Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tündérborsó

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Breaking!!! 2012.09.21 14:32:59
Na, ezt is megértük!..
tündérborsó 2012.09.21 15:42:41
Mindannyian ébredtünk már nagyon másnaposan, és nem is akartunk visszaemlékezni arra mi történhetett az elmúlt éjjelen, ez Frank-nek nyilván mindennapos szitu, de ez a magához térés mégis sokkal rosszabb bármi eddiginél. Ez a görbített kép velünk is érzékelteti picit milyen…..
 Jaj de jó kényelmes vagy, te szőrös halom! ..
tündérborsó 2012.05.22 19:52:27
Az utolsó előtti rész kissé bugyután indul (az összefoglaló után persze), Fiona és Steve szórakoztatják magukat a „na és ilyet tudsz?” játékkal, a fejükön található részeikkel, pl. nyelv. Az a két oldalt felkunkorítom dolog nekem is megy. Aztán Fiona előadja az…..
tündérborsó 2012.05.17 12:15:16
Három résszel az évad befejezése előtt bizony komolyabb vizekre evez a sorozat, amit az előző rész vége már előre vetített. Bobbal és Monicaval kezdünk (mindkettő nő, ugye), a kamion helyett a Gallagher villa lett a székhelyük, a fürdőben szövik a tervet Liam elhurcolására, A…..
tündérborsó 2012.05.10 15:11:31
@kicsipm: kösz :)

Lehet nem vagyok jó biológiából, bár abból érettségiztem,hehe, de hogy lehet Frank Liam apja?

Boberta? Először azt hittem elírás, de nagy poén. Az a nő tényleg egy Boberta. :DD
Ezúttal Carl az, aki lehord minket, ha kihagytuk a múlt heti részt, majd kis híján sörbe fojtja magát. Össze is foglalják nekünk gyorsan az előző heteket, én nem teszem, ezt a sorozatot nézni kell! Debbie nem tud a seggén ülni és megkéri V-t, hogy leselkedjenek kicsit Candace…..
tündérborsó 2012.05.05 11:39:52
@kicsipm: ok, a srácokon nem fogunk összeveszni :)
bocs a régiekért, csak én itt a hogyvolton Hajni és sixx posztjait olvastam, és ők ugye istenkirályok, de már várom a tieidet, szal csak lazán :)
a Jimmy sokkal jobb.
Nyitásnak összefoglaló az előző részekből by Frank, majd a fürdőszoba reggeli mozgalmas életképe ismét, azt hiszem ez a főcím, erre ráfutottam, mint egyszeri hummeres a Balaton jegére… lépjünk is át hirtelen az első jelenetre, mint a Gyalog Galoppban a tél, ami átugrotta…..
A már szokásosnak mondható képpel nyit a 2. rész, Frank a padlón fekszik, bár most a fürdőben (lehet, hogy a wc-ig már nem jutott el). Sorra tűnnek fel a családtagok, Fiona megrugdossa, de az apja nem reagál, elvesz tőle egy doboz sört, majd kihúzza a jelenetből. Carl (elkezdtem…..
tündérborsó 2012.03.15 16:15:54
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
A humort hiányolom, és pont azoknál a jeleneteknél marad ki a reflexió, amik a legjobbak. Mint pl. amikor Lip fejbe dobja a biciklis kölyköt. Vááá, az mekkora volt már.
Gondolom nem tartottak egy uzit a fejéhez, hogy mostpedig hogyvoltod kell írnia. Ő vállalta... Amúgy én is kaptam már olyat, hogy kalap szar amit írtam, oszt nem ment el a kedvem az írástól.
No, én nem mondtam ilyet.
A te posztjaidat imádom, a műsorokat nem nézem, csak amiket írsz, azt olvasom, és fetrengek a röhögéstől.
Egyedi stílus. Gondolom egy idő után megtalálja. Ez jobban is sikerült, mint az első.
House még mindig a börtönben. Az őr ébreszti éppen, látogató jött. De House még aludna, és egyébként is. Semmi kedve az igazgatónővel csevegni, köszöni szépen. Haha, az igazgató úr mondta, hogy így fogsz reagálni, mondja az őr. House fölnéz. Én meg kezdek félni. És igen,…..
(Előrebocsátom, hogy semmit nem tudok a sorozatról, nem láttam az angol változatot sem, és ha hülyeséget írok, az nem véletlen, tényleg nem vagyok a témában előképzett. Komment formájában minden okosítás jöhet, nyitott vagyok, csak kíméletesen az elején. Kösz.)A kezdő…..
Subba Eurovision 2012 2012.01.25 22:48:00
Van baj. 01. András Kállay-Saunders - I Love You 02. Annamari Dancs - Feel 03. Anti Fitness Club - Lesz, Ami Lesz 04. Attila Kökény & Tamara Bencsik - Állítsd Meg Az Időt 05. Barna Pély & Eszter Pál & István Pál - Open Your Heart 06. Bebe and the Change - Fans Will Be…..
Új hét, új hisztik, négy új ara a porondon: Csilla, a szürke egér, Nikolett, egy rendezetlen fogsorú szőke nő, a barna Ági, aki úgy lépked a kamera felé mintha Darth Vader ülne a nyakában és fémből lennének kicsit vaskos lábai, no meg Kristóf, aki nem Krisztinává akarja…..
tündérborsó 2011.11.16 10:54:52
@Akinek nem inge....: akinek ez élete legszebb napja, azt tudom sajnálni.
a szintis zenének nevezett borzalmat és a sok sosem látott jópofizó rokont CSAK részegen lehet elviselni. :)
tündérborsó 2011.11.16 11:02:59
@*jinx*: nem tudom, lehet, hogy volt annyi pénzük, lehet, hogy vettek föl kölcsönt, ahogy sokan. :) fölösleges rongyrázás. nekem sosem lesz ilyen :)
tündérborsó 2011.11.18 14:10:09
@telefontölltő: igen, volt szerencsém sátras lagzihoz, hajjaj. nem mondok véleményt olyan dologról, amit nem ismerek. és nem csak az én véleményem,hogy ezeket a retteneteket a kevésbé egyszerű emberek csak és kizárólag kellő mennyiségű alkohol segítségével tudják elviselni.
attól mert valami drága, még lehet szar.
de,hogy ellenpéldát is hozzak. tavaly nyáron volt szerencsém részt enni egy nagyon klassz esküvőn. nem voltunk sokan, kb ötvenen, és az egész messze nem került egy misibe sem. és nem azért, mert nem tudták volna kifizetni. kerthelyiség, semmi sátor, finom ételek, apró figyelmességek, a menyasszonyon egyszerű, ámde szép és kifinomult ruha. sőt, szereztek egy jégkása készítő gépet :)
dj volt, nem szintiboy. az egész egyszerű volt és szép. stílusos.

és még annyit. ha valaki bohóckodik a tv-ben, ne sértődjön meg, ha lesznek olyanok, akik kiröhögik.
Az utolsó három részről lemaradtunk. Nem is lemaradtunk, nem tudtuk feldolgozni. Van az úgy. A forint-euró árfolyam, az otthontalanokat büntető törvény meg az ebadó kikészített minket. De a Barátok közt hogyvoltozás nem állhat meg, mert van, amit meg kell örökíteni, egyszerűen…..
tündérborsó 2011.11.16 13:57:07
@Mu Deng: inkább szexeljetek helyette :)

amúgy ha jó sorozatot akartok nézni, mert miért is ne, ajánlom az Így jártam anyátokkal-t.
Nu, elkezdjük a férfi-rémálom műsor, a különböző lagzikat bemutató Négy esküvő hogyvoltozását, mert alapvetően egy nagyon vicces realityről van szó, amin, ha nem vesszük véresen komolyan, kiválóan lehet szórakozni. Az első rész hogyvoltja technikai okok miatt (elbasztam az…..
tündérborsó 2011.10.26 10:51:07
@ladyandhenk: igazából én szintiboy-t és ilonkát szeretném :)
tündérborsó 2011.10.26 10:52:56
@Sokorai_Atala: czutor zoltán volt az illusztris, hát nem ismered? :D
tündérborsó 2011.10.26 11:08:51
@Sokorai_Atala: nem gondolom, hogy hátrányod származna belőle :)
a párom világosított fel, hogy anno a nyers-ben gitározott, az még jó volt. de mára ő is eladta magát. szerepelni egy viasatos műsorban? egy kenyai útért bohóckodni? pff

@GL-581 g: a teleportálós rész baromi ismerős. sőt, még a ruháidat is szépen összehajtod, és másnap gondolkodsz, hogy hogy is van ez, hiszen józanul sem csinálhattad volna szebben :D