Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SKNiki

176 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kávézó "gyermeke" lett, a Pöttyös Bögre Édesség, de sajnos a facebook szabályzata szerint, az fb oldal címe már nem változtatható meg. Ezért olvashatjátok még mindig a Pöttyös Bögre Kávézó-t névként. A kávézó január óta már nem üzemel, a tortákat és süteményeket…..
Pöttyös Bögre Kávézó 2012.09.14 08:41:56
A Piknik óta már eltelt egy kis idő...... Mondhatnám, hogy szerintünk jól sikerült és pont.:) Az idő a kedvünkre tett, sőt még napozási lehetőség is volt, bár be kell vallanom eléggé meglepődtem, mikor 1 óra pult mögötti lét utána kicsit kiszaladtam szétnézni és a Piknik…..
PB: Mikor kezdtél el foglalkozni ékszerkészítéssel és miért? Nóri: A Tündér Műhely tulajdonképpen az én egyszemélyes kis vállalkozásom. Ősszel lesz három éve, hogy a kézműves ékszerek irányába fordult az érdeklődésem, az egységes arculat pedig 2011 elején született…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkátokat? Miket készítetek? Ági: Három szó, amivel jellemeznénk magunkat: design, praktikum, harmónia. PB: Mikor kezdtetek el foglalkozni a CsipkeDesign-val és miért? Ági: A Férjemmel, Misivel már a CsipkeDesign megalakulását…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Zsuzsa: Legszívesebben papírból és textilből dolgozom. Az olyan tárgyakat szeretem, amik mozognak. Az ú.n. beszélő képeim textilből készülnek oly módon, hogy alul két madzaggal mozgatni lehet a szájukat és…..
Talán mindannyian emlékszünk még arra, hogy gyermekként micsoda fantasztikus lények éltek a képzeletünkben. Némelyikük az álmainkhoz szegődött társul, míg fantáziánk más kreatúrái a rajzainkat színesítették. Sokan tikon tán reménykedtünk benne, hogy egy napon ezek a…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz?Zita: A Pöttyös Pikniken Buba baba, PORTZ, a medve és a róluk készült akril képek lesznek. Vásott, huncut és oktondi mindkét figura. Ezekre és ehhez hasonló jelzőkre gondoltam már akkor is, amikor még csak…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Egyedi, személyre szóló és modern. A palettánkon megtalálható a kézzel festett porcelánoktól a gravírozott ajándékokon keresztül a kutyabilétákig mindenféle. PB: Mikor kezdtél el…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz?Jázmin: Sütőgyurmából készítek ékszereket. Megpróbálom megvalósítani az ötleteimet és mások ötletét is. PB: Mikor kezdtél el foglalkozni a sütőgyurmával és miért?Jázmin: Szeremlei Csilllának…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Dorka: üveg,színek,vidámság... PB: Mikor kezdtél el foglalkozni…...( azzal, amit most csinálsz) és miért?Szeretem a színeket és az üveg csillogását -e kettőt ötvözöm munkáimban! Dorka: Saját…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Lídia: Szeretetteli, gyermekkori pillanatok képei. A munkáimban a gyerekkor örömteli pillanatait igyekszem megragadni és megmutatni. Hétköznapi, szerethető, jellegzetes pillanatokat, amiket a gyerekek a jelen…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? A három szó: újrahasznosítás, színes, különleges. Jellemző rám a gombhoz varrni a kabátot hozzáállás, vagyis nagyon nincs tervem mi fog kisülni az adott alapanyagból, egyszer csak elkezd a dolog alakulni,…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Cili: Rágógumi,paprika, gumicukor... :) Senki sem gondolná, hogy ezeket nem csak megenni lehet, hanem fülbevalóként is hordani! Persze megfelelő lekezelés után! Ezekhez hasonló furcsaságokból készítek…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Kriszta: Harmónia, hagyománytisztelet, újrahasznosítás. A Piknikre sokféle dolgot hozok, képkeret, hímzés, pénztárca,  kulcstartó, a nyárvégi esküvőkhöz egy két kész gyűrűpárna, sőt még lehet, hogy…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz?   Judit: Szeretet, kreatívitás, egyediség   PB: Mikor kezdtél el foglalkozni a varrással és miért?   Judit: Másfél éve kezdtem el foglalkozni a textílbe álmodott csodákkal. Három kisgyermek…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a Teething Blinget? TB: Stílusos, praktikus, bababarát. PB: Mikor kezdtél el foglalkozni a Babahami Webáruházzal és miért? TB: Beni fogzása révén jött az ötlet, hogy fogzáskönnyítő láncokkal kereskedjünk az interneten. Így őt nem…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Krinyu: Színek, fények, képzelet. Az ember nem is gondolná, hogy üvegből mi mindent lehet alkotni! PB: Mikor kezdtél el foglalkozni a Tiffany-üvegezéssel és miért? Krinyu:Régóta érdekelt már a…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Virágok,Textil,Színek.Filcből,textilből,nemezből készítek ékszereket,játékokat. PB: Mikor kezdtél el foglalkoznia a textíllel és miért? Juci:  Ékszerkészítéssel 4-5éve foglalkozom kisebb nagyobb…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Szilvi: Színek, minták, egyedi tervezés...Textil ékszerek, játékok és falfestmények tervezésével foglalkozom. Minden alkotásom egyedi darab, nem készítek két egyformát. PB: Mikor kezdtél el…..
PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket készítesz? Anikó: Természetesség, harmónia, egyszerűség... Fő profilként "babapiskóta" angyalkákat, bábuskákat, babangyalkákat készítek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ezen kívül egyéb home-dekorációs…..
Jöjjön Rita bemutakozása, aki a foglalkozásán környezettudatosság jegyében újságpapírral lehet majd dolgozni,   sodorni, tekerni,  tépnénk vágni...természetesen a szülők bevonásával. PB: Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat, a foglalkozásaidat? Miket…..
Mostantól, minden nap bemutatunk egy - két alkotót, akikkel találkozhattok 2012. július 14-én, a Pöttyös Pikniken. Kezdjük a bemutatást Boda Gabriellával, aki dekupázsolt tárgyaival fog részt venni a Pikniken. - PB:  Mi az a három szó, amivel jellemeznéd a munkádat? Miket…..
Mert olyan nagyon sokan küldtök Nekünk képeket erről-arról, persze leginkább pöttyös dolgokról, ezért meghirdettük A NAGY PÖTTYÖS KIHÍVÁS-T! és szuper dolgokat küldtek be nagyon sokan. Íme a nyertesek: 1. helyezett: Hallgató-Csík Ivett (dekor ABC) És az őt követő…..
Szántó Tibor, kézműves csokoládémesterrőlA csokoládéval kapcsolatos, első meghatározó élménye Észak-Olaszországhoz kötődik. Az akkori munkája miatt olykor több hétre is odaköltözött, így sikerült elmélyednie a helyi gasztronómiai kultúrában. Ezen belül, ami a legjobban…..