Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ella1988

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Bazalt Borház nyert ipari épület kategóriában az ArchDaily Building of The Year 2010 versenyén - adta hírül az Építészfórum. Mint írják, több mint 30.000 szavazat érkezett idén az ArchDaily magazin nemzetközi versenyének finalistáira. A beérkezett szavazatok…..
ella1988 2011.02.25 16:05:55
@Attilajukkaja: Nekünk is volt an badacsonyi hegyen szőlönk,ismerek néhány borászt,pl.Istvándy,Borbély,Borbarátok,ott volt a Leszner,a Csángó,Lábdiban a Csébi.Én még nem szeretlek,mert nem ismerlek_:)
A gumiméhecskések után azt hittem, nem ér már meglepetés. Tévedtem. "Ezen a hétvégén rendezzük meg hagyományteremtő céllal az I. BalatonátCsúszást. Jégszörffel, jégvitorlással, síléccel, korcsolyával, szánkóval, kite-ernyővel, vagy bármilyen kreatív járművel…..
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
ella1988 2008.11.28 21:15:16
Tisztelt hozzámszóltál!Nem tudom az ország melyik táján lakik.Nálunk a gyerekek kapnak felvágottat/sonkát,szalámit,/tejet,tejterméket,többféle kelt tésztát,almát,körtét,banánt.Nem taperoljuk agyon 25-n az ételt,mivel összesen 5 fő dolgozik.MI főleg a gyerekeknek főzünk,kötelező a heti 2 főzelék,3 hetente nem ismétlődhet ugyanaz az étel.Ahhoz,hogy összeálítsuk a heti étrendet,nem a Gastroyal,Teletál stb.étrendjeit másoljuk,nagyjából alkalmazkodni kell az előírásokhoz.Az eredmény: az óvodában a kisgyerek ül a főzelék előtt,mert nem tudja mi az?A multkor az óvónők kérdésére,hogy mit esztek otthon főtt ételt,az volt a válasz:sült krumplit.Gyönyörű,őstermelőtől vásárolt kb.15-20dks-s almába 1x beleharapnak,utána megy a kukába,bokor alá,szemetesvödörbe.A banánt volt amelyik kibontotta,kettétörte és ment a szemetesbe.És délután hazamegy a csillagom és beesik az ajtón,hogy Anyu éhen halok,Anyu kérdezi,mi volt az ebéd .Nem tudom,valamilyen leves+ második.Az étlap 2 helyen van kifüggesztve,de azt el kellene olvasni.Szóval Tisztelt Hozzászóló!Volt már benn az iskolában ,megnézte az étkezdét,látta mit és mennyit eszik a gyermeke?Én megkértem a Szülői Munkaközösség vezetőjét,az iskolaszék néhány tagját,hogy néha látogassanak be az ebédlőbe,nézék meg mi az ebéd,kóstolják meg és nézzék meg,hogy mi kerül a moslékba.Nem tudják használni az evőeszközöket,szólni kell,hogy vigyél magaddal szalvétát/Az is van/A lényeg:a rántott karaj,kicsontozott csirkecomb,a sütemény,gyümölcs,sajt megy a szemetesbe.Kutyasétáltatás közben néha találok a bokrok alatt,fóliába csomagolt,az anyukájuk által reggel csomagolt szendvicset.Az sem jó.Ilyenkor eszembe jut a tv-ben látott ebédeltetés egy szegény faluban.A véleményem:ahol több jut luxusra/gondolok a 2-300000ft-s kerékpárokra/ott több jut chipsre.kólára és ott vacak a kaja.Köszönöm,ha elolvassa válaszomat.
Kollégánk egy ismerőse ellen vagyonosodási vizsgálatot indított az APEH. A teljes eljárás nem bizonyított feltételezéseken alapul: nem hiszeik el neki, hogy az öröksége megvolt még és azt költötte, nem pedig fekete, be nem vallott jövedelmeket, továbbá nem hiszik el neki, hogy…..
Szerdán Miskolcon összeültek a rendőrség vezetői és a helyi cigányvezetők, megoldást találni a cigánybűnözésre. Szabados Gábor a Borsod Onlineról tudósított az ülésről a boon.hu-n. Írása azonban sajnos már elérhetetlen az anyaoldalon. Valószínűleg kicsit pánikkeltőnek…..
Felesleges izgalmaktól és a kaparás közben keletkező, mindenre tapadó, bosszantó szürke kis darabáktól kímélt meg minket a MOL, a képen látható sorsjeggyel. A nyerteseknek gratulálunk. Ma (2008-10-01) délben tankoltam a budakeszi Mol kútnál 51 liter evo dízelt. A ma kezdődő…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
ella1988 2008.03.19 18:47:24
Bodzás Fanta nem sikeres ember. Tescóban vásárol teszkópizzát, és visszaviszi, amikor azt látja, hogy vki már elsőzte. A tény, hogy szó nélkül kicserélték arra enged következtetni, hogy egy habzószájú topmenedzser lehetett az elkövető, de kellett nekik a szövetminta, mert…..
Fantasztikus indokolást mondott arra a MÁV-Start Zrt., hogy az év első munkanapján miért omlott össze az elővárosi vasút egy kevés hótól. Mert nincs ember, aki melegítse a váltókat. Ez az Ezreket szopatott meg az első munkanapon a MÁV című posztunkhoz érkezett egyik…..
Kanpulyka alázatosan jelenti, hogy eltűntek a csótányok a rendőrség Teve utcai épületének kávéautomatájáról: Ezen szerencsétlen állatokat a rendőrség Teve utcai székházának egyik kávéautomatájában kaptam lencsevégre, ékes bizonyítékaként annak, hogy immár nem csak…..
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
Annyi értelmetlen erőszak volt a napokban, hogy a hétvégére itt egy kis vidámság B-től. Az idei velemi Gesztenyeünnep fejlesztése a tél slágere lehet békésebb vidékeken:Fogyaszd es szenvedj jeligére, nagyobbat üt, mint az öszödi beszéd.....
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
A Napi Életen láttuk ezt a könnyed reklámverset, a sokoldalú Lugosi László kőfaragó és épületszobrász tollából. ..
ella1988 2007.09.26 13:58:40
Volt egy hír nyáron, hogy az APEH lecsapott a józsefvárosi kínai piacra és ott sehol nem kapott nyugtát. Janó felesége ugyan kapott blokkot a helyi üzletben, de milyet:Feleségem a helyi kínai boltban vásárolt gyermekruházatot, és a mellékelt blokkot kapta, amely a…..
L. küldte be, hátha tudunk segíteni. Lehet Mavik visszavág? Nem tudom. Holnap megérdeklődöm a kommunikációs igazgatóságon a dolgot. De tudtommal nem enegedélyköteles... Kedves VEKÉ-sek, most, szombat este egy érdekes és - külső szemlélőként - roppant mulattató jelenetnek…..
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
ella1988 2007.09.11 09:07:30