Regisztráció Blogot indítok
Adatok
millano

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szofi a vérzivatarban 2007.10.08 08:00:00
Nyilasok 1956-ban? Bizony, volt olyan is. De nemcsak olyan...
DzsemBlog Happy Ending 2007.08.07 17:26:00
Ahogy Balázs kollégám lírai bejegyzésében is megfogalmazta, lassan végéhez közeledik a világtalálkozó. Ez érzékelhető támaszpontunkon, a Magyar Irodában is. Dobozok mindenütt, lassan lebomló sátor, lázas, olykor kissé bizonytalan pakolászás. Az utolsó simítások vannak…..
Száz éves a mozgalom. Pár dolgot kiemelnénk az alább következő hírből: - 560 magyar fiatal multikulturális hangulatban - ügyességi és hagyománytisztelő feladatokkal, de szórakozva emlékezni - egyszerre ennyi magyar fiatal a rendszerváltás óta még nem volt külföldön - Makaó,…..
A cserkészet 100. születésnapjáról már szinte mindent leírtak az altábori beszámolókban. Mégis, úgy érezzük, egy rövid hangulatkép erejéig megéri visszatérni erre a rendhagyó jubileumra. A Scouting's Sunrise reggelén az Arénában gyűltek össze az altáborok, hogy élő…..
A nagy hajtás, szervezés közben bizony néha a Magyar Iroda sztahanovista médiásaira is rájön az ötperc. Válogatás a legőrültebb pillanatokról. Ő Techet Gábor, amint örül a fejének, hogy bejutott Budai Mikó Csabival a Splash programra. Ugyanis eleinte kőkeményen ki akarták…..
1,5 év felkészülés, várakozás és izgalom után végre elérkezett az idő, hogy megkezdődjön a 21. világdzsembori. A Magyar Dzsembori Csapat megérkezett, és felvette a szivárványszín nyakkendőit és ezzel együtt valami mást is, amit úgy nevezünk: Dzsemfíling. Ez a blog a Magyar…..
DzsemBlog Dzsemboris életképek 2007.07.30 13:06:00
Üdvözlet!Ahogy az altábori beszámolókban is olvasható, tegnap változékony, amolyan igazi angliai időjárás uralkodott Chelmsford felett. Még reggel is esett, majd egész délelőtt szürke felhőréteg takarta a napot. Ennek ellenére az élet nem állt…..