Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrPifta

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
INTERJÚ A család csakis egy férfi és egy nő közötti kapcsolat lehet, amelyben a felek potenciális szülők is egyben. Az egyik legtekintélyesebb német alkotmányjogász nyilatkozott nekünk. Paul Kirchhof az Andrássy Egyetemen - kas.de     Paul Kirchhof a német…..
Annyit talán már mindenki tud Dubajról, hogy az emirátus szülötteit nem érik olyan kihívások az életben, mint a napi kosztpénz megteremtése, ahogy nem kell rettegniük a munkanélküliségtől vagy a helyi valuta, az emirátusi dirham gyengülésétől sem. A dubaji emirátus lakossága…..
"Koliko je Pomoravlje, još je veće tvoje slavlje, oj Srbijo, lepotice!""Hatalmas a Morava-part, dicsősége még tovább tart,ezért kérlek, becsüld meg őt, a szép Szerbiát, a gyönyörű nőt!"(Oj Srbijo, lepotice – szerb népdal freestyle fordításban)A szerb…..
Bigyóblog Napelemes netbook 2011.06.21 14:07:04
Nemsokára Amerikában is megvásárolható a Samsung napelemes netbookja. Az NC215S névre hallgató gépen egy hatalmas napelem van, ezzel tölthető az akkumulátor. Állítólag két órát kell napon tölteni, hogy egy órányi üzemidőt kapjunk, ami elég jól hangzik.A netbooknak 10,1 inches…..
Az esőzés miatt a újabb versenyt törtöltek a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí Világkupa-döntőn. Ezzel eldőlt az is, hogy Ted Ligety lett a szakági győztes. A szervezők az esőzések miatt kénytelenek voltak törölni a pénteki férfi óriás-műlesiklást a svájci…..
Lindsey Vonn nyerte az alpesi sízők Világkupa-sorozatának női szuper-óriásműlesikló versenyét Tarvisióban. Az amerikaiak nagyszerűen szerepeltek, hiszen az első négy helyből hármat ők szereztek meg. Vonn ezzel a győzelemmel sorozatban harmadszor nyerte meg a szakági Vk-t, az első…..
MrPifta 2011.03.06 15:30:05
Meglepetésre a finn Matti Heikkinen nyerte kedden a férfi sífutók 15 km-es, klasszikus stílusú versenyszámát az Oslóban zajló északisí-világbajnokságon. A 2009-ben két vb-bronzérmet nyerő Heikkinen közel 15 másodperccel előzte meg a kétszeres világbajnok norvég Eldar…..
A férfiak szuperkombinációját Chamonix-ban a lesiklás után még csak 24. horvát Ivica Kostelic nyerte meg, aki ezzel megszerezte a szakági Világkupát is. Sestriere-ben a sűrű köd és a nagy havazás miatt ismét elmaradt a nők versenye, sőt az előrejelzések alapján a hétfői…..
MrPifta 2011.01.30 16:07:37
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
És tényleg olyan, mintha C. Ronaldo zseléje belecsapódna az arcodba? - próbálta megtudni Sixx, hogy milyen moziban 3D közvetítést nézni. Illetve, a portugált talán másként nevezte. Moziban nem láttam még meccset, így már eleve az is nagy élmény, hogy tűzfalnagyságban látom…..
Igen, a Bari 4-0-ra kikapott a San Siróban, de az első 20 másodperc az övék volt. Az Inter játékosai tétlenül bámulták, ahogy a labda körbejár, majd a kapufát roncsolja (Almiron bikázta rá). Egy kicsit lejjebb ott az oktatófilm...
MrPifta 2010.09.24 20:16:34
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..