Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koczek úr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általánosságban... Bár a budapesti villamoshálózat problémáin sokat segítenének az első posztunkban javasolt gyorsítási intézkedések, magának a vonalhálózatnak a fejlesztésével is foglalkozni kell, mert komoly bajok vannak. A legnagyobb gond a belvárosi gerincvonalak (Rákóczi út, Bajcsy-Zsilinszky…..
Szeretem a növényeket, igyekszem rendesen gondoskodni is róluk, mégis a lakásomban lévők valahogy nem érzik igazán jól magukat. Ezért nagyon kapóra jött a Xiaomi kis eszköze, ami a mindenféle szenzorával folyamatosan méregeti a növény körülményeit, és tanácsokkal lát el, hogy mit tegyek, hogy minél…..
Koczek úr 2017.03.08 12:25:22
@zmsg: Pontosítok: Valamit végül sikerült elérnem. Ha a Mi Home appba belépéskor az országként Kínát jelölöm be, akkor felismeri a szenzort és csatlakozik hozzá. Egy halál egyszerű, bár cuki felületen meg tudom nézni az összes paramétert: hőmérséklet, napfény, nedvesség, tápanyag. Sajnos a paramétereket nem menti, nem tudok növényt beállítani, még a szenzort sem tudom átnevezni.. A Flower Care app oldalán egyébként kiderül, hogy létezik kínai és nemzetközi változat. Úgy látszik ezt megszívtuk.
Szávai Ferenc rektori megbízatása hétköznapi fideszes karrier; kinevezésekor heti ejtőernyős volt a városban, pályázatát a nyilvánosság szempontjából ugyanolyan szerényen kezelte, mint hasonszőrű társai, vagyis kerülte a fórumokat, művét a professzorok tanácsa eltanácsolta.…..
Militia Christi Habemus papam! 2013.03.14 08:43:13
A vártnál talán kicsit gyorsabban, megnyugtató módon pedig az elemzők (akik habitustól függően összevissza tippelgettek) elképzeléseitől eltérő pápánk lett. Az egykori Jorge Mario Bergoglio Buenos Aires-i érsekről, aki tegnap este óta Ferenc pápa, sokat fogunk olvasni a…..
Panzej blogja Sínek között 2011.04.08 00:59:00
Ültem a villamos lökhárítója előtt és fura mód úgy éreztem, hogy igazából mindegy, nem is bánom annyira. Eszméletlenül fáradt voltam. Kimerült, hajszolt. Nem volt kemény a föld, igazából azt sem érzékeltem, mikor és hogyan kerültem oda. Minden olyan marha gyorsan…..
Koczek úr 2011.04.09 00:15:53
Panzej blogja Lucabúza 2011.01.14 12:09:00
 Mici még karácsony előtt nekiállt búzát csíráztatni. Úgy hozta haza a kézműves foglalkozásról, hogy "nézd, mami, ez itt a lucabúza, én ültettem". Megnéztem. Búzamagok szanaszét szórva egy marék föld tetején. Na, ebből sem lesz semmi, gondoltam, és egy kicsit…..
Koczek úr 2011.01.14 22:45:08
Panzej blogja tenkjú full mún 2010.09.24 01:03:20
Ma annyi bosszúság ért, mint máskor egy hónapban összesen. Egy ismerősöm szerint nyugodjak meg, mindenről a telihold tehet.Szóval köszi telihold, hogy otthon hagytam a pénztárcámat, és ez csak a kasszánál derült ki, mikor már szalagra pakoltam a bevásárlást, köszi telihold,…..
Koczek úr 2010.09.24 11:30:52