Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ésaiás

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szeretteim már óvatosan szóvá tették, hogy mintha egy csöppecskét túl sokat foglalkoznék Orbánnal. Még nem annyira súlyosan, hogy mindenről ő jutna az eszembe, de írni, azt elég sűrűn írok róla. De hát álljunk már meg, fogtam könyörgőre, tehetek én arról, hogy…..
Ez a mókuska egyre mélyebben belegázol a mocsárba.Magyarországon kétkezi munkás emberként, vagy egyetemi emberként nem pont ugyanannyi a fizetés?Nekem az a tapasztalatom, hogy nincsen különbség az egyetemi tanárok és a kétkezi munkás emberek fizetése között. Az egyetemi emberek…..
A Chicagóban, majd Detroitban nevelkedett Mark Laita fotóművész a chicagói Columbia Főiskolán, majd az Észak-Illinois-i Egyetemen tanulta ki a mesterséget. Több mint 20 éve munkálkodik a reklámfotók világában, eközben olyan márkákkal dolgozott együtt, mint például az Apple,…..
Ésaiás 2011.03.05 19:32:25
Véleményvezér Balhé Berlinnel 2011.01.04 08:02:00
Éppen akkor idegenítjük el az egyik legfontosabb szövetségesünket, amikor a gazdasági kiszolgáltatottságunk és a soros EU-elnökségünk miatt a leginkább szükségünk lenne a segítségükre. Magyarország meghatározó német befektetői, valamint a hozzájuk csatlakozó osztrák,…..
Ésaiás 2011.01.04 21:02:38
@pollio:

@gányolás:

Az érveket, úgy általában, illetve pro és kontra nagyon jól illusztrálnák azok a pontos adatok, amelyek a GDP azon százalékára vonatkoznak, amely az országban maradt és azon százalékára, amely nem maradt Magyarországon.
Szevasztok! A snippetekről 2009.09.29 00:04:00
Néhányan már észrevehettétek, hogy bizonyos listaoldalakon a posztjaitok másképp jelennek meg, mint eddig. Az áttekinthetőség érdekében ezentúl itt csak a bejegyzések egy részét jelenítjük meg, a teljes cikket a "tovább" linkre kattintva olvashatjátok el. Így…..
Ésaiás 2010.09.27 18:10:45
@cadix: Köszönjük.
Tudomásunkra jutott, hogy az Indától és az Indapasstól független személyek emailben keresték meg felhasználóinkat jelszó egyeztetés, illetve jelszócsere ürügyén. Fontos tudnod, hogy az Inda soha nem kéri jelszavadat levélben. Soha ne add meg jelszavad emailben, és ahogy korábban…..
Ésaiás 2010.09.25 19:54:00