Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netnepper

0 bejegyzést írt és 623 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a csapból is az folyik, hogy kevés a programozó, hogy a programozók rengeteget keresnek, mégis alig találni embert. Valószínűleg a te fejedben is megfordult már, hogy programozást kéne tanulnod. Vagy azért, mert kecsegtető mindez, vagy mert unod a munkádat, keveset keresel, vagy éppen a…..
netnepper 2017.09.20 22:17:18
@Peetee: Lécci, lécci, homályosítsd már fel setét búránkat....
Csak legalább egy ici-pici előnykét is sorolj már fel a programozással kapcsolatban, mert eddig csak azt írtad, hogy vannak rosszabb szakmák is, habár amiket felsoroltál, azok nekem egytől-egyig sokkal jobbnak túnnek.
Amivel viszont én foglalkoztam anno, ahhoz képest egy programozó egy napja a világ legszerencsétlenebb és legnyomorultabb lényének az élete.
Többnyire délelőtt 10-ig megittam a kávémat, elolvastam reggeli lapokat, beszélgettem a kollégákkal, majd kocsiba vágtam magam és lehúzott ablak mellett fütyörészve bejártam az ország legszebb régióját, ahol a megrendelők problémáját pár perc alatt csuklóból megoldva már nyomták is az ajándékokat, borravalót. Volt ahol egész láda tokajit kaptam, máshol a fogorvos a nála levő összes pénzét nekem adta a munkadíjon felül(volt nála rendesen:-D). Mindehhez természetesen a fizetés és a kilométerpénz is hozzájött.
Amikor végül programozási munkára adtam a fejem, se köpni,se nyelni nem tudtam, amikor olyan összeget kínáltak fel,egy napra!!!, amit a korábbi munkámban 5perc, de legfeljebb 15 perc alatt simán összehoztam és még csak nagyon agyalni se kellett hozzá. Mindehhez még aláíratták velem a papírt is, hogy ami szellemi produktumot létrehozok a büdös és zsúfolt irodában az alatt a 8 óra alatt, abból engem még egy árva karakter sem illet meg. Szóval, erősen nézőpont kérdése, hogy ki mit lát jónak...
Ennyit erről...
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
Magyarországgal szemben 1918-tól érvényesül a nemzetállami logika rombolása. Addig -- ideértve a középkortól kezdve a dualizmus páratlan fejlődést hozó fél évszázadát -- Magyarország soha sem volt nemzetállam, és nem is nemzetállami szempontok alapján működött. Amikor az lett, azt úgy nevezzük ma,…..
netnepper 2017.08.04 10:57:52
Korunk egyik legnagyobb gondolkodója ezt írta és az utolsó szóig igaz, elég csak pár percet beszélni random bárkivel az utcán:
„A magyar genetikusan alattvaló. (…) A magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.

Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!””

Az idézett személy még azt is hozzátehette volna, hogy nem hogy nemzetben nem képes gondolkodni, hanem még egy ilyen bolhapöcsnyi területen, mint itt, sem képes még minimálisan sem valamiféle államszerűséget intelligensen működtetni. A "nép" részéről csak a zsigeri ostobaságra van igény, az itt kommentelgetőkhöz hasonlók pedig bármiféle értelmes életcél híján csak adják alájuk az "eszmei" lovat. Üdv a dagonyában...
Millió cikket olvastam már szegény autistákról, akiket nem ért meg a világ. "Minden a normálisoknak kedvez." - mondják. Hát tudják meg, nem csak nekik szar! A zárkózottságukkal, barátságtalanságukkal, félősségükkel folyamatos bizonytalanságban tartják a környezetüket - legalábbis engem biztosan.…..
netnepper 2017.07.13 20:25:04
@Sir Galahad: Én például introvertált alkat vagyok, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ha kell ne lépnék bele egy extrovertált húgyagyú vadbarom arcába a vasalt sarkú bakancsommal. Egy introvetált egy ideig hallgat és utána véged van. Szóval csak óvatosan velük...
Itt a nyár és a fő turisztikai szezon, a Balatonnál azonban szakácsból, pincérből és kiszolgáló személyzetből is súlyos hiány van. Gyakorlattal rendelkező szakemberek hiányában a vendéglátósok már diákmunkásokat és közmunkásokat is alkalmaznának, ez azonban a gyakorlat…..
netnepper 2017.06.22 08:32:13
@Krumpli Bogart:
A Lenin-fiúk csak akkor mondanak le a sarcról, ha már meggebedtél. Pontosabban még akkor sem, mivel az utódaid nyakába varrják az örökösödés költségeit. Az ilyen szorgalmas kis robotok, - no meg a választások napján telken kapálók - a rendszer legnagyobb fenntartói. Hozzájuk képest a lelkes pártkatonákon és szavazókon szinte semmi nem múlik.
A PC benned van - DNS alapú számítógép? | Laptop-koncepciók Elképzelhető, hogy a jövő számítógépei bennünk vannak. Az egyik elképzelés szerint a számítógépek a DNS-t használják majd az információ tárolására és feldolgozására. A biológia és az informatika összekötése forradalmi változásokat hozhat…..
A pályakezdőket foglalkoztató örök kérdések, hogy hogyan találja meg az ember a szakmát, ami igazán érdekli, és azon belül hogyan szerezheti meg álmai állását. Az állásinterjúzással és önéletrajzírással kapcsolatos tippek olvasgatása mellett érdemes tapasztaltabb szakemberek, cégvezetők benyomásait…..
Két nap alatt két szavazás is volt arról, hogy Botkának igaza van-e, amikor azt állítja, Gyurcsány inkább akadály, mint előny, és lehet-e vele együttműködni. Mindkét voksolás Gyurcsány fölényes diadalát hozta.  (A képen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Botka László szegedi polgármester együtt…..
Tovább csökkent, sőt, több évtizedes mélyponton van a magyar felsőoktatásban tanulók száma. A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb oktatásról szóló jelentése szerint ugyanis az előző évi 295 ezerről 287 ezerre csökkent a hallgatók létszáma 2016/17-es tanévben. Továbbra…..
netnepper 2017.05.26 09:56:12
@röf: "Dolgozni senki nem akar, csak sok pénzt keresni kevés munkával."

A politikusok és a mindenféle vezetőcskék csakis ezt csinálják, ergo ez a mindenki által követendő minta. C'est la vie...
„Ruszkik haza!”- ismét zúg a tömeg a budapesti utcákon, miközben a kutatók aggódva állapítják meg, hogy a térségben Magyarország a legsérülékenyebb az orosz befolyással szemben. Ennek oka a kormány Kreml-barát politikája, az ellenintézkedések hiánya és a magyar sajtó helyzete. Sz. Bíró Zoltán…..
netnepper 2017.05.17 20:13:47
@Pipas: Koszos kis hazaáruló ruszkibérenc vagy. Az ilyeneket végül maguk a ruszkik szokták agyonverni egy cellában pusztán "barátságból", mivel náluk ennek régi hagyománya van. Szóval, csak hajrá neked és a fajtádnak...:-)
Mi az, amit már nem tud 5 éves notebookod? - nagy felbontás, erős processzor, üzembiztos laptop akku és töltő - 10 laptop funkció, amit fontos figyelembe venni laptop vásárlásakor. 2010 körül mind a fogyasztók, mind a vállalkozások átlagosan háromévente frissítették laptopjukat, mert a…..
netnepper 2017.05.06 14:31:09
@Cirrus: Értő olvasásból elégtelen...

Ott volt a"...a napi használatban,.."

Egy új, full extrás A8-as Audi sem az átlag autós napi használatú kocsija, hanem az autóbuzi milliomosé.
Az emberek döntő többsége még annyira sem használja ki a notebookjait mint pl. én. Net, email, jutyúb, facebook, word és sanyi..., amire a többség használja, erre viszont egy újabb szériás C2D notebook is bőven sok. Ahogy a poszt is írta, 2010 körül a fejlődés lényegében lelassult, mostanra már csak finomítgatnak a meglévő feature-kön. Jól használható eszközöket csak azért lecserélni, mert a marketing gépezet megpróbálja eladni a legújabb tech-bárgyúságokat, nem az észlények territóriuma. A legtöbb ilyen tech-marhaság aztán a történelem szemétdombján végzi, mivel az emberi igények végül kiszelektálják szükségtelen megoldásokat. Egy darabig még nyomják őket a gyártók, majd szépen kivezetik őket a piacról. Lásd. 3D, vagy ívelt tv, Blue-ray stb...
netnepper 2017.05.07 08:02:30
@CyberPunK: KIcsit jobban tudom nálad, hogy mit is kapsz valójában egy mai kocsiban és notebookban mint "most már igazán modern" technikát:-). Derék konzum-idiótaként azért vedd csak meg őket szaporán, hadd húzzák le rólad is a sokadik bőrt a nagy büdös semmiért.
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
netnepper 2017.04.12 12:20:56
@vki77:
"Ugye a valóságban nincsenek ennyire sötét emberek? "

De vannak és még milyen sokan...
Nem nagyon szeretnék politizálni már. Elég nagy a zűrzavar így is, amit a hivatásosok keltenek itt ma, worldwide, nem kell a hangulatkeltés feleslegesen. Csak éppen az jutott eszembe, hogy a hazugságok nem teremtenek értéket. A hazugság sosem kimaxolt valótlanság - akkor mindenki tudhatná róluk,…..
57 #14 / 30 2016.11.17 07:34:25
B E T E G    ELLÁTÁS ÉRTÉKE 2.    Az egészségügybe befolyó adók összesen kb. 600 milliárd forintot tesznek ki, azonban az elköltött összeg ennek a duplája, azaz 1,2 ezer milliárd forint, vagyis a másik felét valahonnan máshonnan kell pótolni. Mire lehet elég az egészségügyi szolgáltatási…..
netnepper 2016.11.18 12:13:44
@$pi$:
Csupa alaptalan feltételezés amit írtál.
Az ismerős fizet adót, TB-t...
A hiba nem egy "biztosíték hiba" volt, hanem ugyanaz a hiba, amit a szerviz többszöri 400-ezres számla után sem javított meg rendesen. Ezért is keresték meg az ismerősömet, aki 5-ezer Ft-ért tökéletesen megoldotta és a készülék azzal a hibával többet nem is ment tönkre.
Javaslom, ne okoskodj ha nem értesz az ilyesmihez...
Amúgy ez a pazarlás folyik a teljes egészségügyben, a lenyúlt pénzt pedig a betegeken vasalják be....
Meghiúsult webshopos vásárlás=szívás. Meghiúsult webshopos vásárlás előrefizetéssel=dupla szívás. Media Markt borzalom Mert hülye azért nem vagyok! Sziasztok! Megosztanám kis történetemet ezzel a "Nagyvállalattal". Konyhai eszközöket szerettem volna vásárolni. Fel is mentem az oldalra, ki is…..
Na, most akkor jobb lesz, hogy elbukott az utóbbi idők legprimitívebb, legaljasabb, legdemagógabb és legdrágább Fidesz-kamuja, a népszavazásnak nevezett szemét színjáték? Frászt. Rosszabb jön. Hiszen Magyarország jelenleg elképesztően perverz helyzetben van: egyszerűen minden hazugságát újabbal, és…..
F5 A Hajdú-kálvária margójára 2016.07.29 09:58:01
- Lineth - Szembejött velem a hír, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös otthonukból. Ahogy telnek a percek és az órák, mindenféle részletek látnak napvilágot a történésekről. Kamionnal ment, vitt mindent, céget és gyerekeket. A bulvár mocska mostantól rájuk ömlik. Azokra az emberekre,…..
Napok óta az a kép ugrik mindig a szemem elé, amely éppen 102 évvel ezelőtt készült Budapesten. És akik még a KLIK-telen oktatás előnyeit élvezhették, nyilván ugyanígy ismerik, mint én...
netnepper 2016.07.21 09:43:26
@Csuti Ördögüző:
"Megint ez jön. Orbán az eu legnépszerübb politikusa. "
Csak kár, hogy erről rajtad kívül nem tud senki..:-).
Eriggy ki ny.eu-ba és kérdezz meg tetszőleges embereket az utcán, hogy mit szól a mi kis "legendás" Orbán vezírünk ténykedéséhez. 100 megkérdezettből 200 vissza fog kérdezni, "...hogy mihez és kihez?".

Orbán népszerűsége ténylegesen akkor ugrik majd egy jó nagyot, amikor megérkezik a magyar qrmány által betelepíteni kívánt 250-ezres "kulturálisan beilleszthető" olcsó külföldi munkaerő első nagyobb hulláma Belső-Mongóliából.
Garantált lesz a siker...:-)))))))))))))))))))
netnepper 2016.07.21 16:38:01
@DR. Smit Pal:

Az általad írt összeset lemélytorkozta, de a legnagyobbat a hívei és a szerencsétlen nép szopta.
A REZSICSOKKENTES fenyes siker helyett 27% világbajnok ÁFA lett!
A BANKADO nemzetkozileg elismert siker helyett bedőlt vállalti hitelezés, ergo csilliárdos bukta a gazdaságban!
A DEVIZAHITELESEK megmenteseert 10 millio magyar halas helyett generációkra eladósodott adósrabszolgák tömegei és tízezres nagyságrendű kilakoltatások indultak meg!
A magyar ALKOTMANY a vilag leghaladobb, legmodernebb alkotmanyaihoz tatozik, helyett - ha nem tudnád - az országnak már alkotmánya sincs, lett helyette egy alaptörvénynek csúfolt állandóan toldott-foldott fércmű.
A KERITES EPITES kimagaslo nemzetkozi siker, helyett világszerte hírhedtek lettek a magyarok a gyávaságukról és az ostoba, a gazdaságukat is bedöntő xenofóbiájukról.
A NULLA SZAZALEKOS INFLACIO elerese ugyszinten nemzetkozileg elismert siker, helyett annak a jele, hogy a Magyar gazdaság a permanens kóma állapotába került és már a válságból-válságba tántorgó Görögország is megelőzte a GDP mutatóban és persze még sok másban is.
Van még valami egyéb felböfögni való ostobaságod...?
A mára már kulturális ikonná vált Alfred Hitchcock (1899-1980) angol rendező és producer a kiváló pszichológiai és suspense thriller filmjeiről és az azokban alkalmazott újító tevékenységéről ismert, amelyek miatt a "The Master of Suspense", azaz a Feszültség Mestere nevet kapta. Hitchcock azonban…..
Lázár János szépen óvatosan kezdi eláztatni Habony Árpádot. Nem előttünk, mert mi már tudjuk, hogy a miniszterelnök mindenek fölött álló tanácsadója nem ingyen őrizte a Szent Koronát, de lapot sem a saját vagyonából alapított, és az ibizai kiruccanásra sem három műszakban kereste meg a pénzt. Lázár…..
Keddre virradóra az LMP hirtelen kiesett a 2018-as parlamentből. Hajnalban került ki az Indexre az interjú, amelyben Schiffer András bejelenti: lemond LMP-társelnöki posztjáról és parlamenti mandátumáról is. Az őszi ülésszakban már nem lesz ott a patkóban, nem tesz fel kínzó kérdéseket…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Üdv minden MT poszternek, hozzászólónak, nemrég tévedtem erre a lapra, és a történetetek elolvasása után én is úgy gondoltam, hogy leírom, hogy mi történt velem, és ennek következtében mentem vissza oda ahonnan anno…..