Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerike

21 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Telibe! 2014.11.04 16:37:23
Ennél jobb Halloween-videót még nem láttam idén. Most pénteken, Aberdeen városközpontjában, a Belmont Streeten ezerrel ment a bulika, emberek beöltözve mentek Halloween-partiról Hallowen-partira. Az egyik társaság tagjai ember-nagyságú bowling-bábú jelmezbe öltöztek, és mikor…..
Gerike 2014.11.04 17:01:45
  Két hét múlva ilyenkor madárcsicsergésre ébredünk Földváron, kiverjük a szemünkből a csipát a mosdó szélén, mint hamut a nagypapi pipájából – elég az alliterációkból –, azt a három, S-es méretű Tesco-szatyrot, amit összekészítettünk a kéthetes útra (és…..
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
Robogó Mopedbohózat 2012.05.26 17:34:00
Ugye most kéne Mopedrally 2012 címet adnom, de az esemény számomra egészen mássá fajult, arról meg nem nagyon tudok írni, hogy mások számára milyen volt. Vannak az ember életében olyan napok, amikor bánja, hogy nem adatott be szopornyica elleni védőoltást. Persze én a humoros…..
Az első képen látható dán dog az arizóniai Tucsonban él, és "mindössze" 108 kilós és 221 centis. Azt hiszem, az étvágya sem lehet csekély...                              A második…..
A közterületfenntartó csapatai harcban állnak. Minden segítség elkel. 7634-es is...
Hétvégére egy jó kis program Szegeden. Hídivásár és sok minden egyéb jó, még több infó itt!Na és persze ami a lényeg, hogy volt fotósulim is kiállít, köztük nekem is lesz kinnt egy potyográfiám!Erről pedig bővebben…..
OHkultizmus.blog Lenn a parton 2.0 2009.05.13 19:48:00
Jelentem sikerült megkaparintanom új gépemet, egy Nikon D80-ast, amit természetesen ki is próbáltam a héten.Így kerültem  a Tiszához, hogy teszteljem a technikát. Igazából nem igen születtek művészi képek, de  ez az egy tetszett, így megosztom a nagyérdeművel!Hát azt…..
Gondolom mostanra már a legtöbb helyre eljutott a hír, hogy leégett a Könd utca- Huba utca sarkán álló üzletsor egy része. Én is kimentem és csináltam pár képet. Bővebben a képek alatti linken.Hát ennyi tőlem, és itt a link...
OHkultizmus.blog a NAGY kérdés 2009.04.26 12:07:00
Gondolom mindenki ismeri, és gondolom már mindenki gondolkozott is rajta, hogy miért van ez, hol éri ez meg, és úgy egyáltalán mi értelme van ennek. Nem tudjátok miről beszélek?Az orosházi Tesconál folyton ott álló reklám csodáról, a "gravírozós…..
OHkultizmus.blog Super 8mm 2009.04.22 17:33:00
Nagy karrier vette ma kezdetét, vettem egy s8-as kamerát. Vagyis csak holnap lesz nálam, de ez már szinte formaság. Nem tudom kinek mit mond a "super 8mm" fogalma de tessék jutyubolni, aztán ott megvilágosodik az ember. Egyenlőre teljesen tudatlan vagyok én is, de már tettem…..
Hétvégén sikerült kijutnom egy kis időre a Fehér tó mellé, ott jött össze az alábbi kép.Csak kb.20 percet voltunk kinnt ami alatt tipikusan semmit nem láttam. Ez a kép visszaindulásunk után született, az út mellett voltak a madarak. Kocsiból kipattan, pár kép ellő, és hála…..
OHkultizmus.blog Lenn a parton 2009.04.20 14:32:00
Múlt héten Szarvason jártam, ott készítettem ezt a képet. Bárcsak nekem is így menne a vízenjárás. ..
Tehát először is röviden, tömören most már fogom tolni a képeket, csak hát tél volt, hideg volt, meg minden egyéb.Következő pedig az, hogy tegnap különös égi tüneménynek lehettünk szemtanúi. Dupla szivárvány volt biza. Hál' Istennek nálam volt a gépem, de sajnos nincs…..
Mester Tamás némi pókerrutinnal, kínai piacon vásárolt cowboy-kalapban pókerezni próbált a TV2 komolynak semmiképpen sem nevezhető celeb-röhejében. Kiesett, aztán bebunkózott. Amit művelt, azért szolídabb helyeken véresre veri a kidobóember, de van, ahol egyszerűen tökön…..
Ugyan tegnap már leírtuk a magyar kreativitást, de azért ez elhamarkodott volt egy kicsit. A minőségért előre is esdeklem, de nem tudok mit tenni.   szólj hozzá: Sör reklám   Amikor az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen...
Na ennyit az eredetiségről, annak ellenére, hogy nekem nagyon bejön a bőgatyás verzió is...   ...és íme, kicsit koppintás, kicsit erős pistás, de a miénk:   U.i.:A miénk jobb!:)..
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Gerike 2009.03.04 09:13:00
@Carnivora: sajnos pont ez az...hogy hülyéje bele se gondol ebbe.nah de ez nehogy már a bank hibája legyen!!!Erről kicsit tágan az jut eszembe, hogy ha mondjuk venni akarok egy műszaki cikket és bemegyek az első boltba, megveszem 100ehufért.
aztan hazamegyek és meglátom a neten 70ehufért.
én egyből beperelném az első céget mert átvertek...
OHkultizmus.blog Kutya.jpg 2009.02.28 19:28:00
Tudom mostanában nem írtam, és fotót sem tettem közzé. Ezt igyekszem pótolni most egy képpel amit bár régebben lőttem, csak nem rég PSeltem meg egy kicsit, többek közt elvettem az amúgy sem sok színt. ..
A Tv2 most szinte biztosra ment, már ha a bukásra hajt: lemásolják ugyanis a Hole in the Wall című legendásan idóta embertetrisz licenszét, és celebekkel tömik majd meg. Ha minden igaz, és még a Blikk is.   Hogy mi az az embertetrisz? A műsor egyébként Japánból indult…..
OHkultizmus.blog Feketecipők.jpg 2009.02.10 19:02:00
Pár komolyabb téma után most csak egy könnyed kép amit tegnap csináltam.Ez volt a feketecipők.jpg ..
Ma délután 14 órakor búcsúzott a több száz fős tömeg az újszegedi sportcsarnoknál Marian Cozmától. Cozma édesapja kérte, hogy álljanak meg Szegeden, tudván mennyire megrendítette a szegedieket fia halála.Rengeteg gyertya és mécses áll a sportcsarnok bejáratánál...
Tegnap este 5 órakor kezdődött az evangélikus suli szalagavatója. Az első "újkori" alkalom óta már 5 év telt el, és ennek örömére az akkor érettségizők egy meglepetéssel készültek: Megalakult a "Kapocs Öregdiákok Köre".Kálmán László(Laca) beszédében…..