Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyalendre

126 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A költőnő a kongói dzsungelben beszélt először házassági szándékairólFaludy György író özvegye, Fanny asszony újra összekötné az életét egy nagy formátumú gondolkodóval. Ezúttal Heller Ágnes filozófus az, akivel megosztaná szeretetét, rajongását a még mindig fiatal…..
Mága nőnek, míg Fásy Ádám négernek öltözött a nagyobb show kedvéért Mága Zoltán volt az NFL nagydöntőjének sztárvendége, ráadásul ő játszhatott a félidő nagyszünetében is. „And now Ladies and Gentlemen, please welcome the world’s most popular techno gipsyyyyyyyyyyyy,…..
A helyzet magaslatán a megbízottA Nyugdíjfolyósító központ bizonytalan ideig szünetelteti a kifizetéseket, mert megteltek a fiumei úti tartályok. A 10 darab, egyenként 6000 köbméteres nyugdíjsiló felületi feszültségig lett töltve, de így is csak 20 százalékos…..
Fellazult Hihetetlen események tanúi lehettek azok a szerencsések, akik a tegnapi napon találkoztak Navracsics Tibor miniszterrel. Az egyébként kimért, és általában szigorú tekintetű miniszterelnök-helyettes ugyanis pár órára teljesen belazult. Olvasóink, és egy neve…..
Fásy Ádám üzleti lehetőséget is lát az új HÉV-ben A fonódó villamos után további korszerű újításokkal gazdagodik Budapest az elkövetkező években – szerepel a BKV és a Fővárosi Önkormányzat közös nyilatkozatában. Jön a csűrdöngölő HÉV, az okádó troli, és a…..
Elek Ferenc próbált nyilatkozni, de már szerepben volt Mivel január 22-én kikapcsolták a fűtést a Katona József Színházban, így a teátrum vezetősége azonnal megváltoztatta a heti műsort. A színház külön tájékoztatta a sajtó képviselőit. „Amíg meg nem javul a fűtés,…..
Az utolsó közös képA kétszeres Oscar díjas sztár, Tom Hanks 22 évi házasság után elhagyta feleségét, Rita Wilson színésznőt. A sztár egy interjú során vallott régóta futó, titkos kapcsolatáról. „Mikor megkérdeztem Tomot, hogy szereti-e Wilsont? Először elkomorult a…..
Pedig már járt Tihanyban, és jól is érezte magátA népszerű olasz író, filozófus, Umberto Eco nem vállalta a tihanyi illetőségű Achtung Achtung Wasserbicikli FREI Kft. felkérését, hogy legyen a félsziget visszhangjának fogadott testvére. Levendulás Géza, a kft ügyvezetője…..
Ilyen képet csinálni sem menő Ezúttal egy kedves olvasónk levelét osztjuk meg a HírCsárda látogatóival. Tattay Adorján a netezői túlkapásokra reagálva fogalmazta meg kritikus sorait. Szerinte Orbán Viktor kritizálása egyáltalán nem MENŐ! Kedves Te! Ezúton kérem, hogy ne…..
Elcsentünk egy részletet is a sorozatból Az m2 jövőbeni, új profiljába illeszkedő közszolgálati sorozat indul Sebaj Fóbiás címmel. Mivel egyre több a különböző fóbiákban szenvedő 12-25 év közötti fiatal, nekik nyújt segítséget Fóbi, a kis gyurmaemberke, aki nem csak az…..
Az olcsó látványterv már el is készült Faragó Richard a Seatlle Seehawks – New Orleans Saints amerikaifutball-mérkőzés hétvégi élő közvetítése során öt percen belül négy magas C-t vágott ki! A hazaiak utolsó touchdown-jánál a szférák zenéjének legmagasabb szólamát…..
Végleges az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szomorú statisztikája, amiből kiderül, hogy az elmúlt héten közel 40 hozzátartozót dobtak ki az utcára a száraz karácsonyfákkal együtt. A vak erőemelő, Lakat Adorján a fát éppen leszedő családját hajította ki az ötödik…..
Debrecenben már el is készültek az új címerrel Minden televíziós nézettségi rekordot megdöntöttek az NFL jelenlegi szezonjának mérkőzései. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetője a nevek megváltoztatásában látja a hazai labdarúgás sikerhez vezető…..
Leendő szabálysértő A NMHH az ICE-T ügyre, mint precedensre hivatkozva, 2011. február 1-jétől súlyosan bünteti az angol nyelven obszcén, vagy személyiségi jogokat sértő rendszámtáblákat. „Véget vetünk a köztéri buzizásnak, köcsögözésnek, zsidózásnak!”- mondta dr.…..
A helyzet magaslatán mindenhol, mindenkorFriderikusz Sándor karácsonyi ügyelete olyan jól sikerült a Klubrádióban, hogy az év végi szolgálatot is megkapta az adó vezetőségétől. „A Sanyira idén karácsonykor nem csak a magányos emberek, hanem minden segítségre szoruló…..
Kezdődnek a dolgos hétköznapokMeghízott az ünnepek alatt? Szerkesztőségünk összegyűjtötte a legbiztosabb tippeket. A módszerek magukban, és egymást kiegészítve egyaránt biztos megoldást jelentenek a súlyukkal elégedetlen olvasóinknak. Tüdő és gyomor – Vízkeresztkor…..
Tudjuk, kik fizettek érte Egy súlyos adminisztrációs hiba miatt zsidó érdekeltségi körbe tartozó vállalkozás promóciós bannere jelent meg a Kuruc.Info-n. A hirdetésben az izraeli állampolgárságú, Teppichvermieter Áriel cégcsoportjához tartozó Wandwédő Kft. torontáli…..
Fiatalos, trendi és nyilvánvaló az üzenetAz MDF tagsága utólag megvétózta a párt vezetőségének döntését, amely szerint februártól már nem MDF, hanem Jólét és Szabadság lesz a nevük. „Micsoda bornírt egy baromság ez az egész!" – fakadt ki az egyik küldött. "Először…..
Pogány játszana minden nőt, mindenhol Az Indexen megjelent cikk okán megkerestük P. Koltai Gábort, aki megerősítette az Avatar 2 forgatásával kapcsolatos szenzációs hírt: ő és apja fogják a pénzt biztosítani a produkcióhoz. James Cameron örömmel fogadta, hogy végre…..
A HVG december 9-én megjelent száma elérte a 6 kg-os súlyt, állapította meg szerkesztőségünk. A támogatott mellékletek, promóciós ajándékok, és termékminták száma példányonként meghaladja az 50 darabos mennyiséget.  „Nagyon szeretik az olvasóink az új dizájnt,…..
Szerelmem a véres fagylalt címmel egy bölcsiseknek szánt erotikus kötet is elkészül hamarosan A népszerű költő, Varró Dániel új kötetének izgalmas részleteit kizárólag a HírCsárdán olvashatják. Az Akinek a lába hatos korszerű mondókák kisbabáknak sikerén felbuzdulva…..
A sapka nem elégFásy Ádám felkérte a szerencsétlen múltú osztrák lányt, Natascha Kampuscht, hogy vegyen részt a lánya, Zsülike Mikulás partiján, mint krampusz. Fásy egy sokéves tradíció folytatásaként idén is télapónak öltözve akarta meglepni lányát és annak baráti…..
  A promóciós vetítés is jól sikerült ..
Nánási Pál kedvenc csengője társaságában mesélt valami másrólA híres magyar sztárfotóst kasztrálni kell, különben a folyamatos agyi vérhiány maradandó károsodást okozhat a szervezetében. A fotós baráti köréből a szerkesztőségünkbe érkezett szomorú hír szerint a…..
Egy nyaralási fotó Park Wok JunrólAz egymásnak folyamatosan ellentmondó hírügynökségi jelentések és sajtó tájékoztatók összefoglalói sem tudják tisztázni, miért robbant ki a keddi lövöldözés Észak- és Dél Korea között. Mindkét fél a másikat gyanúsítja a konfliktust…..