Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehet más a handa-banda

0 bejegyzést írt és 640 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 29-én hallgatja meg az Európai Néppárt Orbán Viktort az utóbbi időszak eseményeivel kapcsolatban. A közvélemény azt latolgatja, hogy kizárják-e Orbánékat a Néppártból, vagy még ez előtt a saját lábukon távoznak. A miniszterelnök mindenesetre azt nyilatkozta a távozásukat firtató kérdésre,…..
Az európia konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője jelezte, hogy Orbán Viktornak meg kell hátrálnia a Lex CEU ügyében, különben komoly retorzió jön, ebben az EPP ismer tréfát. A Közép-Európai Egyetem bezárása ellen is tüntettek világszerte a tudomány szabadságáért meghirdetett demonstrációkon. A…..
Üdvözöljük a párhuzamos valóságban, ahol mindennek az ellenkezője igaz...
lehet más a handa-banda 2017.04.23 18:05:38
A húsvét miatt lecsengtek a megatüntetések, a Fidesz már-már úgy gondolhatta, hogy a botrány 3 napig tartott, vége van, megúszták. De ez nincs így...
lehet más a handa-banda 2017.04.22 18:11:56
@Iván Rábaszov:
Junckernek mennyi a szavazója? Ha megfuttatnák az EU-ban, Vitya lenyomná a bányászbéka feneke alá
lehet más a handa-banda 2017.04.22 20:44:19
@morpho:
Junckert az 500 millió választja meg közvetve, ezt akarod beadni?

Mert ez tényleg vicc kategória. Hányan tudták előtte hogy a világon van egyáltlán?

Egy vén trottyot kerestek akinek semmi önállósága nincsen, egy kesztyűbábbal többet kellene foglalkozniuk
lehet más a handa-banda 2017.04.23 16:49:19
@Rébusz:
Osztrák közvélemény-kutatás szerint nagy többség Orbánnak ad igazat, és a legkedveltebb szomszéd Magyarország. A németeknél is hasonló lehet a helyzet, de ott mostanában nem mernek ilyen kérdést feltenni, ki lehet találni az okát. És mindezt egy a hazainál is intenzívebb többéves agymosás után
„Az a politikai rendszer, ami nem hajlandó tárgyalni, nem hajlandó a társadalom megszerveződő erőivel tárgyalni, az csak önmagának tehet szemrehányást később, amikor rálőnek. Csak magának! És nem a lövöldözőket kell, hogy terhelje a felelősség, hanem azokat, akik nem voltak hajlandóak a békés…..
lehet más a handa-banda 2017.04.22 18:22:56
@Lord Meldrum:
Láccik is hogy nem az a hamvas baba már szegény
Ezek nem Orbán hetei. Nem elég, hogy az Európai Bizottságon kívül már az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának is egyre nagyobb része fordul szembe vele, pedig ők a fő felelősök Orbán elszemtelenedéséért, Európa- és általában nyugat-ellenes politikájának szinte ellenállás nélküli…..
lehet más a handa-banda 2017.04.22 18:05:58
@panteon:
"Az akkor is diktatúra, ha ... felvásárol médiákat ami csak azt hajtogatja ami a nagyvezetőnek kellemes,"

Ez a zindexes fórum is hamarosan a Simicskadiktatúra kezére kerül. Meneküljön mindenki amerre lát
„Színháznak kiváló, de népképviseletnek gyalázatos” – mélyen egyetértek Gulyás Mártonnak a hazai parlamentarizmusról szóló látleletével annak ellenére, hogy az olyan honatyák uralta Képviselőház, mint sokan mások mellett Németh Szilárd, teátrumnak is pocsék, ám a választott gyógymód, az arányos…..
Valamit valamiért. Ha az angolok így döntöttek, akkor menniük kell. Ami történt legyen figyelmeztetés Európa hazardőreinek, populistáinak és nemzetvesztőinek. Elsősorban Orbán Viktornak. Idevezet a hitványságuk: erősödő orosz befolyás, területi igények, zuhanő tőzsdei és valutaárfolyamok. Nem a…..
„- Hát az nem ostobaság, Švejk úr – mondta az erőltetetten atyai hang –, hogy Ön, az Önt kísérő rendőrbiztos jelentése szerint, csődületet idézett elő a sarkon kiragasztott háborús kiáltvány körül, és ilyen szavakkal izgatta az embereket: „Soká éljen Ferenc József…..
Kötőszó Foci és kerítés 2016.06.22 08:30:00
„Én most, egyszerűen, mindenféle politikai sallang nélkül szeretnék drukkolni a válogatottnak. Úgy ahogyan azt teszik más nemzetek is a sajátjuknak, meg másokénak. Bár sem a politikát, sem a focieredményeket nem tudjuk varázsütésre befolyásolni, mégis emberként tudunk tenni valamit. Például az…..
lehet más a handa-banda 2016.06.24 00:39:35
@MR2 Sándor:
Nem is kell odáig visszamenni. A kádári időkben Magyarországról disszidálókat az olaszok zárt táborokban tartották, nem épp vonzó körülmények között. Annyira mostoha volt az élet a capuai táborban ( a legtöbben oda kerültek) hogy az akkori kommer propaganda ezt kihasználva csinált egy dokumentumfilmet hogy elriassza a disszidálástól a fiatalokat (A capuai fiúk volt a címe ha jól emléxem)

Erről is jó lett volna megkérdezni a portástól, hogy akkoriban mért nem volt a nagy keresztényi szeretetömleny
lehet más a handa-banda 2016.06.24 00:44:59
@Balt:
Németországban még ennél vadabb dolgokkal találkozhatsz. Az evangélikus egyháznak annyi köze a kereszténységhez, mint az MSZP hívő tagozatának, de az ottani katolikus egyház is siralmas. Ráadásul nem 1%-ra vadásznak, hanem 9%-ot hajtanak be állami erővel azoktól akik hívőnek mondják magukat. Cserében a nyakukba büfögik a libbant baromságaikat
Orbán Viktor meghirdetett küszöbön álló álságos beavatkozása a brit népszavazási kampányba átlátszó kísérlet saját katasztrofális Európa-politikája következményeinek mérséklésére - elsősorban Magyarországon.  Beavatkozása ugyanis nem a brit közvéleménynek szól, hanem - miként egész úgynevezett…..
2004. december 26-án kora reggel a Szumátra északnyugati partja melletti tengerfenéken a kontinentális lemezek hirtelen elmozdulása olyan erősségű tengeralatti földrengést idézett elő, amilyen emberemlékezet óta nem fordult elő ebben a térségben. A szökőár a Bengáli-öböl, az Andamán-tenger,…..
lehet más a handa-banda 2016.06.20 09:03:53
@fda:
Egy fokkal még mindig jobb, mintha konkrét épületet írt volna
Tanítanék! Megvallom, nektek most is tanítanék. Mióta a miskolci Herman Ottó Gimnázium oktató elkeseredettségükben megírták levelünket, melyet az a szenvedély diktált, amivel mindannyian mindennap kiállunk a kíváncsi diákjaink elé, negyedszer gyűltünk össze. Nem azért, mert Soros György…..
lehet más a handa-banda 2016.06.11 23:47:01
@Afrika steht an der Elbe:
Már előre parázok milyen kérdésekkel jön haza a gyerek ha iskolába kell majd adnom. Remélem hogy buta, de normális pedagógusokhoz kerül, mert a többi variáció csak rosszabb lehet
lehet más a handa-banda 2016.06.11 23:49:50
@Willkommenskultur:
A 25, aztán meg 12 meg kituggyamennyi pontos követelésnek kb. a fele egy az egyben az SZDSZ programjából lett átemelve
“már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút" Bochkor Gábor a műsorvezető társai – István Dániel és Bella Gabriella – röhögésével körítve, ma élő rádiós adásban fájlalta, hogy nem a náci Németország győzött a II. világháborúban. Az eset a Music FM kereskedelmi rádió Önindító című reggeli…..
lehet más a handa-banda 2016.06.10 23:41:40
Y-GEN Trianon foglyai 2016.06.04 09:04:20
A felelősségek közül a sajátunk az, amelyikkel a legtöbbet kellene foglakoznunk, nem csak azért, mert ezzel foglakoztunk a legkevesebbet az utóbbi, majdnem 100 évben, hanem azért is, mert a saját cselekedeteink azok, amelyeket mi irányítunk, amelyekre van befolyásunk. A parazsat mi vetettük el,…..
lehet más a handa-banda 2016.06.05 22:32:42
@ősbölény:
"az elcsatolt területen 3 millió magyar és 10 millió nem magyar élt, olyan, összesen tíz millió német, román, szlovák, horvát és szerb, ruszin, ukrán, stb., akik nem akartak tovább Magyarországon élni."

Ezt te meg honnan tudod?

Nem volt népszavazás, nem kérdezték meg őket. Még csak nem is maguk erőszakolták ki az elszakadást, hanem külföldről érkező megszálló erők minden esetben. A Cseh Légió vonult be Felvidékre, a Szerb hadsereg Délvidékre és a Román királyi hadsereg Erdélybe. Azt, hogy ennek a lakosság hány százaléka örült és hány százaléka nem, soha nem fogjuk megtudni. Persze te enélkül is mondhatod a magadét, a többi magyargyűlölő libbanttal együtt

De azt még te se gondolhatod komolyan, hogy a magyarországi németség a csehszlovák vagy a jugoszláv államhoz való csatlakozást akarta volna, jó nagy ökörség amit írsz
Niccolò Machiavelli (1469 - 1527) „Ha a polgári eredetű egyeduralkodó nem gyalázat vagy más tűrhetetlen kegyetlenség árán, hanem polgártársai akaratából lesz hazájában fejedelem, az ilyet polgári egyeduralomnak nevezhetjük, s az odajutáshoz nem pusztán virtus és nem pusztán szerencse kell, hanem…..
Az atomfegyverekről szóló hidegháborús dokumentumok titkosítása részben idén járt le, így közzétették, hogy az USA atombombái milyen célokra voltak rögzítve. Mivel Magyarország a keleti blokk része volt, így hazánkra is több töltet volt ráállítva. Tipikusan repülőterek…..
Forrás: Publicus Intézet Ha a címben feltett izgalmas kérdésre felelősségteljes és tényszerűen megalapozott választ szeretnénk adni, akkor bátran ki lehet jelenteni a következőt: – Tudja azt az a jó radai rosseb, illetve maga az öreg ördög, más azonban nem. Magyarország tisztes állampolgárainak…..
lehet más a handa-banda 2016.05.31 20:11:03
@Janossz:
Hogyha szerinted Victor Ponta jól áll, míg Orbán nem jól, akkor bizonyára elfelejtetted bevenni a napi gyógyszered. A román gazdasági csoda meg épp olyan valóságos, mint a magyar puma nagy ugrása Gyurcsányék idején. Ameddig kiszolgálják a trendet, addig jól nyilatkoznak róluk,, ennyi az egész
Most, hogy már mindenki mindenkinek megmutatta, milyen jól is áll neki a morálhérosz gúnya és cseng az ügy lefele, talán beszélhetünk végre értelmesen is a Kiss László-sztoriról. Eddig nem írtam róla – ha bölcs éppen nem is lesz tőle az ember, a hallgatás bizony hasznos, ha nem tudjuk, mi történt…..
lehet más a handa-banda 2016.05.16 10:15:52
@annamanna:
Woody Allen egymagában megtestesíti az antiszemita klisék legvadabb verzióját szexuális perverzió szempontjából. És nem ám a régimódi "polgári keresztény" erkölcs szerinti értelemben vett perverziót, hanem azt a visszaélést, ami ellen a libsik olyan óriási vehemenciával küzdenek álszent módon. Gyerekmolesztálás, ráadásul saját nevelt/örökbe fogadott 7 éves (!) gyerekével is, értelmi fogyatékosság csak jól jön még ehhez az ő szempontjából a másik gyerek esetében

A libsiknek ő mégis szent tehén, aki békésen legelészhet tovább, járhat az Életműdíj átadásra. Mondjuk a filmjei is tele vannak ezzel a fülledt, de bármikor bármilyen irányban kitörni vágyó szexuális ömlennyel. Pont ezzel akarják eladni az egyéb mondanivalóját

Ehhez képest mit mondhatunk Kiss Lászlóékról? Túltolták a biciklit, mégpedig nem kicsit hanem nagyon. Húszéves srácoknak a nyári uszodában mi egyéb járna a fejükben mint a csajozás és szex. Csak éppen nem az ilyen Gyorsbaxó Brigád formájában, hanem rendesen előkészítve. Két-három randi után már elfogadó lehet egy csajszi némi lájtos erőszakra, de azt is csak egyvalakinek engedi meg szerintem. Aztán közben is jól kell viselkedni, duruzsolni valami szépet a fülébe, szóval az agyával is foglalkozni kell egy kicsit

De szerintem a mostani felhergelt közhangulat is túl van tolva nem kicsit és nyilván nem hátsó szándék nélkül. Ilyen szempontból sok mindennel egyet lehet érteni Stumpffal, csak ne pont Allent idézné, aki szerintem százszor durvább dolgokat csinált még Kisséknél is, aztán sehol nem verik le a nevét a dicsőségtábláról

Valahol ez így nincs rendben
lehet más a handa-banda 2016.05.16 15:31:15
@annamanna:
Nem véletlenül van kitalálva a vallási törvénykezés úgy ahogy van. Egy adott népcsoport kultúrájában a büntetés kell hogy igazodjon a helyi temperamentumhoz. Ez egyébként nem most jutott eszembe, hanem az iszlám világban szerzett benyomásaim során. Ezeket az embereket csak drákói szabályokkal lehet fékentartani (lásd iszlám törvények), minden más csak téveteg naív elképzelés

Kiss Lászlóék is határozott büntetést kaptak, ami megfelelt az akkori normáknak, letöltötték szintén az akkori normák szerinti könnyítéssel. Megvolt a hatása, nem estek vissza, nem ragozom tovább az ismert történetet. A mostani lincshangulatról meg az a mondás jut eszembe, amit házasságkötés előtt mond el az eskető angolszászéknál: ha bárki tud olyat ami akadályát képezi a frigynek akkor most szóljon, vagy hallgasson örökké. Ezek meg 50 évvel a büntetés letöltése és az edzői karrierjének kezdete után állnak neki óbégatni

Egyébként a sima nemi erőszak következményéről Mózes könyvében az szerepel, emlékezetből idézve: "aki valamely lánynak a szemérmét feltárja és együtt hál vele akarata ellenére, az feleségül köteles venni és soha el nem bocsáthatja mert meggyalázta"

Tehát szó nincs megkövezésről, vagy igazi büntetésről, ezért írtam inkább következményt
lehet más a handa-banda 2016.05.25 10:24:17
@annamanna:
Ezek a bűnesetek összemérhetetlenül súlyosabbak a Kiss László féle ügynél, mivel az elkövetőik olyan pozícióban vannak, hogy formálni tudják a világ közvéleményét, közízlését. Ha úgy tetszik ők is a háttérhatalom részesei, amit persze leglsőként a saját maguk törvény alóli mentesítésére használnak fel. Egymásnak osztogatják a díjakat, és ha valaki bajba kerül közülük, akkor közös erővel dolgoznak a kimentésén. Akinek ez nem tetszik, netán háttérhatalmat emleget, arra rögtön rásütik az antiszemitizmus vádját
Szegeden gyakorlatilag kétszer akarták elítélni ugyanabban az egykori szocialista polgármestert...
A hosszú hétvégén nagyot mentek a kormánypárti rezsiharcosok, megmondók, bértollnokok, propagandisták, ideológusok, ifjútörökök és sajtófőnökök. Íme 10 dolog, amit a híveik megtanulhattak, és a konstruktív vitában felhasználhatnak Németh Szilárdéktól...
lehet más a handa-banda 2016.05.17 00:10:04
Kósa Lajos eddig sem az éles eszéről volt híres, és ugye tudjuk, a fideszkeresztények nőkhöz való hozzáállása is hagy némi kívánni valót maga után. De eddig csak az volt divatban, hogy a vakkomondoron átszédülő nőnemű arcát a korlátba verni nem halálos bűn. De ahogy az idő múlik Nerisztán morálja és…..
lehet más a handa-banda 2016.05.12 13:56:52
@látjátok feleim szümtükkel:
Polanski beismerte, nem is erről van a jogi vita, hanem egy egészen nyakatekert jogi érveléssel akarják őt kimenteni. Ha igaz lenne az érvelés, akkor az USA nem jogállam, hanem Poltpéternél sokkal rosszabb főügyészek magán-igazságszolgáltatása
lehet más a handa-banda 2016.05.12 14:31:37
@MikeBoy:
"ebbe az egész kérdésbe sikerült Polinski-t belekeverned. "

Miért állna Polanski a törvények felett?
lehet más a handa-banda 2016.05.12 16:09:49
@Attilajukkaja:
Vagy nevet vagy sír a zember ezen a fenenagy erőlködésen, én leginkább nevetni tudok. Merthogy az 55 éve beszáradt kakit akarják most kevergetni, pedig azt már csak csákányolni lehet.

Kiss Lászlóék oldaláról pedig egy értelmes reakció van: szétperelni a xarkeverőket. Úgy látszik ők is eljutottak ide, csodálnám ha nem ítélné meg nekik a bíróság

www.blikk.hu/aktualis/krimi/hihetetlen-fordulat-a-nemi-eroszak-ugyeben-kozosen-indit-pert-kiss-laszlo-es-aldozata/ddqxfvm