Regisztráció Blogot indítok
Adatok
infofan

479 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas erőkkel, nemzetközi összefogással keresik a március 8-án eltűnt Malaysia Airlines repülőgépet. Íme egy részletes infografika a keresésben résztvevő országok mentő- és kutatócsapatairól. Nagyításért kattints a képre! ..
infofan 2014.08.27 12:13:07
Az ökológiai lábnyomhoz hasonlóan létezik a víz felhasználását mérő vízlábnyom is. A következő infografika azt mutatja be, mennyi vizet használunk fel mindennapos tevékenységeink során, illetve mennyi víz szükséges az általunk fogyasztott dolgok előállításához. Néhány…..
infofan 2014.03.23 14:34:22
survive.hu/vizlabnyom-szamitas/ itt is olvashatsz bővebben a számításról
Infographics Hollywoodi csillogás 2014.03.01 15:55:00
Ki kapta a legdrágább eljegyzési gyűrűt a sztárok közül? Dollár milliókban mérhető a sztárok ujján csillogó gyönyörű gyűrű, melynek árát természetesen csak egy szerelmes férfi hajlandó kifizetni! Ám még ez sem jelenthet garanciát, hogy a szerelem örökké tart majd.A…..
Infographics A selfie szindróma 2013.12.14 19:31:14
Az Oxford-szótárak szerkesztői a selfie-t kiáltották ki az idei év angol szavának. A kifejezés, amelynek egyelőre nincs magyar megfelelője, olyan fotót jelent, amelyet valaki magáról készít, jellemzően okostelefonnal vagy webkamerával, ezt azután pedig feltölti valamelyik…..
Itt a blogon is találkozhattatok már néhány kreatív CV infografikával. A dizájner, Robby Leonardi önéletrajza viszont túltesz minden eddig általam látotton. Az eddigi legkreatívabb önéletrajznak a Nintendo Super Mario játéka szolgált alapul! A kreativitás mellett az önéletrajz…..
Infographics Hogyan parkoljunk? 2013.08.27 17:43:25
Parkolás. Egy igen sarkalatos probléma, főleg a nőknél. Íme egy hasznos infografika, mely talán segítségül szolgálhat, legalábbis elméletben. Nagyításért kattints a képre! ..
Meg lehet magyarázni miért szeretjük ezeket az igéző szemű doromboló szőrpamacsokat? Nagyításért kattints a képre! ..
Infographics Sex&Drugs&Football 2013.05.28 11:59:37
Everybody knows their names and loves them. But what happens off the pitch? They are succesful, popular and very good players. Their market value is very high, even though sometimes they are badass. They like women, cars, parties… We made a shortlist about the wackiest players. ..
Infographics Mesék nyomában 2013.05.21 19:27:56
Elutaznál Narniába, sétálgatnál Roxfort ódon falai között vagy elmennél Hobbitfalvára? Íme azok a valós uticélok, melyek a legnépszerűbb gyerekkönyvek helyszíneit inspirálták. Nagyításért kattints a képre! ..
24 dolog érdekes dolog, amit eddig valószínűleg nem tudtál a sörről! Nagyításért kattints a képre! ..
Hosszú combok, darázsderék, hibátlan arcbőr - sok fiatal lány álma, hogy életnagyságú Barbie legyen.  A következő infografika segít feltárni azokat a " lehetetlen fizikai arányokat", ami miatt sohasem érthető el a tökéletes Barbie test. Nagyításért kattints a képre! ..
Milyen problémákkal kell szembenézni az amatőrből profivá válás útján? Egy kis gondolatébresztő infografika, hogy ne legyünk 10 millió fotós országa. Nagyításért kattints a képre! ..
Infographics A Superman-story 2013.05.01 10:07:27
Superman a DC Comics és a képregényipar egyik legsikeresebb és legnépszerűbb kitalált szereplője, az amerikai szuperhős képregények műfajának meghatározó alakja. Christopher Nolan hamarosan bemutatásra kerülő Man of Steel című filmjéből megismerhetjük Superman világát, addig…..
A színeknek hatalma van, óriási hatással vannak életünkre. A színek befolyásolják az embereket körülvevő világ érzékelését és értelmezését, hatással vannak az agy működésére fizikai és mentális állapotunkra. Ezt pedig igen alaposan kihasználják a…..
Dan Zarrella 1,3 millió Facebook poszt statisztikája alapján készítette az alábbi infografikát, mely megmutatja milyen reakciókat (Like, Share, Comment) érhetünk el a különböző Facebook posztok segítségével. ..
Infographics A Tastebuds számokban 2013.04.22 07:24:11
Tudtad, hogy a Michael Jackson-rajongók a legesélyesebbek arra, hogy belépjenek egy szektába? Hogy a Tastebuds zenei közösségi oldal tagjai naponta írnak annyit egymásnak, mint amennyi a Gyűrűk Ura teljes hossza? Damage most új munkahelyéről, a Tastebudsról csinált egy infografikát.…..
Infographics Fajkihalási hullám 2013.04.21 09:45:41
A fajkihalás hihetetlen sebességgel folyik. Jelenleg ez a hatodik nagy fajkihalási hullám a bolygónkon, amiben kétség kívül az emberi tevékenység játssza a legnagyobb szerepet. Az előzetes szimulációk szerint ha ez az ütem folytatódik a következő száz évben a fajok fele…..
A Pantone színskála egy nemzetközileg is elfogadott standard, melyet “színnyelvnek” is nevezhetnénk amit a világon bárhol megértenek. A Pantone színeket világszerte használják a grafika- és nyomdaiparban. AZ idén 50. születésnapját ünneplő cég 2000 óta minden évben…..
Az idők során sok mindent látott már a vatikáni trónszék. Legek és legendák a pápaság történetéből, amely bizonyítják, hogy még Jézus földi helytartója is csak egy ember. Nagyításért kattints a képre! ..
Az az érzésed, hogy figyelnek? Bizony így van! Sokan el sem tudják képzelni, hogy mennyi információ derül ki róluk néhány perc alatt a világhálóról.   ..
Mit gondolsz, melyik a világ legbiztonságosabb helye? A magbanktól a híres Fort Knox-ig íme, a világ öt legbiztonságosabb páncélterme és bunkere. ..
Mi lesz a trend 2013-ban a közösségi médiában? A szakértők szerint a natív reklám lesz a nyerő, mely szervesen beépül a felületbe legyen szó akár egy weboldalról vagy a közösségi média valamely platformjáról. Remek példák erre a fizetett Twitter-posztok vagy a Facebook…..
Évek óta a Google a világ egyik legsikeresebb vállalata. Fő bevételi forrása a hirdetésekből származik. Nézzük, hogy jön össze napi 100 millió dollár! Nagyításért kattints a képre! ..
A digitális fényképezőgépek és az okostelefonok megjelenése óta a fotózás a reneszánszát éli. Ma már mindenki "tud" (sajnos) fényképezni, ha meg mégsem jött össze a több ezer képből valami még mindig ott az Instagram, PS, hogy kicsit feljavítsa. A mai infografika 1826-tól, a…..
Hogyan magyarázható a közösségi média egy csésze kávéval? Íme, néhány remek kávé analógia, hogy ráérezzünk a közösségi média ízére! ..