Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béboris

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
istanbul borsóhéjban 2015.09.08 02:11:18
Voltam még egy török esküvői bulin, Juditékkal, kis szűkkörű volt, de kedves volt mindenki itt is!Tegnap elmentem az ART INTERNATIONAL-ra , ez egy kortásr kiállítás. Nagyon sok minden volt, élveztem, h kiállításozok, szeretnézek a világ művészetében. Ma megint Lilláékkal…..
Szóval dióhélyban(?) az elmúlt napokat. Magam sem követem már... Volt ez a lakáskeresős stressz ugyebár. Ez egy olyan dolog, h azon voltam minden döntésemmel, hogy minél kevésbé essek a két szék közt a bad alá. De erre azt hiszem, nincs igazán recept.Feltűnt ugyanis, hogy elég…..
istanbul . 2015.09.04 22:37:25
Sziasztok!most teljesmértrékben a teljesség igénye nélkül írok,mind a címzett lista mind az írásmód, tartalom értelmében, ellenben biztos sok helyesírási hibával,mert ez sohse ment..mindegy nagyon jót repültem, utána nem volt gond megtalálni a srácot, aki egy magyar lány…..
béboris 2015.09.06 13:13:48
istanbul . 2015.09.05 03:18:16
Na. Ma meg átaludtam a fél napot, másnaposan hazakompztam. Na, azért ez menő, asszem. Még annyit nem részleteztem a tegnap estéből, hogy a buliba sétálva a Taksim fő fő utcáján , az Istiklal Caddesi-n sétáltam , ami persze a legturistább rész, de nekem akkor is az volt az a…..
istanbul 2015.09.05 03:32:54
Ja, aludni,...azt még nem nagyon szoktam itt.Első két napi szállásomon pl éjjeltől hajnalig egy spray-vel szaladgáltam a szobában, elképesztő harcot vívva (?)  a Bosporusból kiruccanó vérmes szúnyogokkal. Szerintem a müezzinre keltek ők is...
istanbul . 2015.09.04 23:51:12
Szóval tegnap egyszercsak azt vettem észre, hogy benne vagyok a sűrűjében, vagyis a magamrészéről ez már annak tűnt. S tovatűntek a szép ígéretek, hogy előbb a mocskos bürokrácia, aztán a bevetés. A magyar lány,akive Erdinc (Ádám török barátja) lakik tök jó fej,…..
béboris 2015.09.05 11:06:21
Ma újra palack-újrahasznosítás témában íródik a poszt: komplett asztali szetteket, használazi tárgyakat készít üvegpalackok szétvágásával, rogyasztásával a spanyol Lucirmás. Az általuk készített tárgyak 100%-ban újrahasznosított üvegből készülnek, termékeink…..
Újabb bringás klip járja az internetet, ezúttal a torontói Andrew Huang és a Side Pony Nation lányai mutatják meg mit jelentenek a bringás bítek. Nekünk tetszik, de még nem döntöttünk el, hogy egész nyáron azt kiabáljuk-e, hogy Ma Bicyclette, Ma bicyclette...…..
Bringázásnál ti hogyan és milyen táskát preferáltok legszívesebben? Hátizsák két vállpánttal? Nőies retikül(kiskosárban natürlich)? Bagaboo hardcore?  online surveys  ..
A Critical Mass után az eső kicsit megviccelt és ezzel romantikusan szórakoztatóvá varázsolta a Dürer Kertben tartott divatbemutatónkat. Mi nagyon élveztük partyt, reméljük Ti is! A buliról készítettünk egy videót és a szettekből egy bárhová beágyazható, megosztható pdf…..
Gyerekszoba Kötélen táncoló 2010.08.02 11:19:00
Nyomik minden mennyiségben jöhetnek, ezt már tudjátok rólam, így teljesen természetes volt, hogy Rose Minuscule teremtményeibe rögtön bele kellett szeretnem. Persze amellett, hogy maguk a figurák helyesek még az is a rendkívül-jópofa-és-imádnivaló kategóriába tartozik, amilyen…..