedül a várható alacsony nézőszám miatt aggályos a PFLA élvonalbeli szereplése.Szinte hihetetlen, de továbbra is veretlen a Puskás Akadémia FC az NB II Nyugati-csoportjában. A felcsútiak a 21. fordulóban ismét rangadót nyertek, hiszen 1-0-ra győztek a…..
Bori Gábornak 7500 euróval tartozik az MTK, első fokon a bíróság is neki adott igazat.„Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...”Akár így is kezdődhetne a történetünk, pedig térben nem, csak időben tűnik távolinak Bori Gábor szerződéskötése az MTK-val. A rutinos…..
Vernes Richárd tortúrája is megmutatta, hogy a magyar foci elsősorban az infrastruktúrában és a közegben van lemaradva Európától.Szoktam én is emlegetni, hogy a magyar foci az infrastruktúrában és a közegben van elsősorban lemaradva Európától. Sok mindenen már nem tudok…..
Egervári Sándor szerint a magyar csapat teljesítménye a románok ellen egyénenként és csapatrészenként is megfelelő volt.Ha a magyar válogatott kerül szóba, egy ideig még biztosan a Románia elleni, balszerencsésen elbukott mérkőzés fog eszünkbe jutni. Az utolsó pillanatokban…..
A Rangadó.hu tovább folytatja a hazai bundaügy eddig nem ismert részleteinek feltárását. Továbbra is hivatalos, ügyészségi okiratokból dolgozunk. Megnézheti a koronatanú saját, kézzel rajzolt bundatérképét, amire a néhai REAC-igazgató nevét is felírta.A hazai bundaügy…..
Ezt állította Bacsa Mihály abban a lehallgatott beszélgetésben, amelyben Nyilasi Tiborra is hivatkozott, és Orbán Viktorról is említést tett.Ígéretünknek megfelelően folyamatosan dolgozzuk fel a bundaügyben birtokunkban lévő adatokat, okirati bizonyítékokat. A Bacsa Mihály…..
Rangadó Blog Mit remél Remili? 2013.03.10 07:16:03
„Semmivel nem vagyunk rosszabb csapat a Fradinál, és ezt szeretnénk bizonyítani vasárnap!”Az újpestiek közül spanyol védő, José María Antón eltiltás, a belga középpályás, Nikolas Proesmans pedig súlyos sérülés miatt nem léphet pályára a Ferencváros elleni, vasárnapi…..
Lányok, csinosak, műsorvezetők, és határozott véleményük van a focistákról. Maranec Fruzsina és Sándor Orsolya volt a vendégünk.Nőnap van. Mi pedig csinos hölgyektől akartuk megtudni, ki is a legjobb pasi ma a pályán, azaz ki a legvonzóbb hazai focista. Maranec Fruzsina és…..
A Kispest Ultras képviselője szerint őket csak a halál tudja távol tartani a stadiontól, a klubvezetés nem.Az egy héttel ezelőtti, győri Magyar Kupa-vereség után a Honvéd-szurkolók ripityára törték az ETO Park egyik mellékhelyiségét. Szétbontották a vécéket, és ahogy…..
A sportnapilapnál címlapot és két oldalt kapott, hogy pozitív színben tüntesse fel magát a koronatanú. A rendőrségi jelentés másról árulkodik.Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án…..
Horváth Gábor kézjegyével ellátott dokumentummal igazoljuk, hogy szerelméről és Détári Lajosról is azt állította, hogy részt vettek a fogadási csalásban.Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást…..
Ante Sapina személyesen is találkozott Andruskó Attilával, de Somorjai és három edző is be volt kötve hozzájuk.A bundaüggyel kapcsolatos mai írásunkban ismételten a Bochumi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának német yelvű nyomozati irataiból dolgozunk. Mint ismert, Ante…..
A bochumi rendőrség szerint Ante Sapina és társai tudták, hogy csak akkor vehető rá a manipulációra, ha a „menedzsere” beleegyezik.A bundaüggyel kapcsolatos mai írásunkban a Bochumi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának németnyelvű nyomozati irataiból dolgoztunk. Mint…..
Horváth Gábor a barátnőjéről is azt állította, hogy hasznot húzott a fogadási csalásból.A Rangadó.hu értesülései szerint, amelyeket hivatalos okiratokból szerzett, Horváth Gábor, a Siófok, a REAC és a DVTK korábbi labdarúgója, a Központi Nyomozó Főügyészség…..
Van-e még visszaút külföldre Rudolf Gergely, Kádár Tamás és Torghelle Sándor számára?Talán Juhász Roland is hazatér? Ezzel a témával foglalkozik hetek óta a sajtó, sokat cikkeznek róla az újságok. A 29 éves védő 2005 óta Belgiumban játszik, de mivel ott kegyvesztetté…..
Ezért titkolózott az ügyészség? Ismét felbukkant három jól ismert játékvezető, és a Kispest-Honvéd egykori játékosa is sáros!A Rangadó.hu is beszámolt róla, hogy a múlt héten héttel nőtt a gyanúsítottak száma a magyarországi bundaügyben. Igen ám, de hiába kérdeztük…..
Simon Antal azt mondta Piller Józsefnek, meg van elégedve a munkájával, mégsem számít rá Egerben.Az NB I-ben újonc Egri FC kedden bejelentette, hogy távozik a csapattól Piller József. A 24 éves középpályás tavaly februárban érkezett a hevesiekhez, tehát részese volt a nagy…..
Vasárnap este kinevezte új vezetőedzőjét a Videoton a portugál José Gomes személyében. Paulo Sousa utódjának a Videoton lesz az első igazán komoly megbízatása ezen a poszton, bár másodedzőként korábban ünnepelhetett portugál bajnoki aranyat, kupagyőzelmet és a Bajnokok…..
Rangadó Blog A csatárok álma! 2013.01.18 22:23:40
Ferenczi István szerint két hónap után nótát költenének Dzsudzsák Balázs rúgótechnikájáról és beadásairól.„Eladták a legjobb magyar focistát a világ egyik legjobb csapatának!”„Bombahír: Dzsudzsák fantasztikus csapatba igazolt!”Csütörtök este a sport365.hu oldal azt…..
Rangadó Blog Kapufa lett... 2013.01.12 07:33:16
Fitos László tudja, hogy könnyebb volt a Fradiból elmennie valahova, mint most az NB II-ből.„Mivel a Magyar Kupában és a Ligakupában sincs már versenyben a csapat, valószínű, hogy a mostaninál szűkebb kerettel vág neki a tavaszi szezonnak a Gyirmót, tehát lesznek távozók” –…..
Jól sikerült a Németországban játszó Dvorschák Gábor első idegenlégiós-féléve.Dvorschák Gábor december közepén tért haza Németországból, de az újév első napján már vissza is kell térnie az FC Carl Zeiss Jena csapatához. A fennállása 110. évfordulóját jövőre…..
Karácsonyi interjú: Aczél Zoltán bízik benne, hogy kiderül az igazság a bundaügyben; csapata listavezetőként telel.Nagyon eltűnt mostanság Aczél Zoltán! Kikerült a reflektorfényből, pedig néhány hónapja ismét a magyar labdarúgásban dolgozik, méghozzá közmegelégedésre. A…..