Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motoflo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így főz anyátok Kökénybefőtt 2013.11.06 23:02:02
Ilyenkor ősszel csak úgy kéklenek már messziről a kökénybokrok. A kökényt jó magában, dércsípés után  eszegetni a bokrokról. Érdemes szedni is, - bármennyire is nehéz, mert sok a tövise, szúrnak, küzdenek, de mi nem hagyjuk magunkat,-  leszedjük befőttnek,…..
Már régóta közkinccsé szerettem volna tenni ezt a receptet, mert amióta először kipróbáltuk, csak ilyet készítünk. Rengeteg érvet tudok felsorakoztatni mellette: először is olcsó, sőt lényegesen olcsóbb, mint bármelyik bolti változat. Nem hagy maradandó nyomot, ruhából…..
Motoflo 2013.04.24 09:11:23
@Kata Sajgó: Én láttam már kézműves vásáron natúr só-liszt gyurmából készült domborműveket (pl. kislány, akinek a haja krumplinyomón kinyomott gyurma) kisütve. Ezek nem voltak lefestve, csak lakkozva és a színt a sütéskor kapta. Rákérdeztem, úgy sütötték, mint a tésztát. :-)
A papír egy csoda! Üdvözlő Lapp 2012.11.23 15:10:10
Íme az eddigi legjobb karácsonyi üdvözlőlap. Egyenként saját szöveggel nyomtatható pop-up képeslap. Pontosabban Üdvözlő Lapp! :) Nagyon állat, nézzétek meg a weboldalt! ..
Sziasztok!Azért hoztuk létre ezt a kis blog oldalt, hogy itt is tudjunk Veletek kommunikálni, illetve hasznos információkat, érdekességeket megosztani.A jövőben tervezek ide "oldal történelmet", ajánlókat stb.Az első és legfontosabb, amit szeretnék veletek megosztani az az,…..