Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_-_-_

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "háborús filmek" meghatározás meglehetősen tág kategóriát jelent, hiszen az ókori, középkori filmektől (Trója, Rettenthetetlen) egészen napjainkig terjedően ölelheti fel a különböző fegyveres konfliktusokat. Jelen poszt azonban kifejezetten csak a világháborúkra fókuszál, így kiesnek a XX. század…..
_-_-_ 2021.03.16 14:12:35
John Cleese szerint annyira ellentmondásos a személyisége, hogy soha nem kap lovagi címet a brit uralkodótól. Mondjuk szavaiból ítélve annyira nem is vágyik rá…..
Várhatóan 2020-ban érkezik a tévébe az HBO aranytojást tojó tyúkjának első előzménysorozata. A Trónok harca világában játszódó, új kváziközépkori széria forgatása hamarosan kezdődik, és egy szereplő kiléte máris ismert: Jane Goldman, a sorozat alkotója Naomi Wattsra bízza a főszerepet, ami az…..
_-_-_ 2018.10.31 13:09:37
Tó-retró A magyar Woodstock, 1973 2018.10.02 09:46:36
Az első magyar Popfesztivál, ahol felfedezték B. Tóth Lászlót és a P. Mobilt, illetve rögzítették az első műsoros magnókazetta anyagát is.  ..
Slow Motion Szexi-e a szőr? 2018.03.31 16:00:30
Közkedvelt pszichológiai honlapon tette fel a kérdést egy fiatalember: hogyan hozza tudtára párjának, akit szeret, és nem akar megbántani, hogy zavarja, hogy szőrös. A kérdés összetett és nagyon sok oldalról megközelíthető, ezekből az olvasatokból fogok most szemezgetni. Mivel ez egy…..
Kijött az első előzetes a hatodik, egyben utolsó, egyben Kevin Sapcey mentesített House of Cards-évadból, amiben az ötödik etap végén elnöknek beiktatott Claire viszi a prímet, a kedves ura meg sehol, semmilyen formában nem tűnik fel benne említés szintjén túl, mert szexuális zaklatási botrányokba…..
Olaszországban mindig is a nemzeti öntudat része volt a muzsika, és amikor már nem az operák áriái és kórusai voltak a popkultúra, akkor a Sanremói Dalfesztivál aktuális slágereit ontotta minden rádió, és fütyülte minden kőműves. Vannak olyan sztárok, akiket mindenki imád: Vasco Rossi, Fabrizo de…..
_-_-_ 2018.02.13 12:29:15
Az agyonsztároltság automatikusan termeli ki többekből a csak azért is utálom ellenérzést: ha valamit folyamatosan belenyomnak az egyszeri rockrajongó arcába és úton-útfélen korszakos zseniként szerepeltetnek egy bandát, akkor ez nagyon kétélű fegyvernek bizonyulhat. Így járt a svéd Tribulation is:…..
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
_-_-_ 2017.12.05 16:07:20
Interjút adott a Sorozatwikinek Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Radio 1 műsorvezetője. A beszélgetés érinti a rádiós és tévés munkáját egyaránt, itt lehet elolvasni. A legerősebb állítása az, hogy szerinte, amit a TV2 csinál a Piramis című műsorral, az etikátlan. (Erről itt írtunk bővebben.)…..
_-_-_ 2017.11.30 20:28:30
Tegnapi futárnaplónk alatt parázs vita alakult ki a kommentelők között arról, hogy meg kell-e várnia a futárnak a csomag kibontását? Megnéztük, hogy mit ír erről a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Európai Fogyasztói Központja...
sörfigyelő Borsodi Tüzes 2017.03.28 09:35:56
Illat: nem mondanám tipikusan vörösnek Hab: meglepően kemény Szín: vöröses mahagóni  A Jeges után itt a Tüzes, csókoltatom a borsodi agytrösztöt érte! Végre van hazai nagyüzemi vörös sör is! Ami meglepett, hogy éppen a Borsoditól. Egyrészt mert még saját néven barnájuk sincsen, másrészt meg a…..
_-_-_ 2017.11.10 14:07:10
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Nem én vagyok a legnagyobb Guns N’ Roses rajongó, de egy Guns koncert olyan esemény amit látni kell. '92-ben is az volt és most is. '92-ben ott voltam a Népstadionban és most 25 évvel később megint úgy éreztem, hogy ezt most látni kell! Az Axl-féle haknizenekar fellépését szívfájdalom nélkül…..
A mára általánossá vált évfordulós koncertek vagy turnék is rávilágítanak arra, milyen nehéz itt már bármi újat kitalálni. Mindenesetre, aki anno nem él(het)te át valamely műfajtörténeti mérföldkőnek számító lemez megjelenését és élő bemutatását, tehát utólag…..
Nagyon jó fináléval zárt a héten az HBO geeksorozata, a Szilícium-völgy, mégis úgy álltam fel a kanapéról, hogy ez az évad volt eddig a leggyengébb. Vagy inkább úgy kellene fogalmaznom, hogy a legkevésbé erős, mert a Hivatali patkányokat és a Beavis & Butt-headet megalkotó Mike Judge műve még…..
Amikor elkezdődött a nagyon régóta várt harmadik évada Mark Frost és David Lynch kultsorozatának, akkor azt is írtuk, hogy ez már nem az a Twin Peaks, amire emlékezhetünk a kilencvenes évekből. Ez hét részen keresztül igaz is volt, de az amerikai idő szerint vasárnap leadott nyolcadik semmihez sem…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Mint arról már hírt adtunk, március 10-én a Barba Negrában lép fel a New Model Army és a Vágtázó Halottkémek. Megemlítendő azonban az is, hogy ezzel a koncerttel ünnepli Varga Balázs, alias Zéró az immár 20 éve tartó koncertszervezői tevékenységét. Az évforduló alkalmából beszélgettünk a…..
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Kevés sorozatnak várjuk annyira várjuk a visszatérését, mint a Twin Peaksnek. A 90-es évek kultsorozata május 21-én tér vissza a Showtime képernyőjére. (Rögtön 4 epizód elérhető lesz a 18-ból!) Ennek örömére egyre több marketing tartalmat osztanak meg a sorozatról. A fent…..
2016-ban ismét bebizonyosodott: a Fidesz számára nem az a legfontosabb, hogy a magyar lakosság életminősége miként alakul, hanem az, hogy elhitessék, az elmúlt években mindenki jól járt a különböző intézkedéseknek köszönhetően, miközben a kormány mindent megtett, hogy…..
_-_-_ 2017.01.06 09:42:36
A monstrum metálban utazó észak brit trió, azaz a Conan márciusban Budapestre érkezik az új Revengeance című lemezét bemutató turné keretében, amely lemezről már is értekeztünk korábban. Ezen a turnén pedig a Downfall of Gaia lesz az angolok vendége, akik németek és lassú hömpölygésük inkább a black…..
Már megint foglalt a scottpad a teremben? :( Nyáron fullra járatják bent a klímát és fázol? :( A fehérjebárban nincs a kedvenc ízű fehérjédből? :( Ugye, hogy milyen borzalmas dolgok ezek? Az afrikai gyúrósoknak szerencsére nincsenek ilyen problémáik... Rendelkeznek viszont olyan dolgokkal, amikkel…..