Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiszedmi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Az orbánista 888.hu szerint      "A New York Times nemrégiben oknyomozó riportot jelentetett meg arról, hogy az amerikai muszlimok egy része örömünnepet tartott 9/11 után."            Sajnos nem sikerült megtalálnom ezt az oknyomozó riportot a New York Timesban.           Találtam…..
Több forrásból is úgy értesültünk, hogy Vlagyimir Putyin azonnali hatállyal hazarendelte minden orosz politikusát és családjaikat. Sörgős értesítést kaptak a külföldön tevékenykedő adminisztrátorok, diplomaták és orosz érdekeltségű cégek dolgozói, hogy családjaikkal együtt azonnal térjenek vissza…..
Egy dél-londoni lakótelepen találtak rá a 60 centis jószágokra. A kártevőírtó még nem látott ehhez hasonlót az elmúlt 15 évben, mióta a szakmában dolgozik...
"Nem baj, ha elfogy a Föld ivóvízkészlete, majd iszunk kólát."Ne dőlj be a drága tisztítószerek reklámjainak! Takarítsd ki a WC-kagylót pillanatok alatt, egyszerűen KÓLÁVAL. A lenti videón mutatjuk, hogy kell ezt csinálni.Ha pedig valaki azt gondolná, hogy a kóla drágább, mint…..
Nemrég láttam a világhálón az alábbi fotót. Feltöltője azt állította, hogy az 1936-os berlini olimpiai játékok idején ilyen Coca-Cola reklámokat lehetett látni a Harmadik Birodalomban. Természetesen a kép hamisítvány. Még ügyesnek sem nevezhető, hiszen bizonyára 'ä' karakter hiányában sima 'a' betűt…..
Kevés dolog osztotta meg annyira a szerkesztőséget, mint a Paul Walker emlékére szervezett gurulás. Kellett egy kis idő, míg lecsillapodtak a kedélyek, és megfelelő távolságból tudjuk nézni a dolgokat. Most a látott matricák, meg a kiszivárgott előzetes miatt került ismét…..
"Za dom!" – skandálta mikrofonba a tegnap esti, Horvátországot a brazil világbajnokságra kujuttató focimeccs után az ünneplő nézőknek  Josip "Joe" Šimunić több, mint százszoros válogatott védőjátékos. "Spremni!" – ordította vissza a tömeg. Miről is…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
75 éves lett Grétsy László, nyelvünk egyik kimagasló akadémikus koponyája. Ennek kapcsán álljon itt talán leghíresebb előadás-részlete:Helyzet: Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két…..