Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Extremesportok.hu

917 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjött végre a Skullcandy cégtől a Method vezetéknélküli füles. Szeretem a vezetékeset is, évek óta használom, kíváncsi voltam rá, hogy mit tudhat a bluetooth-os. Ráadásul ehhez a "Gym Pack" verzióhoz fém kulacs és kis törölköző is jár...
Idén karácsonykor lesz pontosan 200 éves a világon legtöbb nyelvre lefordított karácsonyi ének, a "Csendes Éj". Mit lehet tudni róla? Elég érdekes a története, elmondjuk!..
Mint ahogy minden évben, idén is találkozhatunk néhány érdekes újdonsággal a karácsonyfadíszek között, ilyenek például a farmer anyagból készült díszek. Nagyon mutatósak, sok színnel kombinálhatóak és további óriási előnyük, hogy akár mi magunk és készíthetünk…..
Megnyitott az idei Karácsonyház Gödöllőn! Ha még nem voltál, most bekukkanthatsz a több, mint 300 négyzetméteres, sokféle hangulatot és stílust bemutató karácsonyi csodába ami a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben látogatható novemberben és decemberben egészen év végéig!..
A gödöllői Karácsonyház polcain már pár éve egyre nagyobb választékban megtalálhatóak az évről-évre közkedveltebb téli mini város építéséhez szükséges elemek, figurák és kiegészítők. Most bemutatjuk, hogyan lehet pár perc alatt egy hangulatos kis téli csendéletet készíteni egy asztalkára,…..
  Gyetván Csaba és a SzÉpítők stábja ismét nálunk járt, és több anyagot is forgattak a Karácsonyházban a 2017-es karácsonyi dekorációs trendekről. Csaba igazán érdeklődő volt, és különös figyelmet fordított az otthon is megvalósítható dekorációs ötletekre...
A buggy-t egy turbós, 1150 köbcentis BMW motorkerékpár motor hajtja bioüzemanyaggal, így úgy csapat az Antarktiszon hogy a környezetet is kíméli...
Király nyári sznóbi fless gleccseren! A hó kicsit vizes, de attól még frankón csúszik! Ezzel búcsúzunk a téltől, jöhentnek a nyári mókák! Ha tetszett, nyomd meg a gombot!..
Az amerikai Skullcandy cég cuccait nem nagyon kell bemutatni senkinek. Leginkább komoly fül- és fejhallgatóiról ismert a cég, akinek a termékeit élvonalbeli extrémsportolók és zenészek használják, a cég pedig minden komolyabb extrémsportos megmozduláson feltűnik. Volt nekik eddig is bluetooth…..
Hatalmas érzés egy szép longival krúzolni a napsütésben. Tudja ezt Bamboo a kutya is, látszik rajta a boldogság! Bamboo Happy Earth Day! Cruising Highway 101, zero-emission style. Ha tetszett, nyomd meg a gombot!..
Nem csak Aaron "Wheelz" Foteringham az egyetlen WCMX-es, bár tudtommal ő volt az első, és egészen biztosan a legismertebb is a világon a Nitro Circus-nak hála. Vannak női követői is, akik egyre jobban tolják. Ő Katherine Beattie, aki az első csaj, aki beadta a backflip-pet kerekesszékkel:..
XTreme Video Kitesurfing with Playboy girls in Nitro City Hidden Lines > Ft Kevin Langeree A meztelen nővel a háton kájtszörfözést Richard Branson (A Virgin cégcsoport tulajdonosa) milliárdos adta be először régen, de így se rossz! Mondjuk Branson 63 évesen simán Guinness rekordot…..
A Nagyerdei korisok legfrissebb videója ismét odaver! Ezúttal a nemzetközi freestyle jégkori krémjével forgattak többek között Budapesten is, meg is lett az eredménye! További videóik itt találhatóak! Osztani ér!..
Ken Block megint forgatott, ezúttal Dubajban, többek között fullos luxus rendőrautók között. Sokat nem kell itt mondani, aki ismeri Ken bácsi munkásságát azoknak azért, aki meg nem annak meg azért. A menet közben kerülgetett kétkerekező Raptor elég frankón fest, de beszéljen inkább a kép alatti…..
A piacvezető DJI március elsején bejelentette a Phantom 4-et, ami a közkedvelt és világszerte a legtöbbet eladott Phantom sorozat legújabb tagja és a a Phantom3 utódja! Természetesen a gyártó ismét nagyot dobott, így sok újdonságot sorakoztat fel az új gép elődjeihez képest. Feltűnő, hogy már nincs…..
Hogy jól induljon az év: Jótékonysági kulturális est slam poetry-vel és stand up comedy-vel, a Magyar Kerékpárosklub javára  A Get up Stand up társulat 11 humoristája és az Astoria Slam Poetry négy költője karöltve adnak két órás szórakoztató műsort, a Magyar…..
Érdekes film érkezik az év utolsó napján!  A klasszikus akcióthriller újragondolásában Johnny Utah, az FBI kiképzésében részt vevő ügynök és korábbi extrém sport fanatikus beépül a helyi fenegyerekek közé azzal a céllal, hogy elkapja a rablássorozatok mögött álló…..
Drónblog Cenzúra drónnal 2015.12.17 10:10:27
Ebben a zseniális vírusvideóban a meztelen táncosok intim testrészeit drónokkal takarják ki. Megtehették volna a fekete zoknival is...  Köszönjük a megosztást! ;)..
A 16 éves snowboardos Marcus Kleveland a kamerák előtt odatette ezt a hihetetlen trükköt Stubaiban! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is! (Ha tetszett, nyomd meg a gombot!) ..
A GoPro mérnökei nem üldögélnek a babérjaikon, igaznak tűnnek a hírek miszerint ők is beszállnak a drónbizniszbe! Az alábbi videót a SAJÁT fejlesztésű drónjukra szerelt GoPro Hero4 kamerájukkal készítették. Nem biztos, hogy véletlen hogy épp a karácsonyi "kaszálás" előtt…..
    FIGYELEM! Gödöllői Karácsonyház™ elköltözött a Kastély Pálmaházából, tehát idéntől már nem ott lesz!  A nagy múltú vásárt a Szabadság út 4. szám alatt tartjuk meg idén a Művészetek Háza mellett! (Vigyázat, próbálják hamisítani!) Szerencsére új…..
„A nap, amelyre egész évben vártál” végre újra elérkezett! Az OSG immár 16. alkalommal várja a hiphop és extrémsportok szerelmeseit a Városligeti Műjégen. Többek között  a freestyle motocross, street workout, gördeszka, BMX és inline korcsolya világklasszis sportolóit,…..
Kis Beni és Szerb Matyi  a felnőtt snowboard magyar válogatott riderei január végi sérülésük óta már a második nyári kalandjaikat bemutató epizódot dobták ki. Ebben a részben egy kisbuszba pattanva 4 napig turnéztak valami jó nyári mókát keresve. Először…..
Emlékeztek a Tony Hawk légdeszka HOAX-ra? Most itt a Lexus lebegő gördeszkája ami egy speciális skateparkban tud nyomulni (ami a borítása alatt fémből van) ezért még nem túl praktikus és…..
Zseniálisan közérthető anyagot csinált a Helibros a drónokat érintő szabályozások szükségességéről és a jövőbeli módosításokról az USA-ban. Íme: Megosztani, lájkolni ér!..