Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OJ

268 bejegyzést írt és 1276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos Artie Kispesten 2017.05.03 19:48:16
Miközben a biztos szerkesztősége messzebb van korábbi csúcsformájától, mint Gellei Imre aktuális csapata a bajnoki címtől,  a posztsivár időszakban nem várt helyről kaptunk segítséget. Az ősz folyamán, mikor a Honvéd menetelése még csak a szárba szökkenés fázisában volt, Artie sporttárs felelőtlen…..
labdabiztos Eltitkolt dokumentumok 2017.04.05 14:43:29
Miután a róla elnevezett akadémia is megható sorokkal, a „Kispest” és „Honvéd” kifejezések kerülésével emlékezett Öcsi bácsi születésének 90. évfordulójáról, úgy érezzük, a korszellem jegyében, nekünk is a nyilvánosság elé kell tárnunk eddig soha nem látott dokumentumokat...
Az ismert események miatt a héten a diplomáciai élet híreivel jelentkezünk...
Alig pár hetes késéssel blogunk is megkezdi a Bohócliga tavaszi eseményeinek taglalását. Ne szépítsük: a ’biztos szerkesztőgárdája az elmúlt pár hónapban messzebb volt a csúcsformájától, mint egyszeri Puskás Akadémia-nevelés a felnőttcsapat kezdőjétől, és a posztok számát tekintve is az elmúlt…..
labdabiztos Pintér Felcsúton 2016.12.22 22:01:25
Sok szeretettel üdvözöljük Pintér Attilát a Puskás Akadémia kispadján, két Felcsút-közeli archív nyilatkozattal...
Közeleg a zimankó, téli álmára készül a foci, még egy utolsó (előtti?) nekiveselkedése volt a hét végén, de minden elmond, hogy ennél kevesebb néző eddig csak egy hétközi fordulóban volt, meg a két héttel ezelőttiben. Ritka dzsuva egy idő volt. Nekiálltam kiakasztgatni a kertben a cinkegolyókat,…..
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..