Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalman

0 bejegyzést írt és 477 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Tony Ortega blogja Az Egyesült Államokban új típusú munkatársi szerződéseket vezetett be az "egyház". Idő kérdése, és nemsokára Magyarországon is ezt vagy ennek kissé adaptált változatát fogják aláírni. Az eddig használt is eléggé egyoldalú volt, bíróságon nem…..
kalman 2014.08.18 10:43:32
Ezt láttam a magyar szcientológusok oldalán.  Úgy néz ki, hogy szülővárosom hányatott sorsú missziója hamarosan bedobhatja a törülközőt. Hiába na, a világ legjobb szervezési technológiája, a Hubbard ©®™ Management System csodákra képes...    ..
A régi, rossz állapotú pólók is újrahasznosíthatók! Az elnyűtt pólókat nem szabad kidobni! Hasznosítsd újra hajpántként! Erre mutat ügyes tippet Takács Nóra. ..
Hogyan legyek jó nő? Kötöttség 2013.12.03 14:12:00
Sziasztok Jónők! Nagyon szeretem a kötött pulcsikat, sálakat és a ruhákat is. Nincs is jobb, mint egy meleg harisnyával, csizmával viselni ezeket a kényelmes kisruhákat, amik ráadásul még csinosak is! MUSTÁRLILAKÉKKORALL Ugyan a fotózáson nem viseltem meleg harisnyát (akkor…..
Kezdetét vette a karácsonyi őrület, mindenki ajándékok után rohangál. Azonban nem elég beszerezni a legtökéletesebb ajándékot, még szépen be is kell csomagolni. Ma mutatok egy kissé extrém csomagolási technikát a kisebb és vízálló ajándékok számára. ..
Vannak dolgok, amik nem változnak.Ezek közül előkelő helyen van az egyház "válságkezelése": ha komoly külső veszély fenyeget, összetrombitálják a tagságot "tájékoztató rendezvényre", amely természetesen kemény és durván manipulatív adománygyűjtésbe…..
kalman 2011.08.03 14:01:01
"6!!!! nap alatt összegyüjtöttünk 250 000 USD-t, amit ígéret szerint az IAS visszaforgat Magyarországra."

Ígéretek szerint...
Jaj, milyen sok ígéretet hallottam már...
És van ember aki ezt elhiszi?!
És mégis, hogy forgatja vissza?
Vagy jobb kérdésem van. Miért kell az IAS-en közvetve adományozni? Miért nem elég közvetlenül tennie azt? Pont azért hogy benyeljenek egy csomó pénz (akárcsak ahogy eddig tették 20 éve)
Szcientológia - én így szeretlek!

"A stratégia nagyon fontos része, hogy jelentősen meg kell növelnünk a jelenlétünket a társadalomban, hogy lássák, a Szcientológusok jó emberek és segítenek."

Hát, ha most 20 évnyi tevékenykedés után esik ez le az elég baj, nem?
vagy inkább így kérdezem, mit csináltatok 20 évig?

"Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az egyik szervezetet a következők közül: Org vagy valamelyik misszió, Alkalmazott Oktatástan, Az út a boldogsághoz, CCHR, Criminon, Drogmentes Maraton, Fiatalok az emberi jogokért, Narconon, a Hubbard College, az Önkéntes Lelkészek vagy ha jogosult vagy rá, akkor az OT Bizottság. Keresd meg őket, és heti 1-2 vagy több órában vállald el, hogy a következő 5 hónapban segítesz nekik."

persze, ingyen dolgozzak még nekik is?
időmet energiámat pénzem beleölöm, és mi a vége?

"A kérésüknek eleget téve szeretnélek tájékoztatni, hogy a két rendezvény nagyon jól sikerült. A helyzet kezelésének egyik első és rendkívül fontos lépése, hogy biztosítsuk az anyagi hátteret."

Annyira jól sikerült az a két rendezvény hogy el is veszik az egyházi státuszt.
Itt is a szci felfogás - a pénz majd kihúz a bajból.
Érdekes más IGAZI egyházaknál ilyenkor fel sem merül ez.

ÁÁÁ

Üdv!
Egy az egyben átvéve innen:http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/kitiltottak-a-varosbol-a-szcientologusokat-381731 Kitiltották a városból a szcientológusokat  2011. június 6. 07:41 G. J.—L. M. L.—I. A.JÁSZAPÁTI | A szcientológiai…..
kalman 2011.06.06 16:56:35
@béla 23: Én csak ebbe bízok:

www.youtube.com/watch?v=PzrxXvuiONk

Nem adok nekik fél évet.

Már előre látom, hogy tüntetni fognak a vallásszabadságért! :)

Nézd végig!! :)
Üdv
kalman 2011.06.06 23:32:00
@béla 23:

"Tudod Kálmán én is szeretnék sok mindenben bizni, de csak nézz körül kik ülnek , a parlamentben, Schiff A. LMP az ö ügyvédi irodája pl. és társa mivel foglalkozott"

Igen, ott ül, de nem az LMP nek van kétharmadja, hanem a FIDESZ - nek. És 3 óra elég nekik arra, hogy végig erőszakoljanak egy törvényt, egyéni képviselői indítvány fejébe, SŐT a hitgyülisek lettek az alsó határ, mert a szci se nincs 100 éves, se nem történelmi, se semmi. Az már az egyházak köréből kiesik (lásd adó mentessék, ' százalékos hajsza stb.) HANEM lesz belőlük úgynevezett "vallásos közösségek". Nem ugyanaz. Vagy lehet még az se lesz, egyszerű üzletként folyik majd tovább a működésük. Fél év múlva majd válaszolj szerintem :)
Látom, te már egy éve kommentlegtsz itt, én vagy 6 éve :D

Tudom miről beszélek.

"ott vannak, városunkban van országos állat és kirakodó vásár, ott is szórólapot osztogattak és ingyenes lQ teszt mérést csináltak, éppen ketten álltak ott a sátruknál, mikor én láttam.Nekem is akartak adni szórólapot és legszivesebben lekevertem volna annak a szimpatikus fiatalnak egy jó nagy pofont akárcsak a gyermekemnek, hogy ébresztő. Mindig van aki még nem hallott róluk az előbbi komment is erről tanuskodik. "

Nos itt két dolog.

Az egyik az az, hogy egy volt misszió ügyvezető szavaival éljek, "Itt nincs pénz, ezért megyünk külföldre" - Döglődnek.
Ezt te is tudod.
Lásd BERILNBE ! a lift azért nem járt, mert az áramszámlával volt baj. Vagy lást, IDEÁLIS ÓÓÓRG 7 éve épül. Vagy lásd, missziókból dianetika központok lesznek (pl pécs) Soroljam?
Lehet hogy bemegy egy évbe 1000 ember, de mennyi megy ki?
Nem is kell mindenkinek átesnie ezen a szci marhaságon, aki átment rajta (pl én)
akkor ő felvilágosítja a többit. pl így :

remalom.blog.hu/2008/05/25/magyar_sea_orgos_tortenet

"De azokban az országokban is müködnek ahol, be vannak tiltva, csak más kereteken belül. Német ismerősöm is beszélt róluk.Valahogy fel kellene venni a harcot ellenük."

A liberalizáció miatt működnek-működhetnek, de nem mint vallás vigyázz, nem mindegy. Dániában is van Sea org, de nem mint egy vallás, hanem mint egy kft, vagy bt :D Érted?
Az a nem mindegy.

Igen, fel kéne velük venni a harcot, egyet értek, bár saját maguk alatt vágják a fát mert velejéig őrült a rendszer, a felfogás és minden más ami szciben van. Így saját rendszerébe van kódolva a halála is.
Remélem majd megérted, (fél év múlva már látod) :)

"Tartom a kapcsolatot sok kilépett emberkével és olyanokkal is akiknek a rokonuk van benn, akárcsak nekem, de úgy látom, hogy csak egy helyben toporgunk és nem tudunk semmit csinálni."

Vedd fel facebookon Szászfaly László államtitkár urat, és mond el neki Te is, hogy miújság, jobbára Ő dönt ez ügyekbe, ki hova mikor miért. Érted? minél többet oltják majd a szcientológiát, annál inkább "lapát"
:)

"A parlamenti hozzászólást, legalább 20-szor láttam, és látnotok kellett volna amikor megmutattam a gyermekemnek és a társának, akik fel voltak háborodva, hogy pl még a szci. szót se tudja normálisan kimondani"

JAAAJ! Örüljön neki, hogy nem is ismeri a szcientológiát. Miért vannak felháborodva? Inkább örülniük kellene, hogy vannak olyan pártok a parlementbe (JOBBIK) akik ki mernek állni az igazságért!!
Nem fikázni kéne a kiejtése miatt, mert nem a név a lényeg, hanem ami mögötte van.
Független vagyok, de valljuk be a baloldali kormány tárt karokkal várta őket, nem tudom miért ??
Az nem vallásszabadság, ami velem is történt! olvasd e la linket, és ne a kiejtésen akadj fenn, hanem azon, hogy, hogy-hogy létezhetnek még egyántalán?
Egy az egyben átvéve innen:http://www.mindennapi.hu/cikk/vilaghir/filmstudiot-vett-hollywoodban-a-szcientologia-egyhaz/2011-04-29/2910Huszonnyolcezer négyzetméter, fedett stúdiók, utómunkagyártás, irodák és műholsugárzási kapacitás. A szcientológusok, terveik szerint a gyártóbázis…..
Megjelent az online felületen a múlt heti számban lehozott interjú teljes változata.Itt olvasható:http://hetivalasz.hu/uzlet/elmebajnoksag-37116/Pár dologra reflektálnék: - A WISE etikai kódexében viszont az áll: a szervezet tagjainak kötelességük megvédeni a szcientológia…..
kalman 2011.04.26 17:53:00
@Emerenz:

Mert ha elmondta volna, hogy az agymosó vallásából adódott neki annyi-meg annyi pénz, akkor

"nem értették volna meg"

Egy aprócska megjegyzés.

A szcientológusok ismerik -e Ron Hubbard (vallásalapítójuk) kijelentését: "Szavanként egy pennyért írni nevetséges. Ha valaki igazán szeretne egymillió dollárt keresni, annak a legjobb módja, hogy alapítsa meg a saját vallását. "?
A "vallás"alapító sci-fi író ezt a kijelntését az 1940-es évek elején, a Dianetika című könyve megírása előtt néhány évvel tette -egy sci-fi találkozón.
Angolul így hangzott: „Writing for a penny a word is ridiculous. If a man really wanted to make a million dollars, the best way to do it would be to start his own religion.”

Világos hogy a pénzről szól! Ki ne tudná?

üdv
kalman 2011.04.28 13:24:54
@Reformer:

üdv!:)

Egy két dolgot kifelejtettél :D (ne haragudj meg a kiegészítésért:

-Bankkártyával is lehet fizetni

-Fizetés "egyházi juttatás" néven (már ha heti 20 Ft-ot annak lehet nevezni)

-Munkaszerződés (akár egy milliárd évre)

-munkás szállók (lyukak)

-Szolgáltatást nem lehet igénybe venni, ha hiteled van (mintha pénzintézet lenne)? Ez egy vallási közösségbe (templom) nincs.

-konkurens "egyesületek, cégek, személyek stb." felszámolása- ill. arra törekvés, lásd.: SP, pszichiátria, és mindenki más aki tudja az igazságot velük kapcsolatban, és felvilágosítaná az agy mosott illetőt.

-Leggazdaságosabbnak ígérkező gazdaságpolitika-mentálisan és fizikailag kizsigerelő alkalmazottak: Jó gazdaságpolitika, hiszen gondolkodni sincs ideje, mi történik vele gyakorlatilag. (modern kori rabszolgamunkások)

-Min. 10 évre visszamenőlegesen megőrzött számlák / számlatömbök a mindenkori elszámolás végett.

-Végeláthatatlan továbbképzések belső körben

-Éves szabadság 2 azaz -kettő- hét egy évben.
Amit külön kérvényezni kell.

Kb ennyi ugrik be hirtelen :)

Ezekre nem tértél ki! :)

üdv
Egy elmebaj nélküli civilizáció a szcientológia egyik célja L. Ron Hubbard szerint. Ezek a képsorokat elnézve úgy tűnik, mintha az ellenkező irányba haladnának. A videón:     A szcientológia által kínált legmagasabb, ún. OT 8-as szellemi szinten lévő John Allender 3…..
... a Heti Válasz Online címoldalán:http://hetivalasz.hu/Ön betiltaná a Szcientológia Egyházat?Mostani állás: 817 szavazat, 71% igen, 28% nem.Aki akar, szavazzon meggyőződése szerint. Az egyház már mozgósít Facebookon a vallásszabadság-kártyát elővéve. ..
Attila botokkal ütheti 3 szájtja nyomát, az összeset kitörölték, miután azok túlterhelték szolgáltatója rendszerét. Ahelyett, hogy például csak lelötték volna.Weboldal fejlesztéssel foglalkozom és egy tárhely szolgáltatónál volt hostolva 3 domain. Aztán a szolgáltató arra…..
Olvasói levél: V. Szilárdot [a szcientológia egyház munkatársa - Reformer] nem ismerem személyesen. Egyszer egy cetlit hagyott az autómon, mert rátolatott a rendszámtáblára és letörte.Becsületesnek tűnt, felvettem vele a kapcsolatot, segítőkészsége ellenére sosem volt ideje…..
kalman 2011.03.25 15:54:35
@Translator +X+:

:D

(Y)
Ezt a "jó hírt" küldözgetik egymásnak a szcientológusok:Louis Farrakhan tiszteletes az Iszlám Nemzetei (Nations of Islam) éves rendezvényén (Megváltók Napja 2011) 16.000-es gyülekezetnek beszélt arról, hogy megtalálta a szellemi szabadság elérésének módját, és…..
kalman 2011.03.23 17:32:37
@Ammónia73:

@Dr. A. Nordenholz:

Igen- beszélgettem velük, nem azért, mer vissza szeretnék menni :D
Isten őrizz!
Hanem mint egy béna kis beépített tégla, kinyerjek egy-két infót, amit veletek is meg tudok osztani!

Pl. nem tudtam, hogy a Super Power idén kiadják, (állítólag csak pár hónap) és ők először a sea orgosok kapják meg (ez nem volt érdekes infó)
utána a kormány (ez már igen) :D
ÉS csak utána a public

nos a vicces evvel a dologgal az, hogy a Super Power első lépése az Etika.

Kíváncsi vagyok, hogy rakják be az etikát, akár a magyar, akár az amerikai kormányba :)

egyszerűen vicces volt hallgatni na :$

Meg gondoljatok bele! Mennyibe kerülhet Amerikából közép Európába a percdíj?:)

Erre csak én gondolok?? :)

A beszélgetésből kiderült, hogy a második pont a tanulás! A szci megtanítja a kormányokat tanulni, utána- a hamis adat lefejtés (agymosás) :D El tudom képzelni :)
utána- a fényes gondolkodás (kész vicc)
utána Érzékszerv eljárás (visszanyered mind az 57 -vagy mennyi- érzékedet.
A többire nem emlékszem.

De ez is jó, már magába :)

Kb. ennyi.

Nem akartam bunkó módon lecsapni- inkább udvariasan meghallgatom, és elküldöm. Kész.
Én ilyen vagyok :)

Üdv
kalman 2011.03.23 21:45:50
@Dr. A. Nordenholz:

Jó a kérdés, miszerint:

"Szóval képben lehetett. Mégis, nem látta, hogy Miscavage SP vagy azzá válik később? Vagy nem Miscavage az SP, hanem tényleg a többiek, akik az utóbbi években kiléptek vagy nyomtalanul eltűntek, mint pl. Miscavage felesége is vagy az egyház elnöke, Heber Jentsch?"

Kifelejtetted Mr Davis Miscavage lányát :)

www.youtube.com/watch?v=Gity6XqICXQ&feature=related

Miscavege is olyan, mint az ember aki az egyirányú úton dühöng a sok buta szembe forgalommal jövő autóssal, és nem esik le neki, hogy nem mindenki nézte el (és ő a tökéletes) hanem fordítva.

youtubon láttam videót a lányáról aki kilépett és ugyanazokat a mantrákat mondja mit én vagy bármelyik más kilépett tag.

Persze, LRH OT 15 volt, de tudni kell, hogy OT 8ig kiauditálás van, és utána meg beauditálás.

Mindenki úgy értse ahogy akarja :)
Nem mondom meg senkinek mit kell ezalatt érteni, mindenkinek van fantáziája, de Transzi kiegészít úgyis.

ahogy kiadják lesznek (mindig is voltak) most is lesznek olyan emberek akik felrakják a netre, torrentként (akárcsak az ot1-8 )igot.

thepiratebay.org/torrent/4100031/Wikileaks_leaked_doc_--_ALL_Scientology_OT_levels_

És ingyen nevetünk egyet. Én csak ennyit látok belőle, nem is akarok többet látni belőle.
:)
Túl sokat szenvedtem már a szci miatt.

kb ennyi a véleményem :)

Az idő mindenképp nekünk (anti-szciknek) dolgozik. A kormány is ki akarja utálni őket,
És, amikor kijön a superpower és a kormányra próbálnak rászállni, megkörnyékezni, akkor is jót nevetünk- emlékszem először milyen jót nevettem az OT3 an, legalább ekkora marhaságot várok el az OT8 utáni szintektől! :)

Vélemény?:)

Üdv
kalman 2011.03.24 15:02:41
@Dr. A. Nordenholz:

"Ez mind rendben van:)
Viszont a PTS/SP tech és az OT jövőlátás (OTXII vagy hol) még Hubbard alkalmazásában is kudarcot valott?"

Nos tudod, a szcientológiában vannak fejesek akik elmennek, és megkérdezik a még bent lévő fejest, hogy ha ő OT XY és ha bezáratott nemtudom hány pszichiátria intézményt- stb
Akkor, hogy hogy elnyomóvá lett nyílvánítva?
Nem vették volna észre, a legelejétől fogva, hogy ő milyen csúnya rossz gonosz személy? Hogy lehet ez?

Erre két válasz a szabványos:

1, baromi jól csinálják az SP k a dolgukat
és nagyon jól leplezik magukat
(Beállítják magukat, mint akit átvertek) Pedig ők pumpolták le a másikat egész életén keresztül.

2, Idő közbe változott meg- Nagy kérdés, mitől lesz valaki "elnyomó" ?

Ezt a láncot tovább lehet vinni- ugye a meg nem értett szavakra, meg a hamis adat lefejtésre (miért kell neked kinyalni más seggét) (persze ingyen) stb.

De ami az igazság az az (egyik sem) hogy ingyenélő volt, jó nagy free loadere van (amit vissza is fizet majd- amilyen agymosott) hisz amit ő több tíz év után felhalmozott auditálások, tanfolyások stb "ingyen voltak" neki mint staff- de ha elküldik fizetnie kell.
Az én free loaderem is ki lett fizetve.
Fél év után (5 alaptanfolyam ) negyed milla volt.

Gondolj bele, 10 évre? Sőt + auditálás ugye :) Mert szeretne haladni a hídon is? Sok sok pénz! Ennyi - vagy csak nem tetszett Miscavigenek a pofája, ás indoklás nélkül felmondanak neki, kész :) nem is kell megindokolni, valami légbőlkapott marhasággal elintézik- főleg akkor ha ingyenélő, aki nem termel-

Egyébként láttam az Orwell 1984 című filmet :) Sok sok hasonlóság van- De te láttad-e az 1954 es változatát ? Az is baromi jó!

Ha adsz egy e-mail címet elküldöm! :)

Na, és a kirúgott tag (csak pénzért rúgják ki)
Minő meglep adat :D
És amikor vissza akar menni ugye :) Mert még hisz ebbe a baromságba, akkor mindent megtesz azért, hogy egy ilyen agy mosott szervezetbe maradjon. És ezért hitelt vesz fel, családot megpumpolja, feléli a vagyonát, eladja a cégét, sorolhatnám, és a lényeg az, hogy utána vagy vissza megy vagy nem, de fizet.

Kb ennyi
:)

Üdv
 Ezzel az üzenettel vegzálja az egyház "Vezető etika tisztje" egy bizonyos B.P. nevű "elnyomó személynek" nyilvánított ex-szcientológus szcientológusnak tartott ismerőseit az iWiW-en.Adatvédelmi megfontolásból az illető "elnyomó személy" nevét…..
Mai termés a szcientológus levlistáról: Feladó: B. V.Sziasztok!Rég írtam már nyereséget. Ez a legutolsó annyira megtetszett, hogy muszáj elmesélnem.Ma ültem a metrón és épp egy cikket olvastam arról, hogy Wolf Kati képviseli hazánkat az euróvíziós fesztiválon és…..
kalman 2011.03.14 10:45:19
@aetna:

had egészítselek ki,

Mióta bezáratták az OPNI-t!

Tudod- a konkurencia..
kalman 2011.03.15 23:58:42
@Jane Smith:

! Velem történt OT nyereség a napokban!
Képzeld, mentem a macth ba és nem volt nálam 20 as- lepillantottam a földre és ott volt egy műanyag kupaknak csak a teteje, beleraktam, és pont passzolt :D és nem kellett egy felesleges kört futnom, hogy felváltsam a pénzem :D na jó mi?

És a legszebb ebbe az, hogy nem kellett 20-30 vagy nem tudom én hány millát kiadnom ezért a képességért :D

Sorolhatnám még- ha valami szerencse, nyereség jön, akkor leírom (nyereség jelentés formájába) és az berakják az újságba

DE HA valami veszteség ér (kiraboltak, átvertek stb) Az nem írja le... (Veszteség jelentésbe) pedig úgy lenne fear :D Csak olyan nincs ugye :) Strucc politika. nem látom nem bánom, de attól még van.

Üdv :)
 A "mindent bevételből oldjunk meg" jegyében, amely a szcientológia alapvető hittételeinek része, Nagy Tamás, a budapesti szcientológia egyház vezérigazgatója a következő emlékeztetőt küldte ki a tagságnak a Facebookon:  Tárgy: Különleges…..
Forrás:drogriporter.hu (ez az egyben átvéve)  Szavazófülkék forradalma a KKB-n sarosip, 2011. március 3. csütörtök, 17.13 Hírek és aktualitások drog KKB Magyarország szcientológiaA szcientológus ostrom ellenére kétharmados többséget…..
kalman 2011.03.10 19:56:54
@Ammónia73:

Hát! :) Legalábbis a Cím erre utal:D

szia
Két e-mail is érkezett az egyháztól, amely szerintem nem felel meg a magyar adatvédelmi jogszabályoknak.  Toborzó email: (a mobilszámokat töröltem) ----- Original Message -----From: xxxxxTo: math-inka@googlegroups.comSent: Wednesday, February 23, 2011 7:xx…..
kalman 2011.03.08 22:25:11
@keng: De én nem mondtam, hogy csődbe lenne a csörcs :D

Félreértettél.

Ott ahol sok buta pénzes ember van, és ott, ahol virágzik az ingyen munkaerő mindig is fejllődött, és fejlődni is fog.

DE

akkor még egyszer...

Én naív bízom Szászfalvi László államtitkár úr szavában , miszerint:

Szászfalvi László (államtitkár úr)

"...de azt előre bocsájtom, hogy az új törvény ki fogja szűrni a rendszerből az üzleti alapon, hogy destruktív szándékkal létrejött, a hatályos jogszabályokkal visszaélő ál-egyházakat, illetve bizniszegyházakat. A törvény előkészítés folyamatában figyelembe fogjuk venni más országok például Németország, Franciaország, Görögország joggyakorlatát és tapasztalatát konkrétan a szcientológia egyház tekintetébe is."

Ha végig hallgatod, akkor kerekebb képet látsz, hisz ezelőtt mondja, hogy ezt a jogszabályozást az idei év első felébe be akarják vezetni- ergo max Júniusig.
De remélem már Májusra lesz belőle valami :)

Aztán lehet az lesz, mint Dániában, Német országban hogy működhet, csak nem mint egyház, hanem mint gazdasági szervezet, adózniuk kell majd.

De akkor is egy nagy érvágás lesz nekik, hisz így is kevés kis pénzecske jön be, alig tudják ellátni saját létfentartásra szűkséges igényüket, pláne, ha még egy X % ugrik a pénzeknek...
Lásd pécsi misszióból, dianetika központ lett, lásd a huzavonát a pesti ideális org átadójáról,lásd az éheztetéseket az EPF en (persze az nem csak pénzhiány miatt van, hanem az egyfajta "edzés is".- de ki tudja? Lehet hogy csak egy üres kifogás- stb ez mind mind azt bizonygatja, hogy rájár a rúd a szceintológusokra, és még fog is!
Annak ellenére, hogy Amerikába a Super Powert tervezik kiadni, amit a Sea Orgosok után, a kormányoknak juttatnak el először (és csak utána a Public), és térítik meg őket, KEZDVE AZ ETIKÁVAL! :D
BOLONDOK XD
és ezt valaki tényleg elhiszi! Rózsaszín felhőbe él az a szcientológus aki azt hiszi hogy ilyen államot, kormányt lehet csinálni! Egy egész parlamentbe, vagy éppenséggel a fehérházba.

Lehet, most beengedte Oroszország a szciket, de csak idő kérdése, és rájönnek mi újság.

Bár egyszer már rájöttek:

www.hirtv.hu/kulfold?article_id=166774&highlight_text=szcientol%C3%B3gia

Kb. ennyi :)
Üdv
kalman 2011.03.10 13:18:10
@keng:

Felcsaptál buddhistának?:D
Forrás: ATV.hu cikke a Der Spiegel cikkje alapján2011.02.21. 10:03Büntetőtáborok, Tom Cruise luxusélete: lelépett az Oscar-díjas filmesPaul Haggis hollywoodi rendező, forgatókönyvíró életének több mint felét a szcientológiai egyház tagjaként töltötte el. 2009-ben lépett…..
kalman 2011.02.22 19:23:05
@keng: Lehet, hogy az O/W k voltak benne amit saját kézírással írt a felperes? Az pedig ciki... pedig neki van igaza :(
A Story Online elkezdett foglalkozni az egyház elleni friss vádakkal:http://www.storyonline.hu/vilaghir/rabszolgamunkaval_vadoljak_cruise_t/30612/Nyomozást folytat az FBI Tom Cruise és a Szcientológiai egyház többi vezetője ellen, mert a gyanú szerint embereket kényszerítettek…..
kalman 2011.02.15 11:26:05
@Ammónia73:

Én is ilyen OT képességekkel születtem, csak nekem nem voltak ilyen marha gazdag szüleim akik meg is vettek volna mindent, amire rámutatok.

Ez is egy ékes példája annak, hogy a nemlétező OT jelenségek belemagyarázásaira-- mindig vagy szerencséről van szó, vagy ilyen kertelésről, hogy az igazából miért volt
(Persze annak semmi köze a valósághoz)

Csak erre már akkor fog csak rájönni ha kilép.. de akkor vagy megőrül, vagy ideg összeroppanást kap. vagy pereskedhet az egyházzal élete végéig, vagy félhet a saját keze által írt O/W kiszivárogtatásától... stb.

szar lehet neki.. mindenképp.

üdv
kalman 2011.02.18 12:01:15
@Pirx_cadet:

Én a leonardo da vinci s épületet nem csakhogy láttam, de ott dolgoztam :S

:(

De miért?
kalman 2011.02.18 16:37:22
A hírMegkepő dolog derült ki tegnap.Először is, The New Yorker-ben egy 26 oldalas tényfeltáró írás jelent meg az egyházról, elsősorban Paul Haggis, hollywoodi rendező és forgatókönyvíró (mindkét minőségében kapott Oscar-díjat; ld. itt és itt) történetén keresztül…..
kalman 2011.02.07 23:04:16
@Valerijov:

ÓÓ nagyon egyszerű

Kérdésed így szolt:

"vagyis, milyen eszköz van ott a rohadékok kezében, hogy meggátolják az elutazásban?"

Nos több dolog, haladjunk lépésről lépésre :)

Az első és talán legnyomósabb érv az az, hogy ha egy hajón vagy (a mi esetünkbe Sea Org) avagy Tengeri szervezet.., nincs hova menekülni, max az óceánba... Tehát meg kell várni azt, amíg szárazföldre ér a hajó, de mire ez megtörténne, lyukat beszélnek a hasadba, újra agymosnak, világmegmentése, meg ez meg az... ETIKA :)

2,

És a saját kézírásoddal kiírt O/W k (gyónások) elég nyomós érv lehet a bent maradásra.

Ami ugye kötelező...

3, ÉRDEKES egybeesés volt nálam, hogy minden papírom (és 25 koronám) egy Dán korona 33 HUF
-.-"
Eltűnt...

Evvel segítik a te kintmaradásodat.. a konzul kedden és csüt dolgozik 10-12 ig... háát igen

Tehát, ha lakni akarsz addig is valahol, és enni, akkor dogozzáá (addig is agymosnak)

4,

Ha van bent családtagod, párod .. Akkor már csak őértük bennmarad az ember. Vagy ha nincs se párod, se családod, ahova visszamehess a csövességhez képest egy fokkal jobb, nem?

5,

Jellemző a pénztelenség, ha van is, adományozz, fejlődj (pénzért) ha nincs akkor is :) Pumpold le a családtagokat- akármi.
Pénztelenül nincs hova menekülnöd, esélyed nincs megnyerni egy pert ellenük, miután kiraboltak gyakorlatilag-- több tíz, de akár húsz millió forintos tanfolyamok, amit is neked ki kell fizetned ha el akarsz menni...
Hiszen ahhoz, hogy te jó minőségű munkát láss el, ki kell, hogy légy okítva, ami pénzbe kerül, de sebaj... amíg munkatárs vagy ez ingyenes :)
(1.000.000.000 azaz Egymilliárd évre szó a szerződés, tehát ELVILEG nem áll fenn ennek a veszélye, de mégis)

Remélem ez az 5 röpke érv megtette a hatását, és ez szerintem még nem mind... 5-6 év alatt újabb praktikák alakultak ki ;) az tuti

Gyakori egyébként, hogy 10-15 éves KEMÉNY munkaviszony után, (amíg voltértéke az illetőnek) kirúgják, azt küldik a számlát, mert hát kell a pénz.
Hivatkozni meg bármire lehet.
Gyakorlatilag egy ingyen alkalmazott vagy, akit megrágnak, majd ha már nem kellesz kiköpnek. KB erről szól a történet.

Sőt, amikor kiléptem egy papírt alá kellett írnom, hogy soha senkinek egy szót sem fogok mesélni senkinek arról, ami bent történt.

Miért is volt erre szűkség?:)

Emlékszem, volt egy ellenőrzés is, amikor beléptem, ami így szólt az E-máterrel ellenőriztek.

Szek csek, vagy mi : D

"FBI- ügynök vagy-e ??!"

És ha igen?

"Azért jöttél ide, hogy öngyilkosságot kövess el?"

Hogy merül fel a kérdés? Nem értem.

"Újságíró vagy?"

Az miért is baj?

és sorolhatnám a kérdéseket...

A stat-nyomatásról nem is beszélek. ahány helyen megfordultam, annyiszor aláíratták velem azt a nyavalyás papírt, gondolom ez azért kellett, hogy büszkélkedhessenek, hogy 3 ÚJ ember jött a SEA orgba!!
Aki egy- de az is elment...
Kb ennyi :)

Üdv
Forrás: APEH kimutatásMegjelent a kimutatás a 2010-es 1% felajánlásokról (a 2009. évre vonatkozóan).A releváns sor:...30. MAGYARORSZÁGI SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ        5496052 Ft, 1161 fő...Az eddigi 1% adatok összehasonlításul:2002:   840 fő2003:  …..
kalman 2011.01.25 11:44:55
kalman 2011.01.26 10:41:56
@Ammónia73:

Szia!

Igen, én kerestem, és köszi, hogy megtaláltad nekem, ezer köszönet érte.

Volt egy külön topic is neki itt az objektívenen, de sajna az a youtubos link nem mutatott sehova, valamilyen érthetetlen oknál fogva kitörölték bannolták az oldalról azt a videót.!
Gyorsan el is mentem a real playeremmel :D
Köszi még egyszer.
Üdv :)
Rövid hír:Gerák Andrea énekesnő, aki 15 évig volt a szcientológia egyház tagja, nemrég kilépett. Ezt a egy ex-szcientológus fórumon, illetve a saját weboldalán is bejelentette. ..