Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r4hu

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek! Kéretik nem komolyan venni. Nem vérre menő, még csak nem is reprezentatív szavazás, egyszerű játék. A komoly majd egy év múlva lesz. Semmi sem függ tőle, és nem jelent semmit, ha valamelyik párt nagyon elhúz. Csupán annyit, hogy abban az időben ők ülnek többen a gép előtt... :)..
  Hetek óta dől a médiából a reklám. Magyarország erősödik! Ön örül, ha hallja, és tudja, hogy igaz, valós dolgot hirdet, végre rohamos tempóban fejlődünk, vagy úgy gondolja, hogy csak tömik a fejétt?   Hogy érzi? Javulás állt be életében? Jobb mint ekkor, vagy akkor? :)       A…..
r4hu 2017.03.04 08:37:54
@OMari: ezt elbénáztátok, vegyétek le az egész szart...
     Nem írhatom azt, hogy tisztelt, mert nem tudom Önt tisztelni...nem is tegeződünk, mert azt ki kell érdemelni.Megszólítás nem szükséges, hiszen a protokoll Önnél úgysem számít, mint levélforma sem. Ön Magyarország sanyargatója, egy rettenetes diktátor, tudta?!  Ön többek között az…..
r4hu 2016.09.03 10:51:16
      Az mégsem járja egy magyar, "demokratikus" majdnem pártban, hogy a közkedvelt elnökön kívül, másnak is legyen gondolata, véleménye, javaslata, kezdeményezése. Pláne, nem időszerű kérdésekben. Ki hallott már ilyet? Mit képzelnek magukról ezek a nyeretlen kétévesek?…..
r4hu 2015.06.07 20:18:41
Dinamó Műhely Halálra ítélve 2015.02.10 11:41:33
Igaz megcsináltátok a szociális temetkezés lehetőségét, hogy azok az emberek akiket most kivégeztek az intézkedéseitekkel, legalább el tudják egymást temetni. A rokkant, idős, fogyatékos ember nem tud elmenni tüntetni, csendben van, talán nincs is ereje szólni, de ez nem azt…..
r4hu 2015.02.10 16:32:58
Alapvetően amint a 60-as, 70-es évek fordulóján kialakult az autós üldözés eleme az akciófilmekben, rögtön népszerűvé vált, és egyből megjelent rengeteg elengedhetetlen kelléke, amelyektől többnyire azóta sem tudott megválni. Rendre az alapfelállásnak megfelelően két autó…..
A most bemutatott metszet 1857-ben egy párizsi képes újságban jelent meg. A rajzoló a Rózsadomb tetejéről figyelte meg a várost. Ez idő tájt 187 ezren éltek Pest-Budán. Javaslom, töltsétek le az alábbi, a szokásosnál nagyobb felbontásban feltöltött rajzot.…..
Érdemes néha megmutatni, hogy az etnikai alapú, soviniszta gondolkodás milyen káros az élet egyéb területén is. A Magyar Hírlap a magyar konyhát sem ismeri. Csodálkozva nézett egy öt éves videót Szentesi Zöld László (MH) a youtube-on: Jamie Oliver gulyást főz. A…..
Las Vegas-i otthonában, helyi idő szerint hétfőn holtan találták Tommy Marth-ot, a Killers szaxofonosát. Idegenkezűségre semmi nem utal, az első jelentések szerint a 33 éves zenész lelőtte magát. "Múlt éjjel elvesztettük Thomas Marth barátunkat. A családjával együtt…..
r4hu 2012.04.26 20:38:43
Kedves Urbanista!Naponta a Palota úton sétálok a kutyámmal és feltűnt, hogy 1-2 hete napról napra el-el tűnik a öntöttvas kerítés egy darabja. Elsőre még lehetett volna véletlen, de ma este már  tizenegy hiányzó darabot számoltam meg. Mentsük meg, mielőtt az egészet elhordja…..
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } A mai bejegyzésben egy politikus, egy író, egy színész és egy kitalált sze­mély ill. rend nevének kiejtéséről lesz szó. A nemrég elhunyt lengyel elnök, Lech Kaczyński családnevében szereplő…..
 Árpád apánk ugyan olasz, de lobogó kék szemeivel, amellyel a magyar pusztát szántotta fel beírta magát a filmtörténelembe. Mai sztárunk a 60 darab statisztával (amiből 10 besenyő) hont foglaló Franco Nero, aki máig az egyetlen spagetti zabáló nindzsa. A kis Franco nagy…..
r4hu 2010.01.10 13:00:29
@scsaba1: hú, azt én is megnézném, nem láttam a filmet...
"Miért gondolják a férfiak, hogy csak ők lehetnek egy kicsit „könnyűvérűek”?" - kérdi a szerző. Két fiú jut egy lányra, ráadásul mindkettőt Lacinak hívják – minden adott egy üde komédiához. Az egyik Laci hevesen csapja a szelet a posztíró hölgynek, aki hamar…..
de Sade márki Ágynemű 2009.12.03 17:44:00
Valahogy bejutunk az ajtón, néha nehéz ezekkel a zárakkal. A csajt egy bárban szedtem össze, nyálasra itta magát, és nálam akart aludni.Betámolyog a szobámba, leveszi a blúzát és a minijét, majd hirtelen megáll. A franciaágyamat befedő ágyneműt nézi vizenyős szemekkel.Ez most…..
r4hu 2009.12.09 20:34:01
MindenAmitSzeretek Bicajos szótár 2007.06.08 22:56:00
Egy kis bicajos szótár ;)Baloon - Gömbvillám néven is elhíresült gyomorkeserű....BAZZ ­- Tessék kimondani a márkanevet, mert nem bulvársajtó vagyunk... vagy mi. Belvár - Belváros. Beforgat - Tmikor már igazán lendületet nyert a gép (főleg fixi), akkor beforgattad, és ha ezt…..
Mai felbolydult világunkban egyértelmű értelmezésre vár törvényhozó és jogalkalmazó, cigány és gárdista, pesti és vidéki, határon inneni és túli...: Ki magyar? Többé-kevésbé működő politikai, geográfiai, lingvisztikai, kultúrális próbálkozások után a végső és…..
Esküszöm, a visszavonulás mindenkinek csak jót tesz. Nincsenek többé kötelező körök, az ember saját véleményének az ura és nem kell attól tartania, hogy a felettesek, vagy a részvényesek megszólják majd egy-egy kinyilatkoztatás miatt. Amíg Bill Gates vezette a Microsoftot, ő…..
r4hu 2009.11.15 16:19:42
Köszönjük Zsibbantnak az Indáról! Ő igazi arc lehet, hogy ezeket a kordokumnetumokat átküldte. Érzéket robot hang a legizgalmasabb részleteknél, néha kicsit belebonyolódik a saját szövegébe. Igen, ez igazi hangalámondó szinkronszínész, egyszerre nő és férfi vagy bármilyen…..
Mivel 1997 óta járok többnyire egy, de minimum kétévente az imolai veteránbörzére, ezért már csak kicsit kocsonyásodik meg a lábam, amikor belépek a kapun. Végigjártam már az imolás börzézés összes kezdeti stációját, ennek hadd fejtsem itt ki röviden a pszichológiáját.…..
Húsz kilométert lebiciklizni nem olyan kevés. Fizikai állapottól függően lehet rá akár büszkének is lenni.   De másfél óra alatt lebiciklizni, majd telekürtölni vele a világot, az az azért túlzás.   Russel Crowe-ról a másfélórás húsz kilométer (pontosabban 19,3…..
8ker Lakcím nélküli 2009.07.28 13:32:00
 Néhány napja hete vettem észre, hogy a Körút Baross utcai részén két bevásárlókocsiban rengeteg cuccal egy fedél nélküli él. A nonstop bolt mellett , a görög kajálda lépcsőjén ülve tengeti napját. Le is fotóztam, előre dörzsölve kezem, milyen jó kis fricska lesz ez a közteresek munkájáról, ismét -…..
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
Vastagbőr Jóri - Google 1:0 2009.06.20 09:01:00
A Google "Street View" egy remek szolgáltatás. A szolgáltatás lényege, hogy a kameraállványból, lassan haladva a Google autója 360 fokban körbefényképezi az adott terület minden szegletét, és rengeteg képet készítve egy panorámaképekből álló rendszert hoz létre,…..
Örök dilemma, megtartsuk hűtlenségünk titkát, vagy mindent mondjuk el őszintén.Sziasztok!Segítsetek!Már több mint fél éve van barátom,de mellette 3 hónapig volt vkim,mikor nem voltunk olyan jól meg,tudom erre nem lehet kifogás,csak keresgélem én is,de hiába kérdeznétek meg nem…..