Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emtrexx

32 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Random Képregények RANDOM #1 2010.12.06 07:00:00
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja. Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja. Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk benne,…..
„A smell of nerdiness and geekery“   A Londoni Film és Képregény Fesztivált nem először rendezték meg idén. A tavalyihoz képest mégis jelentős volt a változás: sikerült közel megduplázni a látogatók számát. Hogy hogyan? A rendezvény alapvetően arra szakosodott, hogy…..
A mai napon új - vagyis hát kijelenthetjük, hogy évek óta példa nélküli - magazin jelent meg az újságosoknál. A 5panels alkotócsapat ugyanis a limitált kiadványokról rendszeres, újságos terjesztésre váltott, így képregényeiket ezentúl az ország számos pontján…..
1867., Budapest. Egy véletlen folytán előkerülő Gépjárómű talán az utolsó példánya a hajdani emblematikus harci gépeknek, amelyek napjainkban már a feledés homályába merültek. A lelet azonban nem várt események mozgatórugójává válik. Az Osztrák-Magyar Monarchia recsegő…..
Idén ismét vár mindenkit a HoldfényCon, a hely ahol a Fantasy, a Sci-Fi és az Anime rajongói együtt élhetik ki rajongásukat. Hallottál már a San Diego Comic Conról? Ha szeretnéd megtapasztalni milyen egy ilyen rendezvény, gyere el május 18-án a Millenáris Park D csarnokába, és…..
Következzen a Fantasmania online játékbolt (link) által meghirdetett G.I.Joe nyereményjáték utolsó fordulója, vagyis az utolsó kérdés! Mint már említettük, a mindhárom kérdésre jól válaszolók közül két játékos kerül kisorsolásra, egyikük egy Snake Eyes, míg másikuk…..
Folytatódik a Fantasmania online játékbolt (link) aktuális nyereményjátéka, melyen két szerencsés nyertes egy-egy vadiúj G.I.Joe akciófigurát és mozijegyeket zsebelhet be, utóbbiakat a Pólus Mozi (link) jóvoltából. Mint az előző körben, ezúttal is egy kérdésre kell…..
A Fantasmania online játékbolttal karöltve ismét egy kis játékra invitálunk benneteket. Ha van kedvetek két képregény olvasása között filmezni, vagy kiegészíteni figura-kollekciótokat, itt a remek lehetőség :) A helyes megfejtők között a játékbolt két jól felfegyverzett…..
Harmadik számához érkezett FanService című sorozatunk, melyben alkotóink mangák által ihletett képregényeit szedjük időről-időre csokorba.Egy befejeződő, egy önálló és két újonnan induló történet mellett ismét jelentkezünk képmelléklettel is, melynek megtekintését…..
„– Te, ezt megint jól összenyomták.” Az elmúlt börzék alapján kezdem azt hinni, hogy a következő a helyzet: Ha a bejárat előtt hatalmas sor áll, akkor odabent olyan jól el lehet férni, hogy az szinte már ijesztő, ám ha az ember egy pillanat alatt be tud jutni, egész…..
Jókora kihagyás után ismét új számmal jelentkezik a Random FanService sorozatunk. Egy folytatás és egy félig-meddig folytatás mellett két új anyaggal is készülünk, két köreinkben eddig ismeretlen alkotót mutatva be ezzel a Random közönségének. A pontos tartalomról csak annyit…..
Idén tavasszal már 25. alkalommal kerül megrendezésre a budapesti képregény börze. Igaz, a szerzők és kiadók az eddig megszokottnál jóval kevesebb újdonsággal készülnek a mostani eseményre, de a börze amúgy is hagyományosan a kevésbé új kiadványok beszerző helye. Szóval aki…..
A 20. század elejére Petőfi Sándor népünk emlékezetében ZS-kategóriás akcióhőssé formálódott. Mindez persze nem csak úgy magától történt, hanem a korabeli ponyvaipar működésének egyik eredménye volt. A bulvárszerzők Petőfi nevével, a róla szóló képtelenségekkel…..
Elérkeztünk e havi programunk, a Valamilyen Hivatal utolsó előtti fejezetéhez. Félelmet nem ismerő hőseink ismét megküzdenek az ismeretlennel...vagyis leginkább ordibálva rohangálnak. De mindezek ellenére, vagy pont ezért reméljük, most is jól fogtok szórakozni. Jövő…..
Köszönjük a lelkesítő hozzászólásokat, amiket az első történetre kaptunk! Ígéretünkhöz híven, itt is van a következő, reméljük ebben sem fogtok csalódni. Lesz itt rohangálás, kiabálás, izgalom, dráma, és természetesen ma sem találtuk az elgurult gyógyszerünket,…..
Eljött a február és vele együtt a Valamilyen Hivatal is!  Ebben a hónapban minden pénteken közzéteszünk egy epizódot Lőrinczi Balázs sorozatából, a hónap utolsó péntekén pedig - az aktuális rész mellett - letölthetővé tesszük mindegyik részt cbr illetve pdf…..
Már csak kettőt kell aludni és indul a februári program, azaz a Hivatal hónap. Ennek örömére közzé tesszük a 4 (+1) történetet összefogó borítót ami, akárcsak a történetek nagy része, Lőrinczi Balázs munkája. Ne felejtsétek: Pénteken jön az első történet! ..
Minden kiderül pénteken! A történetet egyébként, amihez ez a reklám kapcsolódik, Barta Szabolcs rajzolta, aki a Halloweeni nyalánkságunkat és az Emberiséget is jegyzi!..
Pontosan egy hét múlva! ..
Lesz itt minden, kérem szépen! ..
De milyen Hivatal? Kik ezek? És mit csinálnak?  Erre keressük mi is a választ, február elsejétől, minden pénteken! ..
Random Képregények Februárban! 2013.01.11 08:00:00
További előzetesek hamarosan! ..
 Biztos volt már ennél jobb évada is az eredeti műsornak, de hogy eddig unalmas, az biztos. Visszaemlékezve az első részre, csak a kiborulás és a díszletbontás volt az, ami megmaradt bennem és egy jó énekes. A második részt is megnéztem és esett a színvonal. Amennyire hatásos…..
…mikor a zenehallgatás még esemény volt Tizenéves koromban – ez az időszak nagyjából a 80-as évek vége, 90-es évek eleje környékére datálható – a középiskolai osztályomban csak az lehetett igazán menő csávó, akinek volt valamilyen Hifi berendezése. Gondolkodtam rajta,…..
Emtrexx 2012.07.14 19:53:55
Mennyi képregény fogy? című sorozatunkban az itthon megjelenő képregények olvasóinak számát elemezgetjük, találgatjuk, és így lesz ez a mostani, befejező részben is. Az eddig bemutatott adatokból látható volt, hogy voltak szerzők, kiadók, akik kevésbé találták meg…..
Emtrexx 2012.07.09 09:37:20
@NeroBlanco: Amit érdemesnek/fontosnak láttunk megemlíteni, az mind belekerült a posztba, egyebeket nem szeretnénk hozzáfűzni (illetve egyik kérdésedre részben válaszolt az előző hozzászóló).
Saját eredményeidről és megérzéseidről pedig szívesen olvasunk a saját blogjaid valamelyikén, de örülnénk ha a jövőben legalább a Randomon folyó beszélgetések nem rólad szólnának.
Köszönjük