Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rita3

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
Rita3 2011.06.29 18:25:51
@Lacusru: És kedves Lacusru, rajtad az segítene, ha minden belefáradt orvos inkább kertésznek ment volna? Akkor jobban lenne a 10 éve nyögésed? Pont a Te ellátásod javulásának érdekében kellene az orvosokat jobb helyzetbe hozni.
Egy tűzoltónak, ha életét veszti tűzoltás közben, akkor kajánul közlöd, hogy így jártál kishaver, miért kellett neked ezt a pályát választanod? Ha igen, akkor no comment, ha nem, akkor pedig nekem miért kellene az orvosi egyetemre jelentkezéskor azt is elfogadnom, hogy az éhenhalásért kell gürizzek alvás nélkül 48 órákat?
(a fonendoszkópból egy n betű kihagyása pedig marhára a helyesírást jelzi egy kommentben, hamár akkor Te is kihagytál egy vesszőt a látom elől a hozzászólásodban)
Rita3 2011.06.29 18:44:40
@bandika gazdája: Sajnálni nem kell az orvosokat, hogy el kell menjenek. De többen azt állították, hogy azért mennek orvosnak az emberek, mert már az egyetem elején arra gyúrnak, hogy majd mennek külföldre. Ez pedig így nem igaz. Én ezt csak erre írtam. AZ pedig hogy másoknak is gyalázatos a kezdő fizetése így nagyon nagy általánosítás. Csak a rokonságból, ismerősök közül (pl gyógyszerészek, mérnökök), ha összehasonlítom a kezdő fizetéseket, mind többet kapnak az orvosoknál.
Rita3 2011.06.29 18:53:39
@bandika gazdája: Olyan összefüggésben, hogy a szenzációs életű, teletömött zsebű orvosok, akiket te úgy irigyelsz a jó életükért, utazgatásaikért, a nagy láblógatásukban öngyilkosak lesznek. Mert olyan jó dolog orvosnak lenni. És ez a lehető legdrágább neked, adófizető polgárnak, hogy fizeted az ő kitaníttatásukat, majd még ki se használhatod az eredményt, mert holtában egyik sem fog meggyógyítani. És a külföldre menésük is neked a legrosszabb, nem nekik, ezért nem kellene a megoldás keresése ellen hörögj.