Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mysteria

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szekercelazac Töltött paprika 2013.08.17 17:28:24
Olvasom az Anya főztje blogban, hogy a Duna éles határvonalat húz a töltött dolgok készítésében. Milyen igaz, a Dunántúlról származó férjem sem szereti, ha konkrétan beletöltöm a tölteléket a töltenivalóba, és szerinte is paprika nélkül tökéletes a töltött paprika.…..
mysteria 2013.08.22 19:30:49
@kiwirágós kivirradtig: Lennél olyan kedves és leírnád, hogy szerinted pontosan hol vétett helyesírási hibát a bejegyzés írója? Egy vesszőhibát észrevettem, de nem hiszem, hogy ez olyan hatalmas tragédia lenne.

"Amúgy királyság, hogy mindenki munka nélkül, a receptekkel akar sztár lenni, mert pár bloggernek sikerült."

Nem kioktatásképpen mondom, de a legtöbb blogger az első bejegyzésben leírja, hogy mi a célja a bloggal, hogy miért kezdett egyáltalán bele a blogolásba. Ezt te nyilvánvalóan nem olvastad el itt, mert akkor nem írtál volna le ilyesmit.

Persze, ha mindezt nem a bejegyzés írójának címezted, hanem valamelyik kommentelőnek, akkor nem szóltam.
Szekercelazac Tejbegríz 2013.07.22 12:30:45
Gyakran főzök tejbegrízt. A kisfiam kedvence óvodás korától kezdve. Akár minden nap is megenné, de persze ennyire nem gyakori vendég nálunk. Mindig kakaós porcukorral szórjuk meg, mert az oviban is úgy szokták. :) Amikor főzöm, soha nem szoktam kimérni a hozzávalókat. Öntök…..
Ezt a receptet pár éve találtam a neten, sajnos már elfelejtettem, hogy hol. Vaníliás karika néven mentettem el magamnak. Szerintem kevéssé hasonlít a vaníliás karikához az íze, de tökéletes keksz alaprecept. Sütöttem már a tésztából csokikrémes, kókuszos, diós és fahéjas…..
Szekercelazac Epertorta 2013.06.02 14:22:12
Még nem csináltam epertortát. Torta nálunk legtöbbször csak valamilyen ünnepi eseményre készül: születésnap, névnap, esetleg karácsony. Az eprszezonban pedig mi nem ünneplünk senkit. Ezt a hiányosságot pótoltam tegnap és készítettem egy epertortát. A kisfiam ki is jelentette…..
És eljött az ideje, hogy kipróbáljam az öregtésztával sütést. A sajtos bagettek tésztájának az egynegyedét a kikapcsolt kenyérsütőgépben hagytam egész éjszakára. Közben túlkelt, majd összeesett a tészta. Reggel egy kicsit átgyúrtam, majd beraktam a hűtőbe. Amikor…..