Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raggaboy

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
raggaboy 2011.02.09 17:06:34
Bevallom, nekem ezek közül a legtöbb nem mond semmit, de mivel tudom, hogy ti jobban követitek az új játékokat mint én, gondoltam kirakom ezt a toplistát, hátha érdekesnek találjátok.Az MSN (Gamecast) összeállította azt a TOP 20 karaktert, amelyek a legjobban idegesítenek a…..
A kezdeti zűrzavart legyőzve végül meglehetősen gyorsan sikerült végigvinnem a következő alanyt, amely igazi nagyágyú. Mivel durván rövid a játék szerintem sikerül majd mindent beleraknom amit szeretnék, ehhez asszisztál az a tény is, hogy Youtube-on már nincsen időkorlátom.…..
raggaboy 2011.02.02 15:03:44
@Dínósbácsi: csak én tudok,meg persze Chuck Norris is képes rá:D
raggaboy 2011.02.02 17:26:23
@SilentArtemis: ismerem,elég sok nyereményjáték pályázatot végignéztem,ez is nagyon tetszett:D
Megint egy játék, amely toplistás abból, hogy mennyiszer ajánlottátok. Igazából az én hibám, mert bár itt-ott megemlítettem, hogy ezzel nem vagyok hajlandó játszani, részletesen még nem mutattam be. Hogy miért nem akarok ezzel a játékkal foglalkozni? Mert szinte tök ugyanaz,…..
raggaboy 2011.01.29 20:42:55
ez a második része?!hát ez egy az egyben airborne hero,grafika ugyan az menü is teljesen ugyan olyan,beállítások is...stb

@bbankrablo: és ha nem freddyD csinálta?
attól még lehet jó,pl. ott van Othala,ő sem freddyD és mégis nagyon jók a videói,de mondhattam volna Senshi-t,vagy Lalee-t vagy még rengeteg nagyon jó videóst.
egyébként egész jó a bemutató,kissé unalmasnak találtam,de érdemes megnézni
Kiskorom óta faltam a filmeket. Ez nem különösebben meglepő, hiszen marha sokat tv-ztem és így azokat sem kíméltem. Elég korán volt már videomagnónk és anyám szépen fel is vett csomó mindent. Legfőképp rajzfilmeket/sorozatokat, de gyermekbarát filmeket is. Visszagondolva nem…..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Nagy nehezen végre sikerüt döntést hoznom, de el kell mondanom az unalomig ismételt sablonszöveget, hogy sok ember megérdemelte volna... Az ugrás után láthatjátok az értékeléseket és végül a nyertest.   Összesen 52 videó érkezett, amelyeket itt megnézhettek 17 kép, a…..
raggaboy 2011.01.17 21:23:57
@Nuclearvision: egyetértek az a videó egyszerűen zseniális:D

gratulálok a nyerteseknek,most kicsit én is kedvet kaptam az ilyenhez,lehet következőn már indulok
Vasárnap 13:30A szabályok nem változtak, egyedül a feladvány lesz most kicsit más. Hogy a "próba-szerencse" tippelgetést megnehezítsem, a következő videóban 2 idézet is lesz. Tehát az első, aki mindkettőt kitalálja, az nyer. Az egyik közepes nehézségű lesz, a második…..
raggaboy 2011.01.15 16:43:46
@Tapy: haha,pedig az azerbajdzsáni meg kazahsztáni szerverek a legjobbak:S

@freddyD: most már szinte biztos hogy nem én nyerek:S
A játékszabályok nem változtak. Ma este pontban fél 9-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható egy videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen annak a bizonyos epizódnak a címét az nyer. Mivel múltkor megdöbbentően gyorsan…..
Subba Buli van: Ő meg ki? 2011.01.10 11:35:00
Ki ez a kékre festett pofa, aki egy '77-es AC/DC koncerten lazít? (Tipp: ma is aktiv.)..
raggaboy 2011.01.10 12:37:01
Ha esetleg valaki tud németül és a teljes történetet utánaolvasná, akkor itt megteheti. Sok mondatnak tényleg nincs értelme, hogy miért mondják azt. És ha esetleg még több játékmenetet nézne a csodás játékból, akkor itt egy videó, amit egy francia vett fel. Ismerve történelmi…..
raggaboy 2011.01.04 19:40:23
@Andy Lightning:
Nem,nem tilos,csak szegény blogolvasók idejét pazarlod,azzal h ilyeneket kell olvasniuk...
én is voltam már első,és mégse írtam ki
de aki az ilyenen húzza fel az agyát,és fél oldalakat kommenteltek egymással,az se jobb
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
raggaboy 2010.10.16 11:51:15
@AtiBoa: pont ellenkezőleg:D
én nagyon sok city játékot töltök le,mert annyit lehet röhögni a bugokon:)
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
Bár elég sokan félreértették a problémámat, köszönök minden segítséget és egy Tazy nevű kommentelő e-mailjének hála sikerült rögzítenek frapssel hangot is a videó mellé!Egy külön szoftver kellett hozzá és egy kis babrálás, de úgy néz ki sikerrel járt.Attól…..
Nagy mosollyal néztem Sanyi művét, hiszen én magam is nagy Jackass rajongó vagyok (mielőtt még sorra bombáznátok vele; Igen. Tudom, hogy lesz hamarosan 3. rész ;) ). Egyszer kérdezte valaki, hogy az én humoromra mi volt a legnagyobb befolyással. Most már elmondhatom: Benny…..
raggaboy 2010.09.30 20:19:51