Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Székely András

468 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a nyári leárazások ideje is! :)  JOYA KÉNYELMI CIPŐK - NYÁRI LEÁRAZÁS Dubai White2016-os női szandál a kényelem és az egészség jegyében. Listaár: 51.900 FtWebshop Ár:44.990 Ft Dubai Brown2016-os női szandál a kényelem és az egészség jegyében. Listaár: 51.900 FtWebshop…..
Az Adidast senkinek sem kell bemutatni. A legújabb cipőjüket viszont igen! Ennek a lábbelinek az anyaga részben újrahasznosított, tengerből vagy óceánból kihalászott műanyag, illetve illegális halászhálókból tevődik össze. Korlátozott példányban lesz kapható, összesen csupán 50 készül majd belőle. A…..
Talán sokan emlékeznek még, hogy az Enquist nevű márka korábban Softy volt, és egy magyar vállalkozás terméke. Sajnos erről a márkáról is már egy ideje keveset hallani, pedig egy nagyon jó és egészséges termékről van szó. Talán sok embert az ár tartott vissza, és az, hogy…..
Egy ideje minimális az újdonságok listája a gördülő talpas cipők világában, és amikor talán a legkevésbé számítottunk rá, meglep minket a Joya egy újdonsággal. A puha, süppedős talpszerkezetéről ismert gyártó most egy új területre evez. Persze, ha belegondolunk,  hogy a márka mögött az MBT atyja…..
Egy érdekes hirdetésre leltem a minap a Jófogáson: A Softy/Enquist gördülőtalpú lábbelik terápiás hatékonyságát tudományos vizsgálatok támasztják alá! Magyar termék! Gyermekek részére az egyedüli aktív szupinált szandál-és cipő-megoldás, mely a boka korrekciója és az ízületek védelme mellett az…..
Gördülő cipő Kerékpár eladó 2016.04.04 21:10:15
Sziasztok. Elnézést, hogy a blogot most ilyenre használom, de egy kedves barátomnak szeretnék segíteni, mert el kell adnia a kerékpárját minél hamarabb, és gondoltam itt olyanokat is elérhet, akiket a Jófogáson talán nem.  2014-es modell, de a biciklit 2015. május végén újonnan vásároltam. A téli…..
Ennek is el kellett jönnie. 6 éve vásárolt Ryn Tracker White szandálommal végleg szakítottam. 6 év hosszú idő, de ő hűségesen kitartott akár 8, akár 24 órás műszakról volt szó. A hosszú idő alatt a szélei megkoptak, a festék helyenként lepergett, a talpbelsőn súrlódás nyomai láthatók. A talpa is…..
Sőt, ami azt illeti 6 év után erre cseréltem le a Ryn Tracker White szandálomat, amit ezidáig nyúztam a munkahelyen napi 8, néha 16 vagy akár 24 órában is. Ez a szandál, amiről 2010-ben írtam először,  rászolgált már a cserére. A mostani állapotáról később fogok tudni fotókkal szolgálni.  Akkor…..
Az elmúlt két hétben a képen látható Joya papucsot teszteltem munkahelyi körülmények között, és hamarosan a tapasztalataimat is meg fogom osztani az olvasókkal, illetve közölni fogok képet a ma már 5 éves Ryn Tracker White szandálomról is, amit pontosan ezzel a papuccsal…..
A "Vissza a jövőbe" című film rajongói évek, ha nem évtizedek óta várnak már arra, hogy a filmben is bemutatott önbefűző cipő végre valóság legyen. 2016-ban végre bejelentette a Nike, hogy elkészült a valóban önrögzíti cipővel, amiben viszont már nincs cipőfűző. A cipő neve Nike HyperAdapt 1.0, az…..
Manapság nagyon népszerűek a különféle aktivitásmérő órák, karperecek, és egyéb termékek. Szerencsére a cipőipar is folyamatosan fejlődik, sőt a Samsungnak köszönhetően ez a két világ most kapcsolódhat egymáshoz. az iofit elnevezésű cipő mögött a mobil és egyéb elektrotechnikai eszközöket gyártó…..
Az amerikai Oral Roberts University első éves hallgatói számára kötelezővé tették, hogy fitness karkötőt, azon belül is a Fitbit-et viseljék. Ezzel az egyetem a hallgatók fizikai edzettségét tudja nyomon követni. Ezen az egyetemen minden szemeszterben van fizikai felmérés, mely során a hallgatóknak…..
Gördülő cipő UnderArmour Band 2016.01.17 20:52:46
Hamarosan kapható az UnderArmour Band fitnesz karkötő. A hivatalos weboldal szerint a karkötő lépést számlál, alvást rögzít, jelez, ha valaki hív, jelez ha nem vagy elég aktív és rezgéssel felébreszt.   ..
Két éve, talán néhányan még emlékeznek, a HTC megvillantotta a Grip elnevezésű fitness karkötőjét, ami 199 dollárért GPS jeladót is tartalmazott...volna, ha lett volna belőle valami. Sajnos nem lett, és a HTC azóta sem jelentette meg ezt az eszközt. Most viszont egyszerre dobnak piacra egy új…..
A cipők sámfa alapján készülnek, de Te egyedi vagy, mint ahogy a lábad is az. Sőt mindkét lábad egy picit eltér a másiktól, éppen ezért van szükség arra, hogy a talpbetéted is a Te igényeidre szabják a szakemberek. És ez most már Magyarországon is elérhető. A Batz egyedi…..
Tovább a bolthoz: DrShoes..
A Nike mindig is szeretett új dolgokkal kísérletezni. Most egy olyan koncepcióval álltak elő, ami sok emberen segíthet. Az amputált, agyvérzésen átesett vagy cerebrális parézissel küzdők számára segítséget jelenthet a Nike új Zoom Soldier 8 fantázianevű terméke, mely egyben…..
Apple iWatch, HTC Grip, Motorola 360, Jawbone Up3...talán sokan hallottatok ezekről, de igazán nem tudjátok hova tenni őket. Mik ezek? Mire jók? Hamarosan, ha a GörbülőCipő Bloggal tartotok, minden kérdésetekre választ kaptok. Addig is egy kis ízelítő az első készülékből, amit…..
Gördülő cipő Tripla vagy semmi! 2015.04.15 08:00:00
..
Kezdje az Új évet az Új Joya modellek mellé járó +1 grátisz Venezia Light cipővel, amennyiben Interlaken és Iglo PTX  modelleket  vásárolon most listaáron.  Tehát vásároljon egy ilyet:   Vagy egy ilyet: és kap mellé ingyen egy ilyet: A készlet erejééig,semmilyen…..
Már kaphatók a divatos Joya férfi, téli modellek. A termékek megvásárolhatók a Dr.Shoes budapesti üzletében. ..
Már kaphatók a legújabb Joya téli modellek, melyeket kifejezetten nőkre terveztek. A termékek megvásárolhatók a Dr.Shoes budapesti üzletében.  ..