Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csupa szív szeretet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
csupa szív szeretet 2010.11.07 19:08:15
@AntiChrist™:
Lehet,hogy buta szőke vagyok,de többszöri átolvasás után sem látok több hibát az írásomban.:S
De örömmel olvasom,nem ez lett(csak) a beszélgetésünk témája.
Rocco már nagyon öreg motorosnak számít a pornós berkekben.Sajnos rettentően önfejű,makacs és szigorú ember..bár rég találkoztam vele,hisz már réges-rég nem űzöm azt a fajta munkát.(Kb.10-12 éve)
Igazad van, a pornó Oscar meg sem közelíti az "igazi" Oscart.De maga az átadás a ceremónia nagyon előkészített,iszonyatosan jól felépített live produkciók,showk,fények,füst,csillogás.Hatalmas szinpad.És asztalok,névre szóló ültetési kártyákkal.5 fogásos vacsora. :)A belépés VIP kártyákkal,csak a megfelelő öltözékben (estélyi,öltöny,vagy pervez,stb. ruhanemük/domina,takarítónő kostüm/ :P )
Nem szeretnék neveket említeni,de meg szoktak jelenni az ilyen fogadásokra neves emberek.Csak kíváncsiságból,bár valakit van,hogy ágyba is tudnak vinni olykor. (hamis gyönyör szindróma)
Kérlek tekints el a helytelen írásomtól.(nincs mentségem,kiderült a diplomámat is egy kis szopival kaptam meg és nem mert tudom a kotangens,tangens szögfüggvényeket :P )
Köszönöm a normális hangnemet!
Üdv: Vivien
csupa szív szeretet 2010.10.01 14:12:43
@sajer.gabor: Köszi,hogy indítottad ezt a blogot Bogi! Idestova évek óta át vagyok verve...húúú,kúrvára fáj...de ebből a kommentből,amit @sajer.gabor írt,basszus kiderült,pfff...felültetett rendesen!
"Két felnőtt,egymást szerető,egymásra odafigyelő ember elé nem tud egy (sem esetünkben kettő:-) "kis diktátor" olyan problémát állítani,amit megértéssel,türelemmel,egymás segítésével ne lehetne"
Nem akarok senkire sem köpködni....nem én lennék,ha ezt tenném.De ha nem találom meg ezt a blogot,talán én hülye vénasszony koromig reménykedek ebben a srácban,mert miközben Ő happy,engem szopatott évekig érzelmileg.Nem,hogy fizikálisan tette volna,akkor most én sem panaszkodnék! A sok kamu...cccc....összeállt a kép.Köszi BOGI!!! Ég Veled Sájer Gábor!