Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MOL Csapat

772 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajda Attila hat héten át Portugáliában készült az idei szezonra. Az olimpiai bajnok kenus nem először volt a NELO hajógyártó cég vendége, így számára ismerős volt a közeg, ugyanakkor a felkészülés utolsó két hetét nem megszokott edzőjével Vécsi Viktorral edzette végig,…..
A kétszeres olimpiai bajnok Kozák Danuta nyolc hétig Portugáliában a NELO hajógyártó vég központjában készült az idei évre, majd hazajött, és egy gyors ki-, illetve becsomagolás után már Szolnok felé vette az irányt, ott folytatja a felkészülést. Szüksége is van a kemény…..
Kovács Katalint mindössze hat hét választja el élete talán legfontosabb pillanatától. Szerepelt ugyan már öt olimpián, számtalan világ-, és Európa-bajnokságon, de hiába a közel hatvan aranyérem, biztos, hogy egyiknek sem örült úgy, mint kislánya érkezésének. A kis Luca…..
Egy hetedik és egy nyolcadik hellyel zárta Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság idei második versenyhétvégéjét, a Francia Nagydíjat. A Zengő Motorsport pilótája az első futamban volt a második helyen is, de autója hibája miatt a futam végére visszacsúszott a hetedik…..
Babos Tímea újabb hatalmas sikert ért el, miután a tajvani Hao Csing-csan oldalán megnyerte a 250.000 dollár összdíjazású, Kuala Lumpur-i női kemény pályás tenisztorna párosversenyét. A magyar klasszis ezzel idei második, pályafutása során a kilencedik tornagyőzelmét szerezte…..
Véget ért Kozák Danuta számára az nyolchetes portugáliai edzőtáborozás. A kétszeres olimpiai bajnok a NELO hajógyártó központjában kiváló körülmények között készülhetett az igen csak sűrűnek ígérkező idei szezonra. Sűrű, hiszen a júliusi, brandenburgi…..
Felemásra sikeredett Michelisz Norbert számára a túraautó-világbajnokság 2014-es első versenye a Marokkói Nagydíj. Az elismerésre méltó, hogy Norbi mindössze másfélnapos tesztelés után pontszerző helyen végzett az első futamban, az ugyanakkor bosszantó, hogy a 8. helyről…..
Vajda Attila az utolsó hetét kezdte el a portugáliai edzőtáborban. Az olimpiai bajnok kenus számára ez már a sokadik felkészülés volt a NELO hajógyártó központjában, de mint edzője Vécsi Viktor elmondta, ilyen jól sikerült edzőtáboruk még nem volt. „Ez persze nem azt…..
Babos Tímea jelenleg a 250 000 dollár összdíjazású Kuala Lumpur-i WTA-tenisztornán szerepel ahol egyesben az első fordulóban kikapott a cseh Kristyna Pliskovától, ám párosban még ott a javítási lehetőség.  A jelenlegi legmagasabban jegyzett magyar teniszező február óta Thomas…..
Vajda Attila továbbra is Portugáliában a NELO hajógyártó központjában lévő edzőtáborban rója a kilométereket, de az EDF Démász-Szeged többi kajakosa és kenusa számára véget ért a négyhetes edzőtábor. Az olimpiai bajnok kenus edzője, Vécsi Viktor is hazatért már és…..
Kovács Katalin június elejére várja első gyermekét, de jelenleg is ugyanolyan pörgősen éli az életét, mint ha a felkészülés közepén lenne az idei szezonra. Ugyanúgy sürög-forog és bármilyen hihetetlen, az edzésekkel sem állt le, Természetesen nem az ilyenkor megszokott…..
Babos Tímea közel kéthónapnyi távollét után itthon töltött pár napot. Rá is fért a pihenés, hiszen az elmúlt időszakban számos versenyen vett részt egyéniben és párosban is. Legutolsó tornáján Monterreyben, egyéniben a második fordulóig jutott, párosban viszont a döntőig…..
Hosszú hónapok várakozása után ezen a hétvégén a Marokkói Nagydíjjal elkezdődik a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2014-es idénye. A sorozat egyetlen magyar pilótája Michelisz Norbert szinte „szűzen” készül a versenyre, hiszen csak múlt héten kapta meg az új Hondáját,…..
Véget ért az EDF Démász-Szeged kajakosainak és kenusainak egyhónapos portugáliai edzőtáborozása. A csapat jelentős része az elmúlt hétvégén hazajött, az olimpiai bajnok Vajda Attila azonban „ráhúz” még egy kicsit, ő további két hétig élvezi a NELO hajógyártó…..
Babos Tímea jelenleg pályafutása eddigi legnagyobb sikereinek helyszínén Monterreyben szerepel. Timi 2012-ben egyesben, 2013-ban pedig párosban diadalmaskodott a mexikói városban. Ezúttal csak a tavalyi sikerét lesz alkalma megismételni, egyesben ugyanis búcsúzott az 500 000 dolláros…..
Kozák Danuta több mint négy hete Portugáliában készül az idei szezonra. Amint azt a kétszeres olimpiai bajnok elmondta, úgy érzi fejben és fizikailag is előrébb tart, mint tavaly ilyenkor. Ha azt vesszük, hogy tavaly így nyert három világbajnoki aranyat, akkor bízhatunk benne, hogy…..
Michelisz Norbert idén már három tesztelésen is részt vett, azonban öröme nem lehet teljes, hiszen ezeken csak szemlélő volt, és nem vezethette az idei Hondát. A túraautó-világbajnokság (WTCC) egyetlen magyar pilótája továbbra is vár új autójára. Ennek fényében roppant…..
Babos Tímea az elmúlt héten még Miamiban szerepelt az 5 427 105 dolláros Sony Openen, a héten pedig már a számára oly kellemes emlékeket idéző Monterreyben lép pályára. Két éve az egyest, tavaly pedig a párost nyerte meg a mexikói versenyen, ahol idén remélhetőleg…..
A kétszeres olimpiai bajnok Kozák Danuta már több mint egy hónapja élvezi Portugáliában a melegvízes edzőtáborozás minden „örömét”. Danuta tisztában van vele, hogy a mostani kemény munka később kamatozik, hiszen roppant hosszú az idei szezon, benne Világkupa versenyekkel,…..
Kovács Katalin tavaly ősz óta éli a kismamák senkihez sem hasonlító boldog életét. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos június elejére várja első gyermekét, akiről már azt is tudja, hogy kislány lesz és Lucának hívják majd. A csinos sportoló azonban áldott állapotában is…..
Vajda Attila immár harmadik hete Portugáliában, a NELO hajógyártó központjában készül az idei szezonra. Mint korábban elmondta, bízik benne, hogy a tavalyi eredményeit meg tudja ismételni és még rá is tud tenni egy lapáttal. Ez azt jelenti, hogy az 1000 és 5000 méter mellett,…..
Michelisz Norbert az elmúlt hét második felét Valenciában töltötte, ahol a túraautó-világbajnokság (WTCC) legnagyobb esélyesei – a Honda mellett a Citroen és a Chevrolet - egy kollektív tesztelésen vettek részt. Mint azt a Zengő Motorsport pilótája saját honlapján elárulta, a…..
A háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin június elejére várja első gyermekét. A csinos kajakos áldott állapotában sem állt le a mozgással, hiszen rendszeresen jár edzésre, de természetesen napjainkban nem úgy készül, mint tette azt évekig az év mostani szakaszában. A múlt…..
Kozák Danuta a tőle megszokott csendes módon készül az idei szezonra, melyen legfőbb célja hogy bebizonyítsa, továbbra is ő a világ legjobb kajakosa. Ilyet természetesen ő nem mond, de az elmúlt évek eredményeit figyelembe véve ez egyértelmű. Tudja jól, ahhoz, hogy a tavalyihoz…..
Vajda Attilát sokan „bántották”, amikor 2012-bennem sikerült megvédenie olimpiai bajnoki címét a londoni ötkarikás játékokon. A szegedi kenus akkor úgy fogalmazott, ő megtett mindent, és ez most ennyire volt elég. Tavaly nem fogadkozott, nem tett hangzatos kijelentéseket, csak a…..