Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldegér

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dóra fittség helyett bokasérüléssel távozott a Fitness5 edzőteremből, hogy aztán hetekig küzdjön a műfű által takart titkos gödör okozta rándulással. Kompenzációt szeretett volna, ügyvédhez fordult, két hónappal a baleset után pedig hiába próbált bejelentkezni a terembe, azt írta nekünk, hogy…..
Egy akkora webshoppal bíró cégnél, mint az Extreme Digital, az ember úgy képzeli, hogy üzemszerűen mennek a dolgok: a vásárlásnak, a csomagküldésnek és a panaszkezelésnek is megvan a protokollja, amin csak végig kell tuszkolni az egyes rendeléseket. Ehhez képest a sokadik levél jön, ami alapján az…..
Zöldegér 2019.02.26 09:15:52
@juhaszvik1: Ha találsz olyan alkalmazást, amivel fel tudod venni a beszélgetést, oszd meg velem is, pls. Hasznát venném...
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
Tanulságos történet a jóvágású iPhone-ból hipp-hopp féltéglává lefokozott mobilról. Reméljük, olvasónk azért végül nem lett youtube-sztár a felgyújtott készülékkel. Tisztelt Tékozló Homár! így jártam tegnap: Vettem egy telenor függő Iphone készüléket, természetesen nem az előfizetőtől, imei…..
Tulajdonképpen dicséretes, hogy az Orsay, amely majd 20 éve van jelen Magyarországn,  csak most debütál a Homáron, az esetük viszont elég hervasztó. Komolyan gondolja egy cég, amelynek célközönsége a modern és magabiztos nő, hogy ilyen tessék-lássék, rálegyintős-lerázós,…..
Zöldegér 2017.10.31 13:06:30
@Im just here for the comments: Csak éppen nem elállni akart a vásárlástól, hanem a kedvezményt szerette volna, arra pedig nem rezonáltak.
Mindenki futott már bele szerintem olyan szerelőbe, aki bár hosszasan bütykölt valamit az elromlott szerkezeten, és elkért egy csomó pénzt, számlát nem adott, viszont cserébe a távozása után kiderült, hogy a tevékenysége szakszerű javítás helyett szó szerint csak bütykölés volt. Az emberek nagy…..
Zöldegér 2017.10.18 11:22:23
@Darth Revan: Írta a poszter, hogy a szerelő megígérte, visz számlát, még pár dologgal, és a pénz előleg volt, nem a javítás ellenértéke.
Tékozló Homár Zimmer Feri örök 2017.08.11 14:36:00
Balatoni szálláshelyeket nézegetve derült ki számomra, hogy az egykori szocialista vállalati és SZOT üdülők üzemeltetőinek egy része - nyilván a pénzhiány szorításából előre menekülve - a berendezést gyakorlatilag változatlanul meghagyva retró felkiáltással szolgáltat…..
Zöldegér 2017.08.14 11:11:17
@OneBall: Ezt megjegyeztem. Ha legközelebb elátkozok valakit, ezt kívánom majd neki :)
A budapesti áldatlan nyilvános vécé állapotokról több cikk is jelent meg mostanában, maga az ombudsman is foglalkozott a kérdéssel. A megoldás késik, így az őslakosok rutinosan indulás előtt pisilnek, vagy visszatartási kihívásokkal szórakoztatják magukat és barátaikat napi szinten, a turisták meg…..
Zöldegér 2017.07.19 08:10:05
@Terézágyú: Te is azt iszod....
"A ma már több vidéki nagyvárosban is elérhető cég villámgyors karriert futott be. Olvasónk levele alapján talán túl gyorsat is, és már, nem tudják tartani a lépést az igényekkel." - írtam tavaly nyáron. Azóta én is kipróbáltam, és bevallom, nekem nem jött be a rend és tisztaság elérése helyett az…..
Zöldegér 2017.07.13 09:53:14
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: A tojást, krumplit én is a mosogatóban mosom meg például. Gondolom, poszter is hasonlóra használja.
Ajándék lónak nem nézi az ember a fogát, de egy magát pénzért kellető ajándéknak már csak megtekinti! Így tett Tamás is, aki szó nélkül otthagyott egy nagyobb összeget prémium márkás öltönyéért, sőt nem kevés pénzért egyből duplázott az öltönyzsákból is, hogy…..
Hirtelen nem találtam nyomát, de rémlik valami olyan szabály, hogy a sofőr csak a megállóban nyithatja ki az ajtót, különben ő a felelős egy esetleges balesetért. Mindenestre rákérdezünk a BKV-nél a dologra. Helló Homár, Ma reggel az 5-ös busz nagy dugóba került az Astoriánál, és kb 5 perc egy…..
Zöldegér 2017.06.28 11:34:12
@stakeholder Manyecs: Ki vitte el a buszt, ha keresztanyád a sofőrrel cigizett??
Emag, külföldi székhelyű webshop, bekrepált háztartási gép, ezúttal hűtő. A vásárlással nyert egy kicsit levélírónk. A többit elég szemléletesen meséli el. Tisztelt Hilda! Sajnos, én is beleestem abba a hibába, melybe oly sokan. Csillog, - villog, és még olcsóbb is. (…..
A fröccspaletta igen széles, de azért az emberek nagy többsége nem vegzálja a vendéglátósokat bivalycsókkal vagy maflással, hanem a legnépszerűbb kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés szentháromságból rendel, ami azt is jelenti, hogy egy házmesterrel vagy viceházmesterrel már az örök különcködők is…..
Én magamtól egész biztos nem jöttem volna rá, hogy a fenti képen szereplő hetyke gép mire való pontosan, ezért is jó, hogy Dávid írt nekünk, így megtudtam, hogy csodálatos szerkezet egy ágaprító. Meg azt is, hogy álomszeerűen illeszkedik a mobilpiacról származó trendbe, vagyis 2 év után bekrepál, és…..
Zöldegér 2017.03.01 11:21:02
@joska61: Azt írta a poszter, 65.900 ha most venné, az OBI sajátmárkás. Al-ko-t találtam 62.900-ért.
Az OBI-ban teccik dógozni?
Rájár a rúd az Erstére mostanában, de az alábbi abszurdba hajló sztori a citibankos átállás nélkül jött össze nekik.  Kedves Homár, Történetem 2017.01.17-én kezdődik, amikor is belátogattam egy Erste bankfiókba, egy új pin kódot igényelni a bankkártyámhoz (sajnos elfelejtettem a kódom). Az…..
Lehet, hogy ez nem az általános ügymenet, csak egy különösen szerencsétlen csillagzat alatt született különösen szerencsétlen projekt, de az biztos, hogy nem csak a 12 éves vadiúj ügyfélnek az, hanem az OTP-nek is.  Mert csodálkoznék, ha ebből a kálváriából nem azt a tanulságot szűrte volna le az a…..
Az ÉMKK vagyis az Észak-Magyarországi közlekedési Központ Zrt-nél megállt az idő. Pdf-ekből álló honlapjuk is érdekes, a bérletrendszerük meg különösen. Mondjuk rohanó világunkban talán kellenek is ezek a biztos pontok, kis kapaszkodók, szélcsendes kikötők.  Szia Hilda! Tanulságként szeretném…..
A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk. Kedves Tékozló Homár! Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a…..
Gratulálunk Vékony vásárló barátunknak! Valószínűleg hosszú békés élet vár rá, ha így folytatja, egészen elképesztően egészséges lélekre vall ugyanis, ahogy a további gyomorproblémák elkerülése érdekében levonva a tanulságokat, de fortyogó düh helyett szarkasztikus humorral bírt beszámolni a leírása…..
Az létezik, hogy a "bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba" kitételbe nem tartozik bele Magyarország? Kedves Tékozló Homár, Régóta Telenor előfizető vagyok, munkámból kifolyólag viszonylag sokat vagyok külföldön illetve gyakran hívok külföldi (EU-s) számokat. Kb. egy hónapja váltottam…..
Zöldegér 2016.09.01 08:47:18
@Jeromos Weisinghauser: Egyszer szóvá tettem kommentben egy netes khmm... újságíró helyesírását, még neki állt feljebb, hogy meg kell írna napi 15-20 cikket, nem ér rá olyan ostobaságokkal foglalkozni, mint szövegérthetőség meg helyesírás. Aztán már csak egész halkan jegyeztem meg, hogy amit sokszor látunk helytelenül, az rögzül, sajnos. De komolyan, amíg nem használtam a netet, szemernyi kétségem se volt, mit írjak egybe és mit külön, és hova kell vessző. Most meg sokszor hezitálok, például most is, a "szóvá tettem" esetében.
Adja magát a szóvicc, hogy nyilván ezért biohair, de azét fúj és broáf. Reméljük, egyedi eset. Szerencsére neten keresztül tuti nem terjed, úgyhogy te kedves olvasó, nyugodtan hagyd abba a vakaródzást! Tisztelt T. Homár! Egy apró észrevételt szeretnék megosztani, illetve a tapasztalatomat…..
Zöldegér 2016.01.13 12:11:54
@sugargiraffusplumps.: A fésűvel nem a tetűt, hanem a serkéket viszi át a másik fejre. Anno így kapta el nálunk az egész család, öcsém a kórházból jött haza tetves fejjel, és otthon közös fésű volt. Én úsztam meg egyedül, nekem volt külön hajkefém.
Zöldegér 2016.01.13 12:15:54
@pankaaa: hu.wikipedia.org/wiki/Fejtet%C5%B1 Egyedfejlődés címszó alatt, legkevesebb 8-9 nap mire kifejlődik.
Piszkosul bosszantó, amikor nem sikerül kideríteni egy-egy jó nagy elkúrás felelőseit. Van amikor egyértelmű az ügy, de az esztergomi vasútfelújításnál nagyon nem az. Akármit olvastam össze, nem áll össze a kép. Persze megy a hadoválás régészeti leletekről, meg elhúzódó…..
Káprázatos képi világ, csak ennyit szeretett volna Adél. Nem jött össze. Kapott viszont remek tanácsokat (döntse más szögben a képernyőt) meg magyarázatokat (nem hiba, hanem tulajdonság vö. nem vak az, csak bátor). Kár, hogy későn jött ki ez a májusi teszt. Kedves Homár…..
Zöldegér 2015.07.31 13:12:00
@LatexMátrix: Mondjuk, mert qrva bonyolult magammal cipelni a tévét meg a lejátszót, ha pl. hosszú úton szeretnék filmet nézni...