Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hígagyú

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lőrinci Magazin Egységbontók 2014.10.15 08:12:50
Nézegetem az önkormányzati választási eredményeket a XVIII. kerületben, és el vagyok keseredve. Mert lehetett volna egészen másként is. Mint a szomszédban, a tizenkilencedik kerületben, vagy a huszadikban. Ahol valóban létrejött a baloldali erők összefogása. Mert a…..
Hígagyú 2014.10.20 10:05:53
@Krumplirozsa:

A XVIII. kerületre ez nem igaz. Itt egészen más helyzet állt elő. Igaz a cikk nem nevezi nevén, de nyugodtan kijelenthetjük, Mester László nagy segítséget nyújtott a Fidesznek, és Ughynak a hatalmon maradáshoz. Az okát csak találgatni lehet, de bármi is volt, szégyen rá nézve.
Konkrétan, Ughynak esélye sem lett volna a maradáshoz. Sajnos Mester felelőtlensége elbizonytalanította a szavazókat, ezért sokan el sem mentek szavazni.
Két éve lejárt szavatosságú és már régen megsemmisítésre ítélt lisztet osztatott ki Húsvét alkalmából a hatvanöt év feletti nyugdíjasok számára Pestszentlőrinc Önkormányzata. Az országgyűlési választások előtt néhány nappal a kerületet vezető fideszes…..
Tegnap este az ATV-n ismét médiatörténelmet láthattunk, a szokás szerint önmagát ezerrel égető MSZP 19-re megint lapot húzott és Török Zsoltot küldte be Kálmán Olgához. Zsoltit senki sem az eszéért szereti, úgy gondolta, hogy Olgához csak felkészülten lehet érkezni, így…..
Hígagyú 2013.10.30 22:05:47
@Tapossuk A Szabadságjogokat: Te hol olvastad, hogy Farkasházi miniszterelnök jelölt lenne???
Ne nézd az ATV-t, te csak maradj az echo-tvnél, az a te szinted.
Hígagyú 2013.10.30 22:52:39
@Lucky Larry Silverstein: Most már nyilvános, amúgy meg nem. Csaxolok.
A tavalyi évhez hasonlóan ismét botrányba fulladt az önkormányzat által szervezett krumpli osztás. Az elmúlt évi sok esetben rohadt, Szlovákiából származó burgonya után most Kárpátalján vásárolt az önkormányzat. Ezúttal a szervezéssel adódtak komoly gondok. Szakadó eső,…..
Csaknem 320 XVIII. kerületi iskolába készülő gyermek beiratkozását utasították el helyhiányra hivatkozva, teljes bizonytalanságban hagyva a szülőket. A szerkesztőségünknek név nélkül nyilatkozó iskola igazgatók elmondása szerint ebben az évben robbant az az…..
Hígagyú 2013.04.06 11:23:02
@Jó Pásztor: "A másutt tapasztalt pénzelvonást itt nem érezzük."

Szégyen, hogy az egyházi iskolát (ez elsíbolt Hunyadi Gimnázium) tele nyomja pénzzel az önkormányzat, míg a többi iskolában krétára sincs pénz.
Megsokszorozódtak az utóbbi néhány hónapban a vezetékes gáz minőségét kifogásoló panaszok, amely a háziasszonyok szerint leginkább abban érhető tetten, hogy gáztűzhelyen legalább fél órával tovább fő a leves, mint korábban. A gázszolgáltatók a törvény előírása…..
"Súlyos adósságokba hajszolt bele panellakás-tulajdonosokat egy önkormányzati cég, ám a vezetői jutalom eddig sohasem maradt el. Röghöz kötötték a Havanna lakótelep egyik háztömbjének ezerötszáz lakóját azzal, hogy a közös képviseletüket ellátó önkormányzati cég több…..
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
Szokatlanul korán, másfél évvel a 2014-es választások előtt elindult a kampány, bár az is igaz, egy permanens szabadságharcban nincs külön kampány, minden nap kampány. És még csak most fordulunk rá október 23-ra, az "ünnepre" ....A tegnapi Naplóban leadott "riportot" egy ideig…..
Új szolgáltatásokkal bővült a Bókay kert kínálata, amire ígéretet is tett a Városgazda vezérigazgatója, Banyár László, aki korábbi interjújában az alábbi jövőképet vázolta: "A fenti lépéseken túl most készítjük elő a Bókay-kert távlati fejlesztési koncepcióját is,…..
Mivel nem volt hajlandó lemondani, visszahívhatják a XVIII. kerületi önkormányzat egyik bizottságának elnöki posztját betöltő MSZP-s képviselőt a testületben többségben lévő helyi fideszesek, írja a nepszava.hu Mindezt nem is titkoltan politikai bosszúnak szánják amiatt, hogy…..
Kedves Olvasónk küldte meg részünkre ezt a levelet a Malév megszünése miatt íródott Ughy-féle levéllel kapcsolatban, szíves publikálásra. Mai jogbiztonságos életünkben természetesen nem kérte nevének feltüntetését, de nekünk kitartást kívánt! „Jó…..
Hígagyú 2012.02.15 14:07:07
@decimus: Annyira büszkék arra az easyjet fotóra a Malév csődje kapcsán, hogy már az önkormányzati honlap főoldalára is azt tették illusztráció gyanánt.
Szégyen.
Derék döntés volt, és úgy tűnik, eredménye is lesz. Alig néhány nap telt el, és máris kezd kirajzolódni, mennyire okosan határozott az LMP legutóbbi kongresszusa, amikor elutasította a készülő ellenzéki kerekasztalban való részvételt.  A mai napon ugyanis lényegében…..
Egyáltalán, mi a fontos hír a XVIII. kerületi "közszolgálati" sajtónak?Ma reggel felcsillant a szemem, mikor az önkormányzat honlapját megnyitván, "Az utazók lelke" című cikkre pillantottam. Na végre, eljutott hozzájuk a Malév csődjének híre gondoltam, de…..
Hígagyú 2012.02.06 08:34:12
Kommentem helyett, olvassuk el egy érintett levelét. Minden kommentnél többet mond, köszönjük Orbán!

"Györgyi Gedő
Last day a földön. Drága Maléves Családom! Muszáj kiírni magamból a gondolataimat, megosztani Veletek, hátha könnyebb lesz egy kicsit. 2012 02. 03. 04:40 Kiértem Ferihegyre. Vasalt fehérblúz, masni, parfüm, smink. 05:00 Kinyitottam az irodát. A hall félig tele utasokkal. A check-in nem ment. Nem tudtuk, miért nem. Az... utasok beözönlöttek. Pár perc múlva visszaszólt a Back Office, 6-kor ül össze a válságstáb. Nagyon rosszat sejtettem. Percről-percre idegesebb lettem. Tettük a dolgunkat. 06:00 Megjelentek a rendőrök, kommandósok, biztonságiak. Beálltak az irodánk elé és egyesével engedték be elénk az utasokat. Védtek minket. Még ilyen nem volt. Sokszor állt már előttünk tömeg, mi ettől nem szoktunk megijedni. 06:46 A képernyőm sarkába villogott egy új levél. A Vezérigazgatótól jött. El kellett olvasnom és megtudtam ebből a síróan szomorú levélből, hogy VÉGE!!!!! Megállt a világ, a szívem, a lelkem, üvölteni tudtam volna. Halkan odaszóltam a lányoknak, jött levelünk, olvassátok el. Zokogtam, de csak belül, mert jött a következő, tessék parancsolni, miben segíthetek..... A tömeg egyre nagyobb lett, a sor egyre hosszabb, hosszabb, mint járattörlés idején, hosszabb, mint reptérzárkor, mint vulkánkitöréskor. Az utasok javarésze csöndben fogadta a hírt, hogy a Malév 182-es jegyük már nem jó, nem tudom kicserélni és új jegyet kell venniük. És én nem tudtam eladni! Ezek után mindenki megkérdezte, és magukkal mi lesz??? Mi lesz a Malévvel??? Ennyi empátiával még nem találkoztam! Nem tudtam válaszolni, nemcsak azért, mert nem tudtam a választ, hanem mert nem jött ki hang a torkomon, csak sírtam, de csak belül és a következő és tessék parancsolni........ Mindegyikünk mobilja egész nap villogott, de nem tudtuk szeretteinknek beleüvölteni, hogy VÉGE!!!!!, mert jött a következő, tessék parancsolni....... 02. 04. 04:40 Ferihegy, második nap a gyászjelentés után. Beléptem a siralomházba, ahol az óra is megállt. Vasalt blúz, masni, parfüm, smink, de ez már nem funkcionált. Az elhunyt teteme fölött sírt mindenki meghajolva és jött a következő, tessék parancsolni........ Tettük a dolgunkat ismét és felváltva bejártunk a fal mögé sírni. Este fölhoztam a lenti öltözőszekrényből a nyári, téli zakómat, feldíszítve a díszzsebkendővel, a szárnyas Malév kitűzővel, lógtak a karomon az "elhunyt" ruhái, amikre már senkinek nem lesz szüksége, amit már senki nem vesz föl és potyogtak rá a könnyeim. Aztán letelt a 2 nap tizenórás szolgálat és végre itthon el mertem olvasni Demeter Csaba és Amanda lélekszaggató levelét, már zokoghattam hangosan. Sokunk, generációk Szerelme MALÉV! Annyi mindenen keresztül mentünk már, velem 1976 óta, annyi örömöt szereztünk egymásnak és sok embernek, kivasaltam ma az összes fehér blúzomat, még annyi utas vár Rád itthon. Blue Nose, a Fiúk elmennek érted. Ugye, csak kómában vagy és pihensz egy kicsit Shannonban?
Tegnap  "A támogatás ára" címmel közöltünk egy vitaindítót arról, hogy mit tartunk a választók és az Orbán rezsimet leváltani készülő pártok közötti megegyezés új minimumának. Ezúttal Csigó Péter szociológus válaszát közöljük. Továbbra is várjuk a válaszcikkeket…..
 Orbán Viktor facebook oldalán találtuk! A hozzászóló nevét nem tesszükközzé, minden tiszteletünk az övé.HAZUGOK VAGYTOK!Hány éve is? Lassan bizony 10 éve!Végig hazudtatok 8 teljes évet! El akartátok hitetni, Ti mindenretudjátok a megoldást!8 évig kivonultatok,…..
Hígagyú 2011.12.24 08:49:33
@Névtelen betelefonáló: Visszasírod a Rákosi korszakot? Ma már nem beírásért, hanem békés egyhelyben állásért elhurcoltak országgyűlési képviselőket, volt miniszterelnököt. Koncepciós pereket indítanak volt vezetők ellen, börtönbe csuknak szakszervezeti vezetőket. Aki kritizálja a Kedves Vezetőt, azt akár azonnal kirúghatják...stb, és még csak most kezdődik.
Azér te csak nyaljad orbán szaros seggét.