Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ValoVilag4

241 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való Világ 9. szériája még csak most indult, mégis jó néhány alkalommal szóba jött már a luxusbörtön lakóinál a szex. Az első aktusra nem kellett sokat várni: VV Krisztián és Cintike ugyanis kicsit jobban is megismerkedett egymással. VV Reni szintén Krisztiánnal…..
November 4-én, vasárnap költöztek be a lakók a ValóVilág9 villájába, a szerdai összefoglalóból pedig megtudhattuk, hogy kedden, vagyis mindössze két nappal a kezdés után máris megtörtént az első szex, méghozzá Krisztián és Cintike közt. A történtekről Krisztián a riportszobában csak annyit…..
VV Krisztián és VV Cinti között kétségtelenül alakul valami a Való Világ 9-es szériájában...
A ValóVilág legújabb beköltözője, VV Ginu valószínűleg alaposan felforgatja majd a játékosok életét, ha igaz, amit önmagáról állít a bemutatkozó videójában. Neki ugyanis semmi sem szent, megszerzi azt, ami neki kell, bármi áron. Legyen az telefon, új ruha vagy valaki másnak a pasija...
Szexuális élményeikről beszélgettek a ValóVilág legújabb szériájának szereplői...
A BeleValó női műsorvezetője mindent bevet a siker érdekében. Baukó Éva ismét visszatér a Való Világ környékére. Az ex-villlakó most a BeleValó műsorvezetője lesz, ami a VV háttérműsora. Éva már nagyon készül az új feladatra, egy rövid, de annál tartalmasabb videóban meg is mutatta, hogy a siker…..
A hét kezdőkarakter után, hétfő este megérkezett VV Radics is a villába, akiről egyelőre még nem sokat tudunk azon kívül, hogy youtuber, kedd este azonban megint nő a létszám. Életkor: 25 Foglalkozás: youtuber Van párkapcsolatod? Bonyolult. Mi a legjobb tulajdonságod? A humor. Mennyire vagy…..
Óriási bulival ünnepelték az újdonsült villalakók, hogy a ValóVilág 9 powered by Big Brother első játékosaiként beköltözhettek a luxusbörtönbe...
  A 20 esztendős sztriptíztáncos bohókás vidám figura, a ValóVilágban szeretné megmutatni igazi énjét...
A 26 esztendős értékesítő férfikommunkációval is foglalkozik, pasiknak ad praktikus randitanácsokat...
A 23 éves lány saját bevallása szerint igazi megosztó személyiség...
A 23 éves macsó egy igazi csajozógép, aki már most kijelentette, ő nyeri majd meg a játékot. – Ezer arcom van, igazi kaméleon vagyok, ezért nem érhet meglepetés a villában. A nyereményt egy nagy házra költöm – fogadkozott Krisztián. Életkor: 23 Foglalkozás: nem lehet meghatározni Van…..
Hamarosan indul a Való Világ 9 powered by Big Brother legújabb szériája, nézzük hova fognak beköltözni a szerencsés lakók...
A 30 éves ápolót a magyar Ken babaként is ismerik, fontos számára a külseje, pánszexuáiisnak vallja magát. Szeretne egy rózsaszín babaházba költözni...
A 27 esztendős pultos azt reméli, hogy ez a valóságshow meghozza neki az ismertséget, és végre felpörög az élete...
Az új játékosok, akik közül vasárnap este már heten bemutatkoznak, mind színes egyéniségek, és nagyon különböznek egymástól. Több ezer jelentkező próbált szerencsét a válogatásokon, és tizenketten kerülnek majd be a műsorba. Akad közöttük sztriptíztáncos, felszolgáló, randitanácsadó, nőcsábász is,…..
Novemberben kilencedik alkalommal népesül be a Való Világ villája, amely teljesen új köntösben, megújult belső térrel várja lakóit. Az előző szériákhoz hasonlóan ezúttal is nagyszabású show keretében nyitja meg kapuját a VV-villa, melyet november 4-én 17:00-tól, kísérhetnek figyelemmel a nézők az…..
A Való Világból távozó VV Zseraldin a Blikk sztárchat vendége volt, ahol nemcsak a rajongói keresték fel, hanem bizony VV Tivy exe, Brigi is, hogy kérdőre vonja, amiért a villában többször is lefeküdt Tivyvel. Durva dolgok hangzottak el. Brigi: „Nem érzed kicsit inkorrektnek, hogy ráakaszkodsz…..
Nagyszabású riszaverseny volt a VV8 villában! A lányok megakarták mutatni a fiúknak, hogy bizony ők rázzák a legjobban! A győztes díja: a legjobban twerkelő VV lány cím. A fiúk helyet foglaltak a nappaliban egymás mellett, mintha csak film vetítésre készülnének. A lányok sorban mutatták be…..
  Galéria ITT..
Videó ITT Save..