Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sceptical

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szkeptikus Társaság 5. válasza Ésszerű válaszlehetőség-e az intelligens tervezettség az élővilág eredetére? Ígéretünknek megfelelően most visszatérünk a „száraz” tudományhoz. De mielőtt ezt megtennénk, szeretnék három mondatban reflektálni az ID utolsó…..
Válasz az ÉRTEM egyesület 3. válaszára Most közelítsük meg a problémát kissé másképp. Egy pillanatra halasszuk el az ÉRTEM legutóbbi konkrét érveinek cáfolatát – ezekre következő válaszainkban bőven sor kerül majd – és próbáljunk az ID hívők érvrendszerében…..
A Szkeptikus Társaság harmadik válasza az ÉRTEM egyesület első kérdésére: Az eddigiek alapján kijelenthetjük, hogy az ID nem ésszerű válaszlehetőség az élővilág eredetére. Nem válasz és nem ésszerű. Miért nem válasz? Az élővilág eredetéről az ID semmit sem tud mondani,…..
A Szkeptikus Társaság második válasza az ÉRTEM egyesület első kérdésére: (Zsámboki János tagtársunk levele) Úgy tudtam, hogy ebben a vitában az ÉRTEM mozgalom képviseli az ID álláspontját. Ezért furcsa, hogy magáról az értelmes tervezésről semmit sem írnak, kizárólag az…..
A Szkeptikus Társaság első válasza az ÉRTEM egyesület első kérdésére: „Ésszerű válaszlehetőség-e az intelligens tervezettség az élővilág eredetére?” A Szkeptikus Társaság ebben a vitában az evolúcióbiológia tudományán belüli szakmai közmegegyezést…..