Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolti_

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vérben úszó arcú Döbrösi Laurával, börtönben leszúrt elítélttel, vadászpuskával lövöldöző Thuróczy Szabolccsal, Ferrarival száguldozó Olasz Renátóval jött ki az Aranyélet harmadik, befejező évadának első rendes előzetese, amelyből ugyan még mindig nem derül ki semmi konkrét a történetből, de az…..
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..
Fotó: HBO / Valkai Réka Elég kemény jelenet játszódik le az HBO saját sorozata, az Aranyélet utolsó, októberben érkező harmadik évadának első kedvcsináló előzetesében: Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) elégeti a teljes, sötét utakon szerzett vagyonát, meg egy szobrot, aminek, mondjuk úgy, elég…..
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
Zsolti_ 2018.01.11 11:40:59
Zsolti_ 2018.01.11 12:36:42
@Ancilla: Keress vissza egy olyan hozzászólásomat amiben magyar médiaszemélyre 'fanyalgok'. Nem kizárt, hogy tehetséges, de a legtöbb műsora rossz és nézhetetlen.
Egy sorozat halála az, hogy ha nem változnak annyira a karakterei, ha az írók nem tudnak annyi csavart, fordulatot, mindegymit vinni bele, hogy tovább akarjuk nézni. Ilyenkor a néző egy ideig még reménykedik (The Walking Dead 4.-5.-6. évad), utána letargiába esik, és ha nehezen is, de elengedi a…..
A TVLine forrásai szerint az NBC nagyon szeretné visszahozni az Office című sorozatot. Mint írják az új verzióban nem szerepelne Steve Carell Michael Scott nevű karaktere, aki az eredeti, 9. évadot megélt sorozat főszerepét alakította...
Három rész alatt lelőttek egy csomó embert. Ennyi a The Walking Dead új évada, az All Out War alcímű, és végre értem, miért nem fog Maggie szülni ebben az évadban, hát azért, bazdmeg, mert az évad végére még csak egy nap fog eltelni, már ha szerencsénk van, ugye. Nem értem a showrunnert és az…..
Az előző napi szuper izgalmak után szokás szerint lapos adásanyagga altatnak minket. Feri a tábortűz mellett előkapja a fából és banánhéjból eszkábált bendzsóját és elkezdi halkan bazseválni a Guantanamérát. Bárcsak. Viszont a cetlizést megint megbeszélik, és képes megfesteni a fingot, hogy az, hogy…..
Méth Gergővel, a Survivor magyar változatának egyik elég korán kieső játékosával sok mindenről beszélgettem - mivel pont akkora rajongója az amerikai verziónak, mint én, így simán elment két óra úgy, hogy észre sem vettük. Korán kiesett, a saját hülyesége miatt is, de a műsort továbbra is imádja.…..
comment:com Jön a Való Világ 9 2017.10.03 14:15:16
Jövőre érkezik az RTL Klubra a Való Világ kilencedik évada, jelentette be Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese a Vízió konferencián. Az valóságshow nyolcadik szériája tavaly augusztustól szeptemberig futott a csatornán, a műsorokat Istenes Bence és Nádai…..
Zsolti_ 2017.10.03 15:11:34
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
Zsolti_ 2017.09.27 14:38:45
@Szonjabarbi: Ugyan kérlek, ha agya lenne, nem esett volna ki Adri, hanem Barbit már rég kiejtette volna.
A Roast az a műfaj, amit a magyar közélet, vagy inkább tévénézői kör elég nehezen emészt meg, ráadásul nem is egyszerű megfelelő alanyt találni hozzá. Az egész Amerikából indult, 1910-ben volt az első olyan rendezvény, amikor egy ismert embert több ismert ember, pályatárs, haver és humorista…..
Ismeretlen terepen mozog a hetedik évadát vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) kezdődő Trónok harca, hiszen ez lesz az első olyan évad, amit nézve a könyvekkel tisztában levő barátaink nem fölényeskedhetnek mosolyogva, hogy ja, te még csak itt tartasz? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy…..
Aki szereti Idris Elbát, és ugye olyan olvasónk NINCS, aki nem, az most örülhet: a Luther és a Drót című sorozatokkal befutó, azóta filmes és extrém sportos karriert csináló színész, akit egyszer Pünkösd admirálisként is láthattunk a világ egyik legjobb filmjében, visszatér régi sikerei helyszínére,…..
Zsolti_ 2017.06.13 13:02:08
Sylvi sehun, lehet megbetegedett a fodrász, és Balin nem volt senki, aki olyan frizurát csinált volna neki, amiben 45 évesnek nézne ki, vagy, és ez is egy lehetőség, már annyira összeizzadta az összes cukormadár göncöt, hogy legfeljebb tényleg szörfösbarbibnak lehetne öltöztetni, mutatom. Mekkora…..
A Ninja Warrior az iszonyú gyerekes címe (Ninjaharcos, baszki) ellenére egy cseppet sem gyerekes vagy éppen lófaszjóskákra szabott akadályverseny, hanem egy igazán embert próbáló, állóképességet, erőt, koncentrációt és ügyességet egyformán igénylő feladatsor, amit egy gigantikus pályán kell…..
71 éves korában, Los Angeles-i otthonában halt meg az eredeti Apollo, az eredeti Battlestar Galactica-sorozat és film egyik főszereplője. A színészt korábban hasnyálmirigy-rákkal diagnosztizálták, szervezete most adta fel a küzdelmet.  Hatch 1971-ben, az All My Children című sitcomban kezdte…..
Nem tudom mit szóljak a hírhez, nekem ez a műsor a nemzetközi piacon annyira összeforrt Jeff Probsttal, hogy tulajdonképpen senkit nem tudnék elképzelni a helyén, de a magyar verzió Stohlját is nehezen felejtem el. Az biztos, hogy kemény meló lesz, és nem úgy értve, hogy Istenesnek ott kell laknia a…..
Az egyik legjobb és legrégebbi reality tér vissza a magyar képernyőkre ősszel: az RTL itt nálunk, ebben a posztban jelenti be, hogy újabb évadot forgat a Survivor című túlélőrealityből, amiből 2003-ban és 2004-ben is láthattunk egy-egy évadot. Ezeket annak idején egyszerre forgatta az RTL, ami a…..
Nagy bejelentéseket tett a Dextert, a Borgiákat és Nancy ül a fűbent is jegyző Showtime: Jim Carrey-t például mindjárt a hetvenes évek Los Angelesébe repítik vissza, ahol a helyi stand-up comedy színteret…..
A Showtime mostanában nem kényezteti el az előfizetőket saját sorozataival: a Masters of Sex két évad alatt sem találta meg a hangját és tulajdonképpen egy drámai szoftpornó az egész, a Penny Dreadful első évada szétesőbb volt, mint egy összbaloldali kerekasztal (a másodikról…..
Az eredetileg Odyssey címre hallgató, nagyívű konspirációs drámába egy katonanő, egy újságíró aktivista és egy ügyvéd sorsa kapcsolódik össze egy elcseszett(?) katonai küldetés után, amiben a katonanőnek meg kellett volna halnia, de nem így lett. A nyomozás, az egész ügy…..
Audrey Middleton (nem rokona Kate-nek) az amerikai Big Brother 17. évadának egyik versenyzője, és hát ő az első transznemű játékos a reality ottani történetében (a britekél volt már traszgender versenyző korábban). Hogy aztán csak azért került be a műsorba, mert férfiből lett…..
Már két mentort is elvesztett az X-Faktor, Malek Miklós után Keresztes Ildikó is kiszállt a műsorból - írja a Blikk. A bulvárlap infóját megerősítette az orrkisebbítésen átesett énekesnő, aki úgy nyilatkozott, hogy "25 éve élek és létezem színpadon, most szeretnék újra…..
Zsolti_ 2013.03.11 17:04:07