Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungry Joe

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joseph Heller kultregénye, a háború, (meg úgy amúgy a világ) abszurditásáról szóló 22-es csapdája George Clooney főszereplésével és rendezésében hatrészes minisorozat-feldolgozást kap, aminek én akkor is örülök, ha a forgatókönyvírók között a War Marchine egyik írója is ott van, mert kizártnak…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Képregényből sorozatot forgatni jó dolog. The Walking Dead, Daredevil, Jessica Jones, csak hogy három kritikai- és közönségsikert kiemeljek így hirtelen, de említettem volna a The CW DC-sorozatait is, ugye. A Cinemax így nem igazán sokat kockáztatott akkor, amikor ebbe az irányba indult el a Banshee…..
Továbbra sem kívánok legrosszabb filmes listával bíbelődni, mivel nem igazán lenne teljes értékű (értsd: a vélhetően rossz filmeket már meg se nézem), az alábbi tízes inkább ama mozicsodáknak állít emléket, melyektől teljesítményt vártam, aztán szépen pofára hullottam.…..
Ha van olyan regényfolyam, amiről rengetegen még most, a negyedik tévés évad végén sem tudják elhinni, hogy lehet jól adaptálni, az a Trónok harca. A könyvek nem úgy épülnek fel, ahogy általában megszoktuk, egy-egy fejezet egy karakter szemszögéből meséli el a történetet,…..
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
Vöröshajú lányok Yara 2013.02.11 17:30:00
..
Hungry Joe 2013.02.11 21:50:32
Az amerikai tévés évad legnézettebb sporteseménye (na jó, műsora) nemcsak a futballrajongók, hanem a sorozatfüggők nagy eseménye is, már ha azokat vesszük közülük, akiket érdekel a tévés nézettség, illetve az a sorozat vagy reality, amit a döntőt közvetítő tévé tűz…..
Amerikai idő szerint ma reggel, nálunk kora délután jelentették be a 2012-es Aranyglóbuszra jelölt színészek, filmek és sorozatok nevét Los Angelesben. A díjat a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók szervezete, az állítólag velejéig romlott és korrupt HFPA adja ki immáron…..
1920-ban valakinek az az őrült ötlete támadt hogy, betiltsa a szeszt az Egyesült Államok területén. Ha tényleg azt hitte, hogy ezzel megold minden, a korra jellemző gondot az I. világháborúból hazatérő és beilleszkedni nem nagyon tudó katonáktól a gazdasági problémákon át a…..
Véget ért a True Blood harmadik évada is, és ugyan az első pár epizód azt sejtette, hogy akár az első etap színvonalát is megközelítheti a falusi vámpírok és mindenféle természetfeletti haverjaik/ellenségeik története, a második fele leült, és helyenként kifejezetten unalmas…..