Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy István Gábor

152 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem ám, mint mélyépítőipari cégvezetés a szakmarketingesét a szlogenprezentáción! Egy közismert szófordulat könnyed humorral megcsavarva pompásan kiadja a tűpontosan ránk szabott jelmondatot: MÉLYÉPSNELL - Aki másnap vermet ás! Tudom ám, mint Tóth Attila Zoltán kavics- és sóderiparos, mitől…..
A BEFO Kft. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA Jelen Adatkezelési Tájékoztató összefoglalja a BEFO Kft. által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát. ADATKEZELŐ Az adatok kezelője a "BEFO" Kereskedelmi, Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság  Székhely: 1036…..
A BEFO Társasházak közösségi fórum oldalon megjelenő tartalom kizárólag a https://forum.befo.hu weboldalon elérhető tárhely-szolgáltatásunkat igénybe vevő felhasználók által létrehozott tartalmakból áll. A weboldalon található tartalmakra az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az…..
Veszélyhelyzeti krízistámogatás állapítható meg annak a Budapest III. kerületében lakcímmel rendelkező, és legalább 1 éve életvitelszerűen itt élő kérelmezőnek, akinek munkaviszonya igazolhatóan a veszélyhelyzet időszakában szűnt meg,..
A veszélyhelyzet ideje alatt nem mentheti fel megbízatásából a közös képviselőt a társasház közgyűlése, és a közös képviselő sem szüntetheti meg a megbízatását, ugyanezek a szabályok vonatkoznak az intézőbizottságra is...
Hamarosan itt van az ideje a szokásos éves közgyűlések tartásának a társasházaknál, valószínűleg ezért is tartotta fontosnak a jogalkotó, hogy mielőbb rendezze az ezzel kapcsolatos szabályokat a járványügyi helyzetre tekintettel...
Future Living Információk 2020.03.11 15:02:02
Quisque non dui semper libero congue maximus. Ut eu gravida tortor, ullamcorper varius magna. Vestibulum purus tellus, accumsan eget ultricies commodo, mollis non est. Curabitur tincidunt arcu ac congue tincidunt. Fusce bibendum, lacus vitae placerat accumsan, nibh neque sodales leo, at cursus…..
Aenean quis nunc nec ipsum semper volutpat. Nullam accumsan vel nisi a sagittis. Ut volutpat dictum arcu at vulputate. Etiam elementum mi non metus tincidunt, id semper sapien consectetur. sfksjhfdksdfkjhsdkfjhsdkfjhskdjfhsdkjfh. sdkfjh sdfkjhsdfkjhf. jkjhksjdfksdjfh.     ..
Future Living Képek, galériában 2020.03.11 05:59:04
Maecenas tempus metus ut velit egestas, quis luctus ipsum euismod. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Quisque vitae felis vitae quam efficitur pellentesque sit amet at augue. Vestibulum at laoreet mauris...
Ez egy tesztcikk, amihez hasonlóval találkozhat majd nálunk az olvasó. Asztali számítógépe böngészőjében, ha munka helyett érdekes dolgokat olvasna, retinakijelzős tabletjén, mikor hátradőlve vágyik kikapcsolódásra a hétvégi telken, és mobilkészülékén bárhol, bármikor egyaránt kényelmes…..
Kevesebbe fáj bármelyik már jól ismert pakkunk, amivel kivásárolhatod magad és blogposztjaidat a Blogketrecbe az Indexen, a Blog.hu Címlapra, és a Blog.hu más tartalmi ajánlóiba az idei ünnepi- és konzumidőszak java alatt! A 20% kedvezményt december 6-ig megjelenő posztjaidra kérheted, mikor…..
Future Living 6 bekezdés, 500 szó 2019.10.03 14:35:25
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi vehicula ullamcorper nunc, id rhoncus metus laoreet eu. In facilisis augue eleifend arcu bibendum, at ultrices mauris sagittis. Vivamus augue felis, interdum in nulla sed, dapibus placerat diam. Duis nec arcu molestie, mattis tortor id,…..
Cras id commodo lacus. Vivamus gravida libero sed tortor placerat imperdiet. Sed blandit sollicitudin consectetur. Vivamus faucibus in sapien nec cursus. Integer gravida laoreet orci ut tristique...
Önmagáért beszél...
A legfrissebb ASZF-ünkkel próbálunk azokban a kérdésekben rendet rakni, amik megérettek a rendrakásra. Az inkognitómód szentségének tiszteletben tartása mellett szükség lett az influenszer-szakma és a számlaképes blogvállalkozások igényeit is figyelembe vevő szabályokra. Alapvetés, hogy az üzletben…..
Ideje volt korszerűsítenünk a Blog.hu felhasználási feltételeit, mert a változó tartalomelőállítási szokások és felhasználói igények számos ponton újraszabályozásért kiáltottak.  Röviden Megváltoztak a Blog.hu Általános Szerződési Feltételei, melyeket itt érsz el. ..
Nagy István Gábor 2019.09.10 13:51:34
@lyzX: Maradjon is így, ha így szeretnéd. Aktív vagy, ontod a posztokat, az új szabályok így is jobban védenek.
Nagy István Gábor 2019.09.10 13:55:31
@Jumbóka: A névtelenséggel sincs baj, a nick is lehet márka, sőt! Dolly maradhat Dolly (a Rollból), de amikor repjegyet vesz vagy a Földhivatalban ügyintéz, jobb ha a saját nevével teszi. Már ha tényleg utazna vagy kell neki az a telek. Azt a nevét csak a csekines meg az ügyintéző kéri el.
Kb. ez történik nálunk is, nem lesz publikus senkinek a neve, de ha dollyügyben többen érzik majd illetékesnek magukat egyszer, a példánkban szereplő híresség is nyugodt lehet, és mi is tudni fogjuk, ki az igazi Dolly, a Rollból
Juditot és Ágit esélyünk sem lett volna arról faggatni, miről, kinek, hogyan szeretnének blogolni, mikor majd egy éve megjelentek egy kisebb bloghus rendezvényen, amire nem is biztos, hogy meghívtuk őket. Kész tervük volt a dizájntól a tartalomig, vagány és merész, de azt talán ők sem gondolták,…..
Nagyon jól jönne most a csapatunkba egy rutinos programozó, aki szeret megoldani bármit, ha már megoldott mindent, csillagrombolós igényekre rendre van pofonegyszerű megoldása, nem elégszik meg a mindegy, csak legyen meggel, érti amit még meg sem kérdeztek, és tudja mi kell még az elég jóhoz, hogy…..
Keanu? Naray? Kollekció-röpdoga 2019.07.16 20:46:55
Loading.....
A sejtés lényege: ha Nóri két pólót hozott, ahol az egyik kisebb (A), a másik nagyobb (B), majd egy pólót vitt, ami mérete nemzetközi XL, mikor lehet igaz, hogy a nála levő póló a kisebb?   Kattintson a képre a megoldásért!..
 ahogy átvette, de legalábbis elhagyta. 10 év, huss...
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..