Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lemezgyár

53 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egykutya Basset Klubshow 2013 2013.05.24 14:33:39
2013.05.17-én, nagy siker és érdeklődés mellett lezajlott a Basset Fajtákat Tenyésztők és Tartók Kynológiai Egyesületének szervezésében a Basset and Hound Club Show 2013, ahol a Basset fajták legpompásabb egyedei képviseltették magukat. A rendezvényre várakozáson felüli…..
Egykutya Boldog Valentin napot! <3 2013.02.14 11:38:06
..
Egykutya Kutyák Disney mesékben 2013.02.13 11:19:55
Itt egy lista olyan Disney mesékről, amikben kutyák is szerepelnek :) Ti tudtok még meséket? Susi és Tekergő: 101 kiskutya: Pochahontas, Percy  Pluto: Volt (Bolt): Toy Story (Slinky kutya): Goofy: A róka és a kutya (Copper): Olivér és…..
1. Német juhászkutya 2. Yorkshire terrier 3. Francia buldog 4. Angol buldog 5. Rövidszőrű magyar vizsla 6. Amerikai staffordshire terrier 7. Mopsz 8. Bichon havanese 9. west highland white terrier 10. Golden…..
Egy új-zélandi menhely dolgozói kutyákat tanítanak vezetni. Három menhelyi kutyus vett részt a 7 hetes tanfolyamon. A cél az volt, hogy bebizonyítsák, az utcáról megmentett kutyák értékes lények. A kiképzők először egy a vezetőfülkét szimuláló modellben tanítják meg a…..
Nem is gondolnánk, hogy mennyire mérgezőek lehetnek a kutyák számára!  Én is meglepődtem néhányon amik a listán szerepelnek. Az alábbiak egy gyűjtemény nem egy teljes lista! Mindegyik megnevezés mellett találsz egy rövid leírást, hogy a kutyákban milyen tüneteket…..
Hihetetlen ez a kutya :)))) ..
Naki'o, a világ első ebe, akinek mind a négy lábát robotlábak helyettesítik. A kutya teljes életet él a protéziseknek köszönhetően. A kutyust korábbi gazdái elkergették otthonról, egyedül bolyongott egy hideg pocsolyába, mancsaira pedig ráfagyott a jeges víz, így amputálni…..
Eszméletlenül aranyos :D:D:D ..
A rövid válasz erre a kérdésre az, hogy igen, ám vannak olyan tényezők, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Az ivartalanítás a tulajdonos által meghatározott fontos döntés, ami egy szukánál a petefészkek és a méh kioperálását, egy kan esetében pedig a herék…..
Egykutya Gyermekek és kutyák 2013.02.07 11:14:42
Az Egyesült Államokban működő Állatvédő Liga felmérése szerint a gyermekek mintegy felét éri kutyaharapás a 12. születésnapjuk előtt. Nagy – Britanniában évente mintegy 200 000 kutyaharapástól szereznek tudomást a hatóságok. Ezek harmada-fele gyermekeket érint, és…..
lemezgyár 2013.02.08 10:40:19
@fizetekmegegysort: Jézusom...
lemezgyár 2013.02.08 11:38:39
@babó: Szélsőséges estre gondoltam. Ha felelős szülőről beszélünk ilyen baj nem fordulhatna elő. De sajnos a példák nem ezt mutatják :(
lemezgyár 2013.02.08 15:40:49
@Kovácsné: Teljesen igaz, hogy a kis ölebek nagyobb eséllyel marnak meg egy kis gyereket, mint egy nagy testű kutya.

Én is tapasztaltam, hogy mikor sétálok a kutyáimmal a gazdik folyton felkapják ölebüket, mert mi milyen "veszélyesek" vagyunk. De az nem tűnik fel neki, hogy a saját kutyája megvan veszve a kezeiben....
Vagy a kiskutya póráz nélkül van és rohan oda hozzánk (persze a gazdira abszolút nem hallgat). Ha egy agresszívabb kutyához rohant volna így oda és megtámadja a nagyobb kutya, akkor a nagyobb kutya lett volna a hibás mert megette a kis ölebet...

Tisztelet a kivételnek, mert vannak normális kis kutyás gazdik is.
Ha mégis úgy döntöt valaki, hogy szeretné ivartalanítani kutyusát, a palavet.hu honlapon találtam pár információt, hogy mire figyeljünk az ivartalanítás előtt és után. Mikor célszerű elvégeztetni a beavatkozást? Célszerű a műtétet 6-8 hónapos korban elvégeztetni,…..
Vanessa Williams Kutya: egy Enzo nevű yorkie Érdekességek: Vanessa rajongója a New Yorki Soho-beli Animal Haven Shelter-nek és segített a "Hozd haza a kedvencedet microchippel" kezdeményezésnek 2007 októberében, pár hónappal az ő kutya-botrányát követően. Négy gyermeke van,…..
lemezgyár 2013.02.07 10:39:25
Most PetHead ajándékcsomagot nyerhetsz, ha 3 kérdésre válaszolsz a haziallat.hu honlapon. (http://www.haziallat.hu/kviz/) ..
Egykutya Kullancs tévhitek 2013.02.04 13:18:58
Mi is a kullancs?A kullancsok 3-4 mm nagyságú, vérszívó ízeltlábú állatok, akik a természetből támadnak. Bőrbe fúrják fejüket, majd a hajszálerek szállította vérből táplálkoznak. Az okozott sebbe nyálukat fecskendezik, ez az anyag hordozza a veszélyes toxinokat.…..
Luxus ápoló termékek Legyél akár egy játékos kölyökkutya, aki egy gyors fürdőre vágyik, vagy egy gubancos szőrgombolyag, aki mesésen puha bundát szeretne, a Pet Head tökéletesen kielégíti minden igényeidet. Luxus kényeztető samponok, krémbalzsamok és spray-k a tiszta,…..
Az interneten olvasgatva találtam rá. A leírás szerint  megelőzhető a foltos gyep kialakulása, melyet a kutyavizelet okoz, így a gyep zöldebb és frissebb marad.  De nézzük, hogy miről is van szó: Dog Rocks kövek jellemzői: Egyszerűen használható Teljesen természetes…..
A megfelelő kutya kiválasztása az idős ember számára biztosítja a társaságot, a biztonságot, a mozgást, vagyis megvannak az egészségügyi és lelki előnyei is. A kutyák mindenkinek jó társat jelentenek, de leginkább az idős embereknek van szükségük rájuk, mert közülük sokan…..
Hong Dong a 11 hónapos Red Tibeti masztiffért közel 300 millió forintnak megfelelő összeget (10 millió kínai jüant) fizetett ki egy újgazdag kínai férfi - ekkora vagyont még soha sehol a világon nem adtak ki kutyáért. A világ legdrágább kutyája azonban "csak" a hatodik…..
Nem hiszem el....:D Legalábbis ezt állítja egy kínai farmer, Liu Naiying. Annak ellenére is ragaszkodik történetéhez, hogy az állatorvosok közölték lehetetlen, hogy egy birka kutyát hozzon a világra. A Shaanxi tartományban élő Liu szerint azonban ez birkakutya, mert ő…..
Egykutya Érdekességek kutyákról 2013.02.01 10:34:14
A világ legöregebb kutyája egy ausztrál pásztorkutya volt: 29 évet és 5 hónapot élt. A világ legnehezebb kutyája Zorba (angol masztif). 1989-ben állította fel a rekordot. Méretei: 143 kg-ot nyomott akkor a mérlegen, marmagassága 93 centiméter volt. A kutya teljes hossza…..
Egykutya Elképesztő kutyaházak 2013.01.30 14:54:06
Számomra hihetetlen, hogy a gazdik mennyi pénzt képesek költeni luxus kutyaházra....Nem sajnálom a kutyáktól, csak szerintem nincs szükségük rá.  Léteznek olyan kutyáknak készült "viskók", amelyekben a függönyök kézzel készültek, a falak kivannak tapétázva, tévét és…..
Egykutya Kutyakeksz házilag: 2013.01.28 13:06:58
Imádok saját magam kutyakekszeket csinálni a kutyáimnak. Itt van pár recept amiket a neten találtam, és még finomak is :) Húsos golyócskák: Hozzávalók: - 25 dkg darált marhahús                              …..
Egykutya Lusta kutyafajták: 2013.01.28 12:02:19
Sok gazdi olyan kutyát szeretne, aki csak fekszik mellettük a heverőn. Íme egy lista a leglustább kutyafajtákról. Attól függetlenül nekik is van mozgásigényük csak nem olyan sok mint más kutyatársaiknak:1. Basset hound2. Bulldogok (Francia bulldog, angol bulldog, amerikai bulldog)3.…..
Egykutya Abszurd törvények: 2013.01.22 13:09:35
Számomra hihetetlen, hogy tényleg vannak ilyen törvények :D:D  Anchorage, Alaszka : Tilos a kutyát, a kocsi tetejéhez kötözni. Ventura Country, Kalifornia: Kutyák és macskák csak engedély birtokában párosodhatnak. Hartford, Connecticut: Törvény tiltja a tacskók iskolába…..