Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robbie90

0 bejegyzést írt és 219 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött…..
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
aeon flux megvan az új batman! 2013.08.23 04:15:00
Az elmúlt hetekben gyakorlatilag minden számításba jövő hollywoodi színész neve szóba jött, amikor az volt a téma, hogy ki játssza majd Batmant a Comic-Conon bejelentett, egyelőre még cím nélküli (habár végül jó eséllyel a következőre hallgató) Batman Vs. Superman-filmben,…..
robbie90 2013.08.23 08:12:00
@REMY: Annyiszor el lett már mondva, hogy Bale nem lesz többet Batman, szinte hihetetlen, hogy van aki még emiatt sír. Az ő Batmanje olyan szájbarágósan lett lezárva, hogyha ezek után visszahoznák, akkor azzal az egész TDKR-t kidobnák a kukába kb.
Azt hiszem, most már minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy A galaxis őrei (magyar munkacím) lesz a Marvel stúdió eddigi legegyénibb filmje - már ami a felállást és a szereplőgárdát illeti, s ez utóbbi most egy igazi nagyágyúval gazdagodott, egészen pontosan a…..
aeon flux farkas: a magyar szinkron 2013.07.21 11:55:00
Már fölösleges is számolni, hányadik X-Men-film is kerül a mozikba jövő héten, de a Farkas sok szempontból adhat okot bizakodásra a képregényfigura kedvelőinek. A mutánsok mozis maratonja lassan másfél évtizedesre nyúlik, és természetesen a kezdet kezdete óta szinkronizáltan…..
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Lapzárta (The Paper). Megfejtő: todie2d (4 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (7 pont)3. fhio (5 pont)4. Mozsy (3 pont)5. Tnitike (1 pont)..
robbie90 2013.07.17 12:01:39
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Emelt fővel (Walking Tall). Megfejtő: Mozsy (3 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. todie2d (5 pont)3. Mozsy (3 pont)4. Tnitike (1 pont)..
robbie90 2013.07.15 10:25:20
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Melegkonyha (Fuera de carta). Megfejtő: Tnitike (öt kép alapján) Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. Tnitike (1 pont)..
robbie90 2013.07.11 14:17:33
@Zalaba_Ferenc: Hát én pont fordítva vagyok ezzel, csak azért se nézem mostmár meg. :D
Miután egy rajtaütés során John Reid (Armie Hammer), a haladás útjára lépett (értsd: fegyverek helyett paragrafusokban hívő) jogász majdnem otthagyja a fogát, Tontóval (Johnny Depp), az életét megmentő indiánnal az oldalán ered majdnem-gyilkosai nyomába.  A fenti…..
A szabályokat itt találjátok. Új kép! Megfejtés: Üldözési mánia (Rat Race). Megfejtő: adm16 (2 kép alapján). Jelenlegi állás: 1. adm16 (8 pont)..
robbie90 2013.07.01 19:35:43
Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy felelevenítek egy régi játékot, melynek az a lényege, hogy filmekből vágok ki képeket, melyeket aztán torzítás mentesen posztolok, nektek pedig ki kell találnotok, hogy melyik filmről van szó. A képek a nehezebbtől (általánosabbtól)…..
robbie90 2013.06.29 19:26:47
A múlt héten lerántottuk a leplet a szerkesztőség által összeállított lista utolsó helyezettjeiről, amivel persze nem minden olvasónk értett egyet, de mi másért is szeretjük annyira a toplistákat? Haladunk tovább, a következő ötös fogat Japánból indul, hogy aztán mutánsokon…..
Ahogy már beszámoltunk róla, a Beverly Hills-i zsaru, nem kap folytatást helyette tv-ben folytatódik sorozat formájában. Aaron Foley lesz a főszereplő, aki Axel Foley fia és a Detroiti rendőrség kötelékében dolgozik. Megvan már a főszereplő is, Brandon T.…..
robbie90 2012.10.26 09:32:01
@mr.roper: Pedig pont, hogy poénos szerepeket szokott kapni, pl a Trópusi viharban ő volt Alpa Chino. :)
Tőlem kap majd egy esélyt a dolog a régi szép idők emlékére, aztán majd meglátjuk.
Elég kemény ez a még meleg előzetes, ami bővelkedik az új jelenetekben, és egyre kevesebb kételyt hagy az emberben a film minőségével kapcsolatban. Damn straight. A találatért köszönet szkristof92-nek! ..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.10.20 08:00:00
Film+ 21:00 bérgyilkos a szomszédom Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry) és Sophie-t (Rosanna Arquette) teljesen átlagos házaspár, ha az átlagos, hogy a férfi még dolgozik a nő rendszeresen csalja. Ebbe az "idillbe" lép be egy új szomszéd, a hírhedt bérgyilkos, Jimmy (Bruce…..
robbie90 2012.10.20 18:47:45
@game ower: Hogy ez mekkora baromság! Szerintem akkor te mint "vásárló", ha nem tetszik az "áru" ne gyere ide többet vásárolni, és valahogy biztos meglesznek a respekted nélkül...lol.

(én meg már azt hittem, hogy az üregi trollok október közepén elvonultak téli álmot aludni, de ezek szerint tévedtem)
A kosáranimék etalonjának számító ’93-mas Slam Dunk óta nem készült említésre méltó sorozat a műfajban – ezt az űrt igyekszik betölteni a Kuroko no Basuke, ami a trónon csücsülő SD-t ugyan megszorongatni nem tudja, ám minden tőle telhetőt elkövet, hogy 25 epizód erejéig…..
Szép lassacskán megkezdik aktuális premierjüket az országos és kábeles sorozatok, közvélemény kutatásunkban pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti mit vártok leginkább, már vágva a centit. Összeszedtünk négy viszonylag népszerű szériát, amikre szavazhattok, illetve amennyiben…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.05 08:00:00
Mára egy négy Oscar díjat nyert alkotás jön, Film+2, 21:00 A tégla. Legjobb film, legjobb rendező, legjobb vágás, legjobb adaptált forgatókönyv. Mi kellene még ezen kívül?? Ennél csak az lenne jobb, ha az eredetit a hongkongi Szigorúan piszkos ügyeket adná a tv. A főbb…..
Két hete vetette le magát egy hídról Tony Scott, a filmvilág és a rajongók is megrendült a hír hallatán. A főleg akciófilmekre specializálódott és sok remek produkciót leszállító rendezőnek állítólag agydaganata volt, ám ezt felesége cáfolta. Így egyelőre nem tudni, hogy…..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.04 08:00:00
Film+, 21:00 A függetlenség napja 1996-os film Will Smith és Jeff Goldblum főszereplésével, melyben kiderül, hogy tényleg nem vagyunk egyedül az univerzumban, de a földönkívüliek nem békések, és jönnek, hogy leigázzák a földet. A film készítésekor Will Smith éppen túl…..
A megvásárolható álommal végre elérhetővé válik a régi vágy: a világ olyan, amilyennek akarjuk. Csak ki kell fizetni. Isten hozott a Rekallnál, annál a cégnél, amely az álmokat emlékekké változtatja! Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás - bár szereti…..
Filmdroid Új Expandables 2 jelenet 2012.08.16 09:00:00
A Lionsgate megint kidobott egy egyperces jelenetet, hogy a rajongók átvészeljék még azt a pár napot, amíg a film a mozikba kerül. Jól látom, hogy a hősök tüzet nyitnak egy civilekkel teli repülőtéren teljesen autómata fegyverekkel, mielőtt még látnák, hová céloznak? Még jó,…..
Az év talán legizgalmasabb hírét jelentették be, hivatalosan is megerősítették a Warner Bros. stúdiónál,hogy felkérték Ben Afflecket rendezze meg a  Justice League filmet. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, a színész rendező már találkozott is Christopher Nolannel…..
Matthew Vaughn helyett Jeff Wadlow rendezi a Kick-Ass második részét, az első rész sztárjai már aláírták szerződésüket a folytatásra, így most új szereplőket keresnek a filmhez. Donald Faison már le is szerződött a filmre. Faison leginkább a Dokik című sorozatból lehet ismert…..
Több hír is napvilágot látott a Daredevillel kapcsolatban. Sikerült megnyerni rendezőnek A szupercsapatot is jegyző Joe Carnahant, így mostantól ő felel azért,hogy újraindítsák a piros álarcos szuperhős kalandjait. Ha a Fox nem akarja elbukni a Daredevil jogait, akkor el kell…..
robbie90 2012.08.07 17:36:06
@kerdezo83: Nem valószínű, hogy a Fox veszni hagyná a Daredevil jogait, inkább elkezdenék a forgatást időben, így tehát a Marvel nem áldoz fel semmit, csak nyer azzal, hogy kitolja kicsit a határidőt.