Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hammer

1427 bejegyzést írt és 2528 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem unni ezt a Covid-járványt. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, és nincs is ebben sok újdonság, de valahogy úgy érzem, meg kell osztanom az ezzel kapcsolatos gondolataimat, azt, hogy mit is unok az egészben. Természetesen kezdem unni a kiszámíthatatlanságot. Mivel egyelőre nem látszik, mikorra…..
A Zrínyi 2026 haderőprogram keretében a Magyar Honvédség számos képessége, fegyvernemi kultúrák újjászületése, modernizálása zajlik.  A A Zrinyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program logója A Légi Haderőnem esetében a Kecskeméti Vitéz Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartotta…..
Ott hagytam abba, hogy megcsináltam az előselejtezőt, és vártam az eredményt. Hága támogatja biztonsági együttműködésünket Jeszenszky képviseli Antallt a bécsi ET-csúcson Magyar ellenőrök a román légtérben Fodor Gábor a Fidesz esélyeiről Gyógyulást, miniszterelnök…..
Sok esetben maguk a gyártók sem pontosan adják közre egy-egy autójuk valódi teljesítményét, nincs ez másképp az amerikai izomautók esetében sem, hogy valójában nagyobb lóerővel rendelkeztek korunk klasszikusai, mint ami a hirdetésekben szerepelt. Ezt nevezhetjük rejtett erőforrásoknak is, de erről…..
szirszarjaim Carspotting 326 2019.02.04 18:30:00
Iskola előtt: Itt van hozzá a remek TC-cikk Winkler tollából...
Sokszor olyan technikai vívmányok lesznek az enyészeté, amikről sosem gondoltuk volna, hogy helyettesíthetők. Ilyen volt például a kazetta és a walkman, az MSN, és ilyen volt az alábbi öt, mobilhoz köthető szolgáltatás...
Hammer 2019.02.04 16:01:24
@egyszoban: Mi lenne a QR-kód lakossági felhasználása, ha a belépőjegy nem az?
"Állandó szerzőnk DDQ - az Arcanum elképesztő gyűjteményéből építkező - remek sorozatának újabb darabjával érkezik, az eddigieknél is ütősebb válogatással! Jómagam több képnél is megborzongtam pedig a bulvár még nem volt olyan naturális mint manapság, de a "kis színesek" még fekete-fehérben is…..
Valamikor 2017 első felében készítettem egy autós üldözések best-of listát, amelyben igyekeztem a kedvenc jelenteimet, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az első listánál lefektettem egy fontos szabályt,…..
A Gallup International Association minden évben izgalmasabbnál izgalmasabb közvélemény-kutatásokat készít, többek között olyanokat, amelyek alkalmasak arra, hogy a Lemilblog szakértői olvasóközönségének ingerküszöbét is megugorják. Az egyik ilyenről fogok most beszámolni azoknak, akik érdeklődnek a…..
Hammer 2018.08.22 21:12:30
@seadxdx: Plusz Vietnám egyik fele az USA oldalán harcolt a másik fele ellen, és nagyrészt azért otthon maradtak a "vesztesek" is.
szirszarjaim 14 2018.07.06 00:01:00
A lányom. Ma. 14. Agyam eldobom...
A Comói-tó déli sarkában fekvő Cernobbióban 1929 óta évente megrendezett Concorso d'Eleganza Villa d'Este erősen bakancslistás rendezvény minden autórajongónak. Ezen a szépségversenyen eleve csak olyan autókat engednek indulni a rendezők, amelyek nagy része máshol verné a teljes mezőnyt, és…..
Hammer 2018.06.08 08:30:08
@Ződ2000: 9:30-kor nyit, mi 11 körül érkeztünk, akkor már sokan voltak. De annak a sok embernek be is kellett jutni, lehet, hogy ha nyitásra mész, akkor sorba kell állni. Nem tudom, ez csak tipp.
Délután viszont érdemes a végéig maradni (17:30) akkor már ritkul a tömeg, igaz az autók egy részével elindulnak körbeautózni Cernobbiót.
Még egy jó idősáv van, amikor kezdenek a tribün elé vonulni az autókkal. Ilyenkor a nép átvonul oda (és csak töredékének jut hely), a mező szinte kiürül. Persze nem a Stratos körül vagy a GTO körül, azokat ilyenkor is körüldongják.
Hammer 2018.06.08 09:38:06
@Ződ2000: Csak fotóztam, de csak a Stratosról van vagy 50 kép. Nézz rá az instámra, ott a link a poszt alján! ;)
Itt az ígért Ferrari F40. Autóskártya. Rajzolt. Egyedi. Az első kártyagenerációim egyik csúcsa. Ma is vállalható lap.Ahogy egy korábbi postban megpendítettem, autós és játékkészítő hajlamaim elég korán kiütköztek. Első autóskártyámat még valamikor a felső tagozatos…..
Hét tenger A Baralong incidens 2018.02.01 10:29:10
A XX. századi legendárium egyik fontos eleme, hogy a két világháború során háborús bűnöket, emberiség elleni bűncselekményeket, meg hasonlókat elkövetni a németek és a japánok privilégiuma volt. Időnként persze az angolszász vitézek is megbotlottak, és csináltak nem egészen tisztességes dolgokat,…..
Ritkán írok könyvajánlót, amikor pedig mégis, akkor az valamiféle John Deloreanes dolog. Ez a mostani ajánló viszont más. A címben is említett Ready Player One könyv egy igazán durva retrólöket és kultúrsokk, mert egy olyan sci-fi, ami folyamatosan a '80-as és '90-es évekre nyúl vissza. Minimális…..
Méret: A3 - Állapot: Eladó Porsche sajtófotó alapján Megveszem az eredetit! Aláírt, sorszámozott reprodukció is kapható korlátozott számban. A4: 990,- Ft, A3: 1590,- Ft Veszek egy nyomtatott reprodukciót!..
Méret: A3 - Állapot: Elajándékozva Öcsém születésnapjára megkapta az autóját lerajzolva, saját fotójáról. Aláírt, sorszámozott reprodukció is kapható korlátozott számban. A4: 990,- Ft, A3: 1590,- Ft Veszek egy nyomtatott reprodukciót!..
Pár éve még azon voltam, hogy a hazai piacon kapható különféle gyártmányú autóskártyákból, kártyasorozatokból begyűjtsek és "teszteljek" egy-egy paklit. Nem igazán találtam köztük olyat, amire rákívántam volna. Az egyiken béna fotók, a másikat sajtpapírra nyomták, a…..
Élet egy Deloreannel Statisztikák 2017.10.30 11:00:00
Jó pár éve nem írtam már az oldal statisztikáiról, mert nem nagyon volt mit. A szokásos napi 40-50 látogató van, úgy tűnik elértem a maximumot, amit ebben a témában lehet. Index2 címlap esetén ez felmegy 1000 körülre, rendes Index címlapnál pedig olykor 3-4000 környékére.…..
Hammer 2017.10.30 14:11:43
szirszarjaim AMG 2017.10.12 08:00:00
A július végi Mercis poszt végén írtam, hogy egy pótlással tartozom, leginkább magamnak, na most ez megtörténik, ugyanis az itt szereplő két sportkocsi közül a második már jó ideje megvan, de még nem mutattam. Az első viszont elég új, nemrég szereztem be. (Majorette-ként ugye már szerepelt errefelé,…..
A héten lesz ez a blog 12 éves (és a cégünk a hétvégén lett 15 éves), van tehát némi rálátásom arra, hogyan változott a blogolás az elmúlt évtizedben. Mivel részben a tartalommarketing előretörése, részben némi üzleti divat miatt ismét népszerűek a szakmai blogok, talán érdemes egy kicsit erről is…..
A régi piroshátú autóskártya USA-kvartettjében volt egy Buick Skylark, talán az egyetlen autó, amelyet hátulról ábrázoltak. De nem csak ez volt az érdekessége, hanem a neve alatt zárójelben(!) szereplő rejtélyes ARDIOP LADON felirat. Akkoriban esély sem lett volna kideríteni, mit…..
Hammer 2009.06.19 13:58:21
@Vasarely: három kommenttel feljebb ott a válasz ;)
Hammer 2011.02.07 13:18:07
@g.ati: Köszi. A "Hardtop Lid on", illetve a "Hardtop Sedan" a valószínű megfejtés, mint pár kommenttel feljebb elhangzott, de a Landau sincs messzebb a Ladontól :)
Hammer 2017.06.22 17:18:13
@adidigaga: Az autó tuti ő, de a kép nagyon nem. Nagyon más a látószöge, így átrajzolni nem egyszerű.

Ez inkább passzol, de ez nem Hardtop, csak Sedan
www.oldcarbrochures.com/static/NA/Buick/1971_Buick/1971_Buick_Brochure/1971%20Buick-40.html
Élet egy Deloreannel Tékasztorik 2017.02.27 10:05:00
Múlt hét csütörtöktől megy a mozikban a Tékasztorik című film, amiben a Deloreanem is feltűnik egy pár perces jelenetben. Nem főszereplő az autó, egy poén van vele kapcsolatban, de mivel egyébként is jó film, megér egy megnézést. Itt van egy kis részlet a filmből, akit…..
2017-et írunk, és a média fejlődése megállíthatatlannak tűnik! Nézzük csak meg, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül az egész iparág mondjuk az elmúlt 20 évben. Kezdődött ez a Word és PowerPoint megjelenésével és annak általános iskolai szinten bevezetett oktatásával. Ma már mindenki tudja kezelni…..
Nem elég, hogy a nők élete véget ér a gyerekszüléssel, még egymást is meg akarja ölni mindenki. A Hatalmas kis hazugságok című új sorozat Nicole Kidmannel, Reese Witherspoonnal, egy csomó sztárral és egy Oscar-jelölt rendezővel dobhat nagyot...
Hammer 2017.02.16 18:18:21