Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yanchi345

0 bejegyzést írt és 486 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
Nem tudom, hogy poén-e vagy sem. Trükkös Photoshop vagy a valóság, de Fejes Attila pár napja küldött levele szerint kalózlobogó alatt jár a BKK hajója. Ahogy írja: "Ma fotóztam a Boráros téren, sajnos csak mobilról, így csak elég pixeles haloványan látszik, de ennek a…..
      Első fokon elmarasztalták Karsai Lászlót, mert neonácinak nevezte a Jobbikot. A Jobbik úgy beszél, mint a neonácik, úgy gondolkozik mint a neonácik, úgy is néz ki mint a neonácik, de tilos neonácinak nevezni, mert az sértő. A zsidókra akármit mondhat egy…..
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
yanchi345 2012.10.27 20:52:33
@dukeekud: Egyszer rámtörtek hárman a sarkon, hogy most azonnal vegyek fel svájci frankos hitelt, de elszaladtam. Hú, megúsztam, biztos az IMF-esek voltak, kés is volt náluk.
"Ők azok, akik alig pár hónapja, probáltak megbuktatni, egy ország törvényesen választott kormányát." - legalábbis ezt állítja a Turulbanszületett, és róla tudjuk, hogy ő sohasem hazudik. Na figyelj, lassan írom, hogy legyen időd felfogni: ha az IMF meg az EU komolyan meg akarná buktatni 0. Viktort, már holnap nem ülne a helyén. Igaz, hogy előtte kb. egy órával minden pénz eltűnne az országból, nem azért, mert ezek ilyen szemetek, csak egyszerűen az a pénz nem a miénk. Ha az IMF most nem áll velünk szóba, az csak sok pénzünkbe kerül, de veled fogják megfizettetni, ne aggódj.
Előfordul olyan egy blogszerkesztő életében (vigyázat, intim részlet...), hogy nem ért egyet mindenben azzal a poszttal, amit megjelentet. Nagyjából így vagyok Balázs írásának bizonyos részeivel, de a fogalmazás néha kissé talán túlzott markánsságát hajlamos vagyok betudni…..
yanchi345 2012.10.01 11:59:28
@AnnaKarenina: bizony, a nyugat elsősorban nem pénz (bár ki mit képes felfogni belőle, egy mekihuszárnál nyilván itt vége is a világnak) hanem szabadság. És ehhez a szabadsághoz bizony pénz is jár, a hiányához meg a hiánya. Amikor otthon eladták a szabadságukat némi (júdás)pénz reményében, akkor akinél a szabadság landolt, az ki is fosztotta / fosztja az országot rendesen.
Ha mérgező növényeket kellene felsorolnom, a vöröshagymát valószínűleg mág a sor legeslegeslegvégén sem említeném. Ehhez képest a hazai zöldség-gyümölcsfogyasztást propagáló Fruitveb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet által üzemeltetett honlapon és az…..
És hogy kerül a templomba, és hogy a börtönbe/munkatáborba? Hát a templomba úgy, hogy mivel az  Oroszország nevű egészázsiai államban a totális putyinizmus buzzzzzzzzzgó támogatója az egyház, eléggé kézen vagy min fekvő volt odamenni a csajoknak tiltakozni. Börtönbe,…..
yanchi345 2012.08.26 20:23:50
@Unionist: "és Jézus a hegyen azt mondta: sziklára építsetek templomot." - ezt megírnád, pontosan hol (igehelyileg) mondta?
K-Blog Vesztett a Közgép 2012.07.13 19:12:00
Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik a mai Közbeszerzési Értesítőt a kezükbe vették. Orosháza város csatornahálózatának és szennyvíztisztító telepének fejlesztését NEM a Közgép vezette konzorcium nyerte. A nettó 3.847.000.000 forint értékű beruházást az S-A…..
Várható volt, hogy nem javul fel hirtelen a helyzet a múltkori poszt után, de Zoli azért csak megpróbált K&H-s SZÉP-kártyával wellnesst fizetni. Persze nem sikerült.  Most történt velem a hosszú hétvégén a KH szép-kártyával. Igénybe vettem egy hosszú hétvégés…..
Androlib blog. Bipp! Adós, fizess 2012.05.18 15:05:00
Egy ideje a levegőben lóg a hívások, sms-ek és mms-ek megadóztatásának tervezete, ami azért kellemetlen, mert a tavaly  kivetett telekom adót még képesek voltak a szolgáltatók benyelni, az idei fekete levest viszont már nekünk kell meginni.     A T most küldött…..
yanchi345 2012.05.18 18:30:06
@kovi1970: A dollár meg terem a mezőn, csak öntözni kell, nyilván.
yanchi345 2012.05.18 18:32:26
@Gery Greyhound / Jön az el-számolás 2012! Infó itt: "A gyereked ÁFA-mentesen Facebookozgat a telefonján" - hivatalosan ugye nem, hiszen a magánhasználatot a cég továbbszámlázza a telefon tulajdonosának (most naiv vagyok, ez van).
A május elsejei RTL Klub Híradójának félhetes kezdését egy komoly hanghiba miatt két órával eltolták. Mikor a híradó műsorvezetője Erős Antónia beköszönt, Jenson Button forma egyes versenyző sportkocsijának hangja hallatszott. Három percig ment a műsor hanghibával, mire…..
Ne érje szó a ház elejét, hogy csak az LMP-ből posztolunk bicikliző politikusokat. Ha látunk utcán bicikliző politikust, pártfüggetlenül kipakoljuk őket.Ezt a képet most találtuk, Teknős Miklós, a Népszabadság fotóriportere csinálta a '90-es években valamilyen sajtóeseményen.…..
 Mi az esélye annak, hogy Orbán Viktor péntek 13-án igazat mond? ..
Orbán Viktor, aki korábban az országgyűlésben az európai ügyekért felelős bizottsági elnök volt, húsvéti üzenetében bejelentette, hogy a Föld kocka alakú, a tudományos felfedezések fabatkát sem lendítettek a zemberiségen. Kimondta a tutit: vagy fundemantalista kereszténység,…..
yanchi345 2012.04.09 13:33:19
@pánpéter: Ne vetítsd ki a saját fóbiáidat másokra. Attól még, hogy te ellenállhatatlanul gyűlölöd azokat, akiknek szúrja a szemét a Szeretett Vezetőd képmutatása és hamissága, nem kell azt képzelned, hogy aki a hamisságotokról szól, az benneteket gyűlöl. Az ünnepről meg itt egy történet:
"És Jeruzsálembe érkezének [húsvétkor]. És Jézus bemenvén a templomba, kezdé kiűzni azokat, a kik a templomban árulnak és vásárolnak vala; a pénzváltók asztalait, és a galambárusok székeit pedig felforgatá;
És nem engedi vala, hogy valaki edényt vigyen a templomon keresztül." - hmm, nem tudott viselkedni, igazán megtaníthatnád rá.
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
Schmitt tegnap esti nyilatkozata izomból arcul vágott majd mindenkit e hazában, akinek van némi köze a tudományos világhoz. Miután a Semmelweis Egyetem példaszerű gyorsasággal meghozta a döntést egy számukra rutinszerű ügyben, az elnöki interjú nem azt boncolgatta, hogy maradhat-e…..
A Megújul a magyar tanügy elnevezésű országjárás eddigi tapasztalatait firtató kérdésre válaszolva Hoffmann Rózsa azt mondta, hogy a várható változásokról szóló fórumokon még nem találkoztak "erős kritikai hanggal". És nem szakad rá! De legyen. Ha ez a büdös…..
Amerika az államcsőd szélén, Európa pánikban? A miniszterek nyaralnak, a kormány nem nyilatkozik ... 274 forint a svájci frank, a 1,2 millió frankhiteles és 300 önkormányzat pánikban? A miniszerek nyaralnak, a kormány nem nyilatkozik ... Aztán - hála az égnek - végre megszólalt…..
 A nap videójában Mike Tyson gyógyítja az Angry Birds-addikciót.   ..
yanchi345 2011.07.18 11:45:49
@NightBagoly: Kösz, hogy szólsz, programozóként dolgozom már régóta, a sulit is befejeztem, akkor én nem lehetek kocka.
 Kedves Feri! Azért használom ezt a talán indokolatlanul közvetlen megszólító formulát, mert egyszerű – mint ahogy levelem mondanivalója is rendkívül egyszerű.Az elmúlt napokban tovább folyt az az értelmetlen küzdelem, amely az MSZP megszerzéséért tart már egy…..
yanchi345 2011.07.05 10:18:45
@Gabbesz: Én is ezt kívánom neki, éljen sokáig, a mindenkori minimálnyugdíjból.
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..
Lelkesek és elhivatottakÉrdekes kezdeményezésről adott hírt a FIFA: a dél-afrikai foci vb-n ugyanis újra felbukkantak a két éve nagy botrányokat kavart Sporttal a Rasszizmusért Egyesület tagjai. „Szervezetünk tíz éve alakult, arra szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy a…..
Azt adom! Érettségi, egyetem 2011.05.25 07:00:00
Küldte: EndrúBoy..
yanchi345 2011.06.06 20:49:33
@Cristiano66: Talán le kellene tenned annyit az asztalra, mint egy egyetemi tanár, és utána pofázni.
Nem te teszel nekik szívességet, ha nem tetszenek, elmehetsz kapálni.