Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukorrépa

0 bejegyzést írt és 446 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Példátlan gyorsasággal indult meg a NAV ügyben a nyomozás. Igaz nem az ügyet kirobbantó Horváth András bejelentése alapján. A hatalomnak ma Magyarországon nem az a fontos, hogy egyes kivételezettek ne tömhessék degeszre a zsebeiket a közösből. Nem az a fontos, hogy felszámolják…..
cukorrépa 2013.12.20 12:31:31
a sok sz*rházi fidesznyik bértollnok hogy anyázza itt Horváthot, döbbenetes.

ekkora idióták vagytok? csókolom, inkább morognátok azon, hogy miért nem akar felpörögni a vizsgálat a NAV és a csatolt maffia ellen. ahogy a poszt is mondja: minden, amit a NAV, kormány és a potenciálisan gyanúsak eddig mondtak és tettek, amellett szól, hogy nyakig sárosak. félnek, ezért most a hatalom mögé bújva megpróbálják kicsinálni azt, aki beleköpött a levesbe.

elképesztő, hogy a NAV elleni vizsgálat nem pörög, holott óriási károkról szól a feljelentés, bezzeg a "whistleblower"-t, Horváthot meg akarják félemlíteni, házkutatás van nála, és lehet, hogy a hatalom kivezényelt kiskutyái hamarosan a bizonyítékokat is eltüntetik.

de ne reménykedjenek ezek a patkány adócsalók, mindannyian nem fogják megúszni, mert ha kell, százezres tömeg fog kimenni a Parlament elé a NAV és a csatolt maffiózók fejét követelve. és nem egyszer. a magyarokat nem mindig könnyű rávenni a tüntetésre, de most röhögve össze fog jönni ennyi ember. eddig is gátlástalanul loptak legfelül, de ami most megy, hogy még aktívan tussolják is, falaznak maguknak meg a csalóiknak, az tényleg az 1960-70-es olasz maffiaállam szintje.

és amelyik ökör jobboldalinak ez az egész eljárás tetszik, javaslom, hogy ismerkedjen meg a "nagysikerű" olasz maffiózók és maffiózó politikusok életével és karrierjével. meg nézze meg, hova jutott Olaszország mindezzel. hátha okul belőle - ha agyilag képes rá.
cukorrépa 2013.12.20 12:34:36
@legelső MortalWombat:

" "Most itt érdekes módon hemzsegnek a hatalmat védő, dicsőítő kommentek."
Melyik az?"

Mortal, ne tetesd magad hülyének. vagy csak lököd a demagóg, látszólag értetlen rizsát?

segítek, ha majomagyad nem pörögne: például azokról a kommentekről van szó, amelyek Horváthot gyalázzák és szinte szurkolnak azért, hogy jól megbüntessék.
Startup? COOLUP!!!!! A történelemben nem most gazdagodtak meg először szemtelenül fiatal magyarok zseniális ötletekből, de olyat 2013-ban láttunk először, hogy ezek a szemtelenül fiatalok szemtelenül COOL-ok is legyenek egyben. A Prezi atyjának köszönhető, hogy már egyetlen magára…..
Már századszorra keseregtem azon, hogy Heller Ágnes miért nyilatkozik olyan gonoszságokat Magyarországról, aztán gondoltam: legjobb lesz, ha írok neki és megkérdezem. Kaptam választ is, ami nem válasz, de legalább egy kommunikációkezdemény. Megkerestem a Facebookon a Heller Ágnes…..
Végre fellélegezhetnek a felvételi előtt álló diákok, a kormány ugyanis megkönyörült rajtuk azzal, hogy jövőre minden szakon lesz államilag finanszírozott hely. Az MSZP szerint a döntéshozók ezzel a döntéssel beismerték, hogy csődöt mondott az oktatáspolitikájuk. Szerintem…..
A jelenlegi kormánytöbbség közismerten szereti kitölteni a jogszabályi környezet kínálta kereteket. Így aztán senkit sem érhetett meglepetésként, hogy az alaptörvény hírhedt negyedik módosítása által teremtett lehetőséggel is azonnal éltek, és a lehető legsürgősebben…..
cukorrépa 2013.06.21 15:15:20
@na4: @Dörnyei József:

a sötétség ilyen elmeóriásai vajon honnan bújnak elő? minisztériumi, fizetett blogpadból? Orbán kandúr sej...ából? nagy élmény, hogy kilóg onnan a fejetek, és még magyarul tudtok gagyogni egy kicsit.

Orbán és bandája két kézzel és zéró aggyal rombolja a magyar felsőoktatást, mert nem értik, hogy a diplomások több pénzt tudnak hozni az országnak, mint a diploma nélküliek. nemzetközi tanulmányokat ez ügyben nem olvastak, ha ovlastak, elfelejtették.

a mangalicáknak képzelt nép királya, hiába, csak röfögni tud.
Magasan a világ fölött, fényes, fehér hóban, Alszik a Hegymászó teste, de a lelke vajon hol van? Fölszállt már a legmagasabb hegynek tetejére, Ahol a szép csillagos ég, a földet elérte. Az Úr a kezét nyújtja neki, s Őt magához hívja, Gyere Fiam, itt a helyed, így lett ez…..
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
cukorrépa 2013.05.21 21:17:37
@MostmarAztanEleg:
"Bringás társadalom = motoros ttársadalom = autós társadalom = magyar társadalom"

atyám, ez aztán árnyalt gondolkodás.
kétségbeejtően SÖTÉT.
ébredj már fel.
Bemutatta a MÁV-START az első új kocsiját, amely majdnem kész, és elkezdték gyártani a Flirt motorvonatokat is Szolnokon, hazai megrendelésre. Erre röviden csak annyit lehet mondani: még sok ilyet. Még sok új kocsit, vonatot. A lassú pályák mellett a teljesen elöregedett járműpark…..
A korrupció zászlóshajója rendben szeleteli a törvényesített közpénzlenyúlás állami megrendeléseit. Ez legalább egy tiszta ügy abból a szempontból, itt már korábban megtörténtek azok a törvénymódosítások ami ezt lehetővé teszi számára, és nem is kell nagyon telehazudni…..
cukorrépa 2013.05.10 11:22:21
@ob.szerver:

"A szervezett bűnözés ... a pár tízezer hűbéres családra támaszkodva ..., amivel évtizedekre biztosítják a dominanciájukat"

ennél pontosabban nemigen lehet megfogalmazni. nagyon kíváncsi vagyok, 5-10 vagy 30-40 év távlatából éri majd utol az akkor már aggastyán sz*rháziakat az igazság keze. előbb-utóbb felelni fognak azért, hogy

1) gátlástalanul, és megátalkodottan lopnak, sikkasztanak, mutyiznak,

és

2) ostoba és aljas módon hosszú távra teszik tönkre Magyarországot.

Bárcsak már a bíróságon látnám viszont a csúti Napóleont meg a rühes kiszolgáló bandáját!
!!! @ A38 Hajó, 2013.05.02. Igazán nem lehet mondani, hogy a Google keresőjének kedvenc zenekara, a !!! az idei év legaktuálisabb magyarországi fellépője lenne, de ettől függetlenül az igazán népszerűvé még a legnagyobb sikerei idején sem váló dancepunk egyik legjobb…..
A seggnyalonc újságírás prémium kategóriájában igazi mestermű született. A történet kiindulópontja nyilván az, hogy jobbos körökben nagyon menő lett az európai válságkezelés furcsaságait és elkúrásait úgy értelmezni, hogy a tehetségtelen unió, illetve a tagállamok…..
A trafikügy nem kivételes eset, nem pár kormány közeli vállalkozó helyzetbehozása,  hanem olyan automatikus következménye az átláthatatlanul működő rendszereknek, ami legálissá és nem vizsgálhatóvá teszi a korrupciót.Rétvári Bence szerint nincs szükség…..
Hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács elnöke. 51 éves volt. Azt hiszem, nem kell az embernek éppen gyászolnia ahhoz, hogy az információ hírértékéből ennyit, ne…..
Különösebben talán nem kell bizonygatni az üvegzseb-szabályok fontosságát abban az országban, ahol a politikai osztály lassan huszonöt éve sikerrel akadályozza a kampányfinanszírozás átláthatóvá tételét, és ahol ma sem lehetünk biztosak például abban,…..
cukorrépa 2013.04.05 23:39:53
@a fene tudja még:

ne légy rosszindulatú, vagy kishitű!

előbb-utóbb majdcsak kiszavazzuk a sz.rháziakat a hatalomból!
akármilyen naivul is hangzik ez.

vagy mi, vagy a kölykeink, vagy majd az unokáink.
nem holnapután, az nyilvánvaló. de az Átlátszó-féle erőlködésre és nyüzsgésre akkor is szükség van.
épp azért, hogy legyen esélyünk egy élhetőbb, kevésbé korrupt országra!
Van az úgy, hogy két ember egymástól teljesen függetlenül pont ugyanazt a dolgot találja ki, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani az ilyesmihez. Ott van például Ganxsta Zoltán és zenekarának Helldorado című albuma, aminek pont az a címe, mint a WASP nevű zenekar szintén…..
cukorrépa 2013.04.05 14:51:34
@Baribaszo:

az a logó is az MIT-től jön, végső soron, írja is ott valaki:

"The Manpower logo is just one that’s mentioned in the link I provided. MIT Press is perhaps the primary example of a similar logo style (designed in 1963)."

az MIT logó így néz ki:
mitpress.mit.edu/

hogy a Braun cége miért kapott a megszólalásig hasonkóért 50 milkát, csak sejthetem. ha én ennyit kapnék ennyi munkáért, a zsé egy részét továbbítanám...
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Közel 40 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Szécsi Pál életének néhány eddig feketének tudott foltja kifehéredjen, és feltárulhasson egy valóságos dráma... Két bulvár-magazin is hétről-hétre foglalkozik az énekes életével és halálával... Ami még régóta tudható, hogy…..
törökgáborelemez 489. Alá 2013.03.13 22:18:03
Áder János ma este a közszolgálati televízió híradójában bejelentette, hogy aláírja az alkotmány - hazai és nemzetközi tiltakozásokkal fogadott - negyedik módosítását. A pápaválasztással összehangolt időzítés is árulkodó, a szöveg pedig szinte minden sorában ugyanazt…..
cukorrépa 2013.03.14 11:11:22
siralmas ez az egész orbánista megoldásdömping mindenre, ami a szegény kis törpepitbull akarattyával szemben áll.

az áder csak egy nyomorult, besz*ri báb.

nézetem szerint ott lett elbaltázva az egész történet, hogy a szocialisták a rendszerváltás idején nem ismerték fel, hogy az MDF-fel (vagy akárkikkel) szemben, illetve melettük is lehet és kívánatos nemzetinek lenni.

az SZDSZ egyértelműen kerülte a "nemzeti mételyt" (csak hogy a saját kisebbségi pecsenyéjét sütögesse), és ezt a késztetését hamar és igen sikeresen beleojtotta a szocikba, akik innentől fogva ebben a nagyon-nagyon ostoba "nemzeti versus nemzetietlen" pártcímkézési térben jelentek meg.
itt kúrták el, nem (csak) gyurcsánynál.

mert innentől fogva több millió "nemzeti érzelmű" (bármit is jelentsen ez pontosan) ember számára a szocik és a szadeszesek elfogadhatatlanok voltak. megjegyzem, joggal. egy kisebbség (SZDSZ) ne akarjon többséggé válni, de még a többségnek erővel s erőből dirigálni se (amit a szocik hátán lovagolva megtehettek). ennyi jóérzés és intelligencia elkelt volna a "liberális" oldalon. de a hataloméhség és a vélt vagy valós kisebbségi sérelem elsötétítette az agyakat.

most meg itt ülünk a sz*rban, huszonegykét évvel a rendszerváltás után a "nemzeti" szavazók szerint a törpemarha pártján (na meg a Jobbikon) kívül minden nagyobb párt nemzetietlen és hazaáruló. ergo bármit is mondjanak, komolyan vehetetlen ennek a néhány millió embernek.

és egy pszichésen sérült hungarus diktátor is sokkal jobb, mint a nemzetietlen erők sötét alakjai! mert "jót akar".
na ja, csak nem az országnak, hanem a saját nyalókaszopogató csatlósainak. leöntve keresztény focimázzal.

Orbán diadalmas regnálásában vaskosan benne van Horn gyengesége, rossz helyzetfelmérése és a Kuncze-féle SZDSZ viszketeg pénz- és hataloméhsége.

mi meg megehetjük, amit főztek.
nem egy könnyű ebéd.
cukorrépa 2013.03.14 11:43:39
@toronado:

"mert ahhoz bizalom kéne, VÁLASZTÓI BIZALOM!!!!
Ez nincs nekik, ezt próbálják elfedni a folyamatos és nevetséges libsihisztivel."

ennél jóval árnyaltabb a helyzet. eleve különválasztandó a libsi a baltól, bár a liberálisok ezt a különbséget előszeretettel elmossák (a szocik meg voltak olyan marhák, hogy ezt a szokást békán hagyták).

az ex-, vagy lélekben még mindig SZDSZ-es társulat nem fogja magát nemzetinek (mármint magyarnak) nevezni, mert lényege szerint nem az, vagy nem bírnak közöttük többségbe kerülni azok, akiknek nincsen, mondjuk így, gójalapú hányingere a magyaroktól (az efféle hányinger nem túl okos dolog egy kisebbségi helyzetben, meghaladni intelligencia és megbékélési szándék kérdése is volna). ők hisztériáznak valóban, olykor joggal, de mindenképpen többet a kelleténél és rendszerint roppant demagóg módon (á la Fidesz, Kuncze stb.).

a nem libsi baloldal (MSZP, LMP, Bajaniék) keresik a helyüket és a megjeleníthető nemzeti mivoltukat. Az MSZP sokszor feleslegesen demagóg, működnek a régi reflexek, és valószínűleg a leegyszerűsítő, demagóg szövegelést sugallják a harcias PR-tanácsadók is.

a harmadik csoport, az LMP (amíg még létezik) és Bajnaiék nem hisztériáznak, hanem higgadtan elmondják a véleményüket. egy intelligensen működő politikai térben így is lehetne, így kellene.

csak hát a higgadt és racionális beszéd és cselekvés az agresszív fideszes demagógoknak nem érdeke, ezért minden erejükkel igyekeznek őket, a higgadtabbakat is bevonni a mocskolódásba, sárdobálásba, a populista büdösf*szságok mondogatásába.

szánalmasan primitív ez az orbánista doktrína! és attól nem lesz jobb, hogy a választók között sokaknak bejön - a demagógia sajnos sokszor kifizetődő politikailag (a fideszes haveroknak szó szerint is). az ország jövője, a tíz és húsz múlvani állapota meg le van sz*rva.

addigra az összes Orbán- és Kósa és a többi kádercsemete már réges-rég külföldön szerzett diplomát, elment, új életet kezd a vagyonnal, amit a papák itthon összeberheltek. ezeknek a cinikus sz*rháziaknak csak a saját családi és klánérdekeik fontosak, az adófizetőket most is csak szavazó-rabszolgának nézik és nemzetiszínű maszlaggal etetik.
cukorrépa 2013.03.14 11:46:08
@cukorrépa:

lol, békán = békén
Valami furcsa előérzet miatt nem néztem meg múlt héten a Sony nagy csinnadrattával bejelentett bejelentését, pedig azt ígérték, hogy megmutatják a jövőt. Kicsit furcsa ez, tekintve, hogy az aktuális konzolgenerációban épp ők voltak azok, akik annyira meg akarták mutatni, hogy…..
cukorrépa 2013.02.25 21:28:07
@BadSector:

"Vagy mást mondok. A játékkonzolok történetében melyik az a konzol, amely a grafika/hang és zene kombón TÚL bármilyen forradalmi változást hozott volna ÉS fennmaradt!"

sajnos ezzel egyet lehet érteni. a játékipar a sok, a több meg a még több pénzről szól, a kaszáláshoz meg mindig kell parasztvakítás. most ezt láttuk a PS4-gyel. nem vártam tőle semmi különöset, nem is jöttek elő semmi különössel. ez a social media a játékok esetében konkrétan egy idiotizmus, a multiplayerekkel és a klánokkal már régóta megvan a megfelelő közösségformáló erő és lehetőség.
cukorrépa 2013.03.08 22:07:08
@BadSector:

@cukorrépa: "egy csapat, akikből néhánynak vaskos összegeket kaptak Cukitól."

??? Zuckerbergnek szerinted hol voltak "vaskos összegei", amikor egy csóró diák volt, amikor a Facebookot kitalálta??? LOL, egy kicsit nézz már utána, mielőtt ekkora hülyeségeket leírsz..."

Kedves Nagytudású BS, perek sora kísérte a Facebook felemelkedését, és Zuckerberg szépen fizetett azoknak, akik állították, lenyúlta az ötleteiket. "egy kicsit nézz már utána", ugye, és mindjárt kevésbé hevesen válaszolsz. szó sem volt arról, hogy diákkorában fizette volna a lóvékat. akkor csak az ötleteket nyúlta...

"A Facebookot napjainkban az idősebb generáció többet használja, mint a fiatalok."

statisztika? vagy az ujjadból szívod?
segítek egy kicsit, ha megy az angol:

marketingland.com/social-network-demographics-pew-study-shows-who-uses-facebook-twitter-pinterest-others-21594

eszerint a 18-29 évesek 83%-a használja a FB-t, a 30-49 évesek 72%-a, s az ennél idősebb korosztályok még kevésbé.
akkor bocs, de mit hadoválsz össze-vissza, hogy az idősebbek használják a Facebookot? hol, a Holdon? olvasni kéne... nem irkafirkálni ennyit.
cukorrépa 2013.03.08 22:16:24
@BadSector:

@cukorrépa:

"sajnos ezzel egyet lehet érteni. a játékipar a sok, a több meg a még több pénzről szól, a kaszáláshoz meg mindig kell parasztvakítás."

"Welcome to the real world, Neo. A játékipar olyan, mint a többi tömegkultúra, NYILVÁN a pénzről szól."

kapitalista, évről-évre növekvő profitot megcélzó habzsoló cégekről. nem csoda, hogy a független játékok között jön ki egy csomó érdekes ötlet, a nagy játékkiadók meg okádják a szériákat. aztán valamelyik jül sikerül, valamelyik kevésbé (vő. FIFA, Need for Speed, Call of Duty).

"Miért, szerinted a programozók, grafikus, sztoriírók, kiadók miből élnének meg. A Te nagy játékszeretetedből?"

konkrétan a játékosok játékvásárlásaiból, pl. az enyémből, ami nem olyan kis tétel. a parasztvakításért nem szeretek fizetni, a jó, élvezetes, ötletes játékért igen.
nehogy már a p.vakítás kötelező feature legyen... lol.

kinek van szüksége itten az "összetettebb gondolkodás"-ra, most komolyan?

"Hogy mi a parasztvakítás, vagy mi nem az... megnézel egy hatásvadász gameplay trailert, az nem az?"

nem erről beszéltünk; de egy trailer valóban a lenyűgözés eszköze, lényege szerint is. egy PS4 bemutató show-tól ennél többet várna az ember (a p.vakítgatás mellett, persze). s főképpen ötletként többet, mint a share-connect-húha istenítését. eleve nem túl izgalmas irány... tényleg senki nem kíváncsi "Unknown Soldier 789" készségesen megosztott lövöldözéseire.
A hónap nem-meglepetése, hogy Zsiga Marcell vagyongyarapodásában semmi rendkívülit nem talált az illetékes bizottság. A képviselők alibit igazolnak egymásnak - a nemzeti együttműködés tipikus esete. A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze…..
Álszentfazék Hökkenten nézik 2013.02.20 21:18:26
A címben ormótlankodó olcsó szóvicc természetesen a HÖK körüli botrányokra utal. Ettől hangos a sajtó, pedig, ha a kutya harapja meg a postást, az ugye nem hír, csak ha a postás a kutyát. Abban, hogy egyik gusztustalan húzást, botrányt a másik követ, nincs semmi meglepő. Az…..
Dr. Mátyás Ference cikke eredetileg az ars boni jogi folyóiratban jelent meg. A Fidesz és KDNP frakció aláírásával 2013. február 8-án benyújtott Alaptörvény-módosítás az Alapörvényben rögzítené, hogy a részben vagy egészben államilag finanszírozott felsőfokú…..
cukorrépa 2013.02.11 14:36:26
@cukorrépa:

"ha az orvosok miből kaphatnának itt nyugati színvonalú fizetést?"

=

"na de az orvosok miből kaphatnának itt nyugati színvonalú fizetést?"
cukorrépa 2013.02.11 14:37:41
@DezInf:

számos dologban egyetértünk..
cukorrépa 2013.02.11 14:41:59
@konrada:

"...de abban nincs vita, hogy nem a felsőoktatás elérhetőségét kell szűkíteni.
Csak az agyelszívásnak azt a változatát, amelyben a költség itt, a haszon meg ott."

ez a lényeg az ún. "röghöz kötés" vonatkozásában. a Mo-n maradók érdekében megfogalmazható szándék az, hogy ne magyar adófizetői pénzen termelődjenek az egyébként is sokkal gazdagabb Svédország, Dánia, Anglia orvosai.

ha egy ilyen rossz bizniszt hosszú távon folytatunk, azzal kicsináljuk ezt az országot. persze, ez elsősorban azoknak fáj, akik itt akarnak maradni.