Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mb_vzo

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas kihagyás után elérkezett a pillanat, hogy a Meat Blog ismét életjelet adjon magáról. Friss poszttal egy ideje nem találkozhattatok, de teljesen azért nem álltam le így lesz pár bejegyzés most rövid időn belül. Kicsit dolgoztam az egész koncepción, történni fog néhány változás is. A témák…..
Meat Blog Budapest Barbecue Company 2015.12.31 08:47:59
Az ünnepi nagy kajálások közepette már vágytam valami más fajta ízre, ezért meglátogattam az újonnan nyílt Budapest Barbecue Companyt a körúton a Vígszínházzal szemben. Túl nagy felhajtás nem volt a nyitás körül -én is csak véletlenül akadtam rájuk-, ez valószínű abból…..
Meat Blog Csülkös Bejgli 2015.12.23 12:13:07
Most, hogy nagyüzemben zajlik a karácsonyi sütés-főzés én is hozok pár receptet Nektek. Idén tovább gondoltam a bejgli témát és kicsit elszakadtam a diós-mákos vonaltól. Gondoltam ha Húsvétkor szokás csülkös kenyeret csinálni, miért ne lehetne ilyenkor csülkös…..
mb_vzo 2015.12.25 12:50:31
@850csi: Elméletileg nincs akadálya de, ahogy írtad is szerintem a tészta jellege kevésbé passzolna a csülkös töltelékhez. Az össz ízélmény miatt nekem ez a tészta szimpatikusabb. De egy esélyt lehet érdemelne a hagyományos bejgli tészta is... :)
Hogyan is lehetne még hangulatosabbá tenni az ünnepi sütés-főzést és fa állítást, ha nem pár kellemes karácsonyi zenével?Ajánlanék Nektek pár zenei listát, amit én is szívesen hallgatok ilyenkor.  A Youtube-os egy saját Meat Blog válogatás, ami a zenei stílusokat…..
Meat Blog Hagymalekvár 2015.12.15 20:23:43
  A hagymalekvár eredendően egy francia találmány, de ettől függetlenül a világ szinte minden konyhájában használják köretként vagy feltétként.A saját verzióm kicsit eltér a tradicionális hagymalekvár receptektől amiben balzsamecet, vörösbor és némi kakukkfű is szerepel…..
A Churrasco megnevezést Braziliában és spanyol nyelvterületeken a barbecue helyett használják. Jellegzetességük, hogy legtöbbször a rengetegféle pácolt húst vagy különböző ízesítésű kolbászokat egy hosszú nyársra húzzák fel és így készítik el őket faszénen.…..
Mivel eddig nem éreztem semmilyen késztetést az írásra és tudtommal a családban sincs és nem is volt senki aki írói vénával lett volna megáldva, így elég nehezen szántam rá magam a dologra... De úgy tűnik ez a pillanat is elérkezett. Egy ideje tervezgettem már az első posztot,…..
Burgers.Beer.Barbecue 3...2...1... 2015.10.25 16:08:04
  hamarosan.....