Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H31N3K3N

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Automobiles Martinit 1956-ban alapítottta Renato Martini. A csapat sikerekben gazdag éveket töltött a kisebb kategoriákban mint Formula 3 és a Formula Renault. 1978-ra aztán elérkezettnek látták az időt a Formula 1-es bemutatkozáshoz. Pilótának az újonc René Arnoux-t igazolták le. Mindeközben…..
Alexander von Falkenhausen az 1930-as években a BMW-nél volt tervezőmérnök és olyan modelleken dolgozott többek között mint a legendás BMW 328. A második világháború után Münchenben nyitott egy műhelyt ahol főleg háború elötti gépek tuningolásával foglalkozott. 1948-ban kezdett bele az építésébe egy…..
Belsőség Életmentő száguldás 2015.05.13 17:55:55
A napokban végigszántotta a netet a budapesti mentősök látványos vonulásáról készült videó. Teljesen joggal, hiszen ügyesen, okosan és bitang gyorsan szeli át fél Budapestet a szirénázó esetkocsi. Én nagyon tudom értékelni az ilyen videókat, kiszámíthatatlan időközönként…..
Az 1970-es évek közepén a Harley-Davidson egy rövid időre, de szemezett a V4-es motorelrendezéssel, ám a V4 Nova néven futtatott projekt összesen harminc blokkot és tizenkét működő motorkerékpárt tudott felmutatni. Végül ejtették az egészet, ráadásul annyira sötét korszak…..