Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matheus666

1 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bullet For My Valentine az előző, Temper Temper című lemezével sokak szemében elásta magát. Az album nagy hibája volt, hogy megpróbáltak rádiós dalokat írni, viszont csúnyán beletört a bicskájuk, a végeredmény túlzottan is harmatos lett. A rajongók visszaédesgetésére…..
Csak kapkodjuk a fejünket, annyi nagy név jött elő lemezzel az utóbbi időben. Friss kritiáinkból kiderül, hogy pukkant ki az Odd Future-lufi, mennyire menő blues-t énekelni hiphop lemezen, és azt is elolvashatjátok, mitől Kendrick Lamar a ma élő legnagyobb rapper. Tyler, The…..
A napfénytől sárgára festett, tengercsillámos Kaliforniából jött elő ötödik nagylemezével a Stick To Your Guns nevű ötösfogat, és habár Jesse Barnett, azaz a zenekar frontembere mellett már mindenki kicserélődött a tizenegy évvel ezelőtti megalakulás óta a bandában, a zenei…..
Ahhoz képest, hogy a Slipknotot indulásakor - főleg a maszkhasználat miatt - a numetal hullám legnagyobb kamujának kiáltotta ki a sajtó, meg talán még a metálrajongók is, a zenekar mára az egyik legfontosabb része lett a metálszíntérnek, és nem nagy kockázat kijelenteni, hogy most…..
matheus666 2014.10.27 11:59:52
Pedig a dal címe az, hogy Anaconda. Ennek ellenére a fenékről szól, egész pontosan azt is kell nézni, ahogy ez a szövegben is elhangzik. Szóval fenékből aztán van rendesen. Egyszer ugye ott van Minaj, akinek már önmagában elég termetes a fara, és erre most is rendkívül…..
matheus666 2014.08.20 15:41:42
Tudjátok, van egy csomó ilyen hülye ivós játék, amivel fel lehet dobni a leülőben lévő bulikat. Például, hogy mindig iszunk, amikor a Dallas szereplői isznak, meg hasonló marhaságok. Na, ezt ültette át a MetalSucks a metálszíntérre, és kitalált egy csomó kritériumot, hogy…..
Az Artisjus ismét rémisztget bennünket az aktuális, tavaszi magyar zenei toplistákkal. Ráadásul most a szokásos YouTube- és Facebook-lista mellett kiadták a MAHASZ lemezeladási, rádiós játszási és online streaming toplistáit is, csak hogy még jobban árnyalják a hazai…..
Nemrég jelent meg The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart címmel a legújabb Sepultura-nagylemez, ami az első a 22 éves Eloy Casagrande dobossal (a fenti képen leghátul), aki akkor hatással volt a zenekarra, hogy Andreas Kisser gitáros (a fenti képen…..
matheus666 2013.12.31 13:34:14
Szerdán megmutattuk a Lángoló Gitárok első éves szerkesztőségi listájának utolsó harminc helyezettjét, most pedig jön a legjobb húsz. A tegnapival ellentétben most minden egyes helyezetthez fűztünk valami kommentárt is, raktunk bele linket, hogy könnyebben utána lehessen járni a jó zenéknek.…..
Az biztos, hogy a Led Zeppelinnél nehezebb ügy nem létezik egy koncertszervezőnek. John Bonham halála óta csak párszor álltak össze, legutoljára 2007-ben Ahmet Ertegün emlékére, amire húszmillió jegyigénylés érkezett, ezzel rekordot döntve. Azóta számtalanszor röppentek fel…..
matheus666 2013.09.15 11:59:54
@aranyláz: Ha rákattintottál volna az 'összeállt' szóban rejtőző linkre, akkor tudnátok, hogy Paul McCartney állt össze a Nirvana még élő tagjaival, Dave Grohl-lal, Krist Novoselic-cel és Pat Smear-rel...
Ha nem lenne benne Justin Timberlake egyszerűen pofán röhögném Jay Z új klipjét. Azon már meg sem lepődöm, hogy az üzletemberként lassan már sikeresebb előadónak minden fontosabb kedzve az exkluzivitástól az eladási számokig, mint maga a zene, amit nemrég elénk böffentett. A…..
Vajon mit tudhat egy drága, kifejezetten utcai viselethez tervezett Momentumnak elnevezett designer Sennheiser-fejhallgató, amit mondjuk az én szakadt Hamám nem? Az eredmény pár hét rendszeres viselés után egyáltalán nem meglepő: már le is passzoltam egy ismerősnek a szakadt…..
matheus666 2013.08.28 15:13:48
Eddig nem is gondoltunk rá, hogy a Metallica-film mellé járhat majd filmzenelemez is, de most eszünkbe juttatták rendesen. Igen, jön a Metallica Through the Never (Music From the Motion Picture) című album, amin, na ki találja ki mi lesz? Hát természetesen egy Metallica-koncert…..
matheus666 2013.07.31 13:01:20
A 2011-ben megjelent HE ep után itt az Igor zenekar második nagyobb lélegzetű anyaga. "A korábbiakhoz képest jóval energikusabbak, súlyosabbak lettek az új kislemez dalai, de a zenekar továbbra sem tért le az Entombed, Pro-Pain, Crowbar által kitaposott ösvényről." - mondja a csapat.…..
Említettük már ezt itt a Lángolón, de most már mozgókép is van arról, hogy Justin Timberlake márciusban megjelent The 20/20 Experience című nagylemezének még idén lesz folytatása, méghozzá szeptember 30-án. A fenti videón Timberlake valamilyen információt nagyon elrejt, ami…..
A Niburta zenekar jelenleg gőzerővel dolgozik a második nagylemezének anyagán. A budapesti balkanicore csapat előreláthatólag csak jövőre vonul stúdióba, de a koncertjeikre látogatók már bele-belenézhettek/hallgathattak a készülő lemez dalaiba. Nem történt ez másképp az idei…..
Már nagyon közel van a Franz Ferdinand új nagylemezének megjelenése, amiről korábban két dalt is mutattunk már, ezek közül most a Right Action című bulibombához készült egy igen tetszetős videó. Ebben a zenekar mókázik látványos vintage grafikák és illusztrációk közepette,…..
Justin Timberlake új lemezét szerettük. Elvileg idén jön is a következő, de addig persze klipeket is kiad a sok év kihagyás után visszatérő popsztár. Most a Tunnel Visiont gondolták megfilmesíteni, ami amúgy az egyik legsemmitmondóbb szám a lemezen. A klipje sem valami nagy szám,…..
Üdv a népnek! Először is bemutatkoznék, de csak felületesen. Tehát: egy zenekedvelő, olykor-olykor unatkozó iparművészeti szakközépiskolás diák vagyok, aki szabadidejét (ami így is kevés) mostantól előszeretettel fogja elvesztegetni a blogjának szerkesztésével. Blogom…..
Nézzétek meg amíg lehet, ahogy elnézem sorra blokkolja országunkat a kedves kiadó Véleményem: Valljuk be, ennek sok köze nincs a Limp Bizkithez. Inkább tűnik valami Linkin Park számnak és a klipben is hanyagolhatták volna azt a két fekete ritmikus gimnasztika fickót, meg a latex…..
matheus666 2012.10.27 10:47:31
Ha elszállna valamelyik link, itt az én feltöltésem is www.youtube.com/watch?v=SjV_sNV44K4&feature=plcp

Egyébként nagyon meglepett ez az új stílus, eleinte fanyalogtam, most mégis tetszik! De azért remélem ez az album lazább számai közé tartozik és lesz zúzás is..
Tegnapi beismerő vallomása után a srácok máris felvették vele a kapcsolatot és Lethal ezt közölte The guys in our band are true gentlemen. Giving me a second chance after the stupid shit I talked and the way I acted really shows class.LBF Now it's time to step up to the plate and I'm…..
matheus666 2012.10.26 20:48:07
Nagy örömömre végre már van pályázó a csodálatos nyereményjátékra, ahol bizony Gold Cobrákat nyerhettek! Ne hagyjatok cserben, ne égessetek be Universal előtt, küldjetek videókat! :) Azt hiszem a díj igen vonzó. Danika elmeséli az ő LB élményét   Rozsat is…..